.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

kak da govorq s neq

ima 1 momi4e ot daskalo po koeto mnogo sam xlatnal no dori ne moga da q zagovorq za6toto tq absolutno vinagi e s okolo 3-4 priatelki okolo neq
    po 4ata ne moga za6toto tq nqma net
    nqmame ob6ti poznati ni6to
    ima li nqkakav na4in da razkaram priatelkite ili ne6to ..

Ami otidi do neq i i kaji moje6 li da mi obqsni6 edna zada4a ... ili pomoli nqkoq ot priqtelkite da se mahnat za da ostanete nasame ... po vreme na 4as moje6 da izleze6 s neq do toaletnata i da i kaje6 ... ili pak da i prati6 SMS .... ima mn na4ini stiga da ima6 vaobrajenie ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ако й знаеш името, като я засечеш в даскало, кажи името й и я питай дали може замалко да дойде при теб (нейните фр естествено ще я изчакат) и ти говори там квото имаш д а говориш,
    ииии така.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    дам съгласна съм с cherinka. Или можеш да и пратиш sms ако и имаш номера..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: kak da govorq s neq

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ima 1 momi4e ot daskalo po koeto mnogo sam xlatnal no dori ne moga da q zagovorq za6toto tq absolutno vinagi e s okolo 3-4 priatelki okolo neq
    Това с приятелките винаги е голям проблем.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Re: kak da govorq s neq

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Без да се запознаете няма как да стане. Първо се запознайте после вече другото.

Мега фен Аватара на koalka
    Ми отиди и се запознай с нея, нищо, че приятелките й са около нея.Или я изчакай след училище, ако не е с тях.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ми отиди и се запознай с нея, нищо, че приятелките й са около нея.Или я изчакай след училище, ако не е с тях.
    \/
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Мега фен
    Град
    София
    Ами какво като е с приятелки!Това даже е хубаво ,не трябва да те притеснява.Просто отиди и и кажи ,че искаш да се эапоэнаете,направила ти е впечетление и т.н!Момичетата се радват на това,на внимание Давай и беэ страх...а и бтв може хъса ти да си отиде като я опоэнаеш...вънщността лъже.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ако й знаеш името, като я засечеш в даскало, кажи името й и я питай дали може замалко да дойде при теб (нейните фр естествено ще я изчакат) и ти говори там квото имаш д а говориш,
    ииии така.
    i az taka mislq

Хах дам това с приятелите е винаги проблем за някои..като за начало неможе да няма никой който да не познаваш от класа и..или ако анаситина няма такъв се запознай с някой сприятели се и почни да ходиш по начесто из нейната стая и започни да я заговаряш..другият по-лесен начин нагледно но за теб може би по труден е да я спреш и савсем спонтанно да се запознете или нещо от този род
    Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си