- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- plakali li ste po vreme na seks?
Мне,никога,даже и при първия път![]()
mi ponqkoga puskam nqkoya druga s1lzi4ka ot kef![]()
Прекалено съм сдържана по отношение на сълзите. От кеф може да почна друго да правя, но не и да плача.Първоначално написано от krem4et0
Плакала съм, но веднага след секс, като си лежим с момчето .. от мъка, че няма да го имам до мен, че не може да ми е гадже, защото е на много далеч от мен и т.н.
Иначе доста често като ме хвана параноята мога да си поплача. Обзема ме някакво гадно чувство отвърте, замислям се за какви ли не неща, но не мога да кажа на приятеля ми.. затова просто си мълча. Не знам, странно е .. не го разбирам защо става така, ама аз съм и без това меланхолична личност, при това доста ревлива.![]()
![]()
Първоначално написано от krem4et0
изпитвала съм..ама се кефя иии усмивка до ушите...ии някой друг писък...не ми е било до сълзи в такива моменти..тъй че мила..всяко момиче с характера и светогледа си![]()
![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Да веднъж.Просто тежък момент.Иначе като му е хубаво се усмихвам или просто изглеждаммалко по-отдалечена, но не плача![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
И на мен ми се е случвало да пусна няколко сълзи при силен оргазъм. Но само това.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Nqkude 4etoh 4e mujete se smu6tavat ot sulcite po vreme na sex, dori i te da sa ot udovolstvie.....![]()
mne![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Ами не съм плакала, но при първия път ми се насълзиха от емоции![]()
Е, какво им се връзваш на гоститеПървоначално написано от mArTito`
Иначе позна, когато ми блезне по-навътре или е целият
![]()
Не,не ми се е случвало![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
*наглася очилата на върха на носа си, наплюнчва върха на молива и започва да пише, леко мърморейки си*
така..
цветя - тук.
бонбони - тук.
романтичен филм - тук.
презервативи - 3 броя, че не се знае докъде ще иде.
носни кърпички - две пакетчета дали ще ми стигнат? чакай да взема още едно, че никога не е излишно..
*усеща, че всички са го зяпнали и смутено вдига глава от изписания с мъдрост тефтер*
-Какво?! Просто обичам да съм подготвен!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
I na men mi se e sly4valo dosta putiPurvia put priatelia mi se pritesni za6toto si pomisli 4e me e zabolialo ili ne6to takova
Spored men pri silen orgazum si e normalno,za6toto vse pak 4ystvoto e zavladiava6to i 4ovek prosto ne moje da se kontrolira :P
Super prosta siПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop