.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

А сега,какво да направя?

Здравеите,
    пускам темата относно един сериозен проблем вкъщи...
    Семеиството ми се състои само от мен,баба ми и маика ми.Баща ми и всичките ми дядовци починаха в една година.Баба ми ме гледа от 3 годишна възраст и ми е като втора маика.Маика ми работи много,пътува и затова я виждам 2 пъти в месеца за по няколко часа.През останалото време рядко се чуваме.
    Та проблема е следния:От ден на ден маика ми издивява все повече и повече.Крещи като ненормална,казва,че ще се самоубива,защото не може да издържа повече,не я интересувало нито моето бъдеще,нито баба ми,нямала семеиство,но наи лошото е,че говори все как нямала мъж.Заради въпросният мъж тя не иска да погледне семеиството си.Твърди че няма приятели,а всъщност ги отблъсква с харектера си,защото никога не знаеш какво и е настроението.Отдавна вече не я чувствам като маика...и тя явно не ме чувства като дъщеря,защото за малкото пъти в които се виждаме тя говори по гсм-а по работа,а когато не говори по него гледа телевизия.Ще кажете,че това си е нормално и че тя има такива моменти,но не,не това.Продължава с години...с баба ми не знаем как още я търпим,но тя ни издържа.Не мога повече да понясям този терор...положението става все по напечено с всеки изминал ден,сори не знам дали някои ден няма да се хвърли да ме удари..защото това го е правила като бях малка.Исках просто да си го кажа на някого...благодаря ви ако сте ми отделили поне малко внимание...
    П.П:Току що каза,че не я интересувам нито аз,нито баба ми,само искала да си намери мъж...това маика ли е или аз нещо се бъркам..!?

Голям фен
    Град
    София
    tova naistina e mnogo gadno neznam kakvo da ti kaja,sobstvenata ti maika da se durji taka..
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Първо мисля,че трябва да се научиш къде се пише "и" и къде "й"
    Кажи на майка ти,че не си с нищо виновна,че тя няма мъж до себе си...че не трябва да си излива гнева на теб и баба ти.Кажи й че все пак има някакви задължения като майка,не е нужен само подслон и храна например.

Guest
    Не просто останах без думи.Наистина това майка ти ли е?

Мисля, че майка ти има нужда да поговори с някого (специалист). И наистина следващият пък, когато ти се разкрещи, й кажи че за нищо не си й виновна. А щом иска да си намери мъж, да излезе някъде и да се запознае с нови хора или нещо такова..
    Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.

Мислиш ли че ми пука?

Цитирай Първоначално написано от KoRn
    Мислиш ли че ми пука?
    e togava zakvo pi6e6 momi4eto o4akva kompetenten otgovor ili nqkakva pomo6t...kato ne ti puka ne pi6i izob6to
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

prosto i az ostanax bez dumi..... tova e ujasno sobstvenata ti maika da ti govori taka?! naistina trqbva da i obqsni6 4e ne vsi4ko se vurti okolo neiniq muj i t.n ,a su6to 4e ima semeistvo dete .... na tova ne mu se vika maika sujalqvam dano ne6tata se opravqt

Наистина ужасно... незнам какво да кажа . Надявма се всичко да се оправи между вас, а през това време се дръж и не се предавай (само това мога да кажа в момента )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си