.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Имате ли някакви идеи?

Тази година наще ме оставиха сама да избера къде ще ходим на почивка. Разбрахме се да отидем 10 -14 дена на море в Кранево , и 5 дни на планина, но нямамникаква идея къде... Можете ли да ми препоръчате някое хубаво местенце, къето не е особено скъпо ?
    10х на отговорилите

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    На мен Рибарица ми е любимото местенце
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    София
    Къмпинг Арапя!Най-страхотното място!Купона е на 6 винагииии!
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Къмпинг Арапя!
    da naistina tam e mnogo hubavo,a as neznam kakvo da ti predloja..
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Рила, Пирин и особено горещо препоръчвам Родопите.
    Там е вълшебно, изключелно красиво. Курорти-Девин, Пампорово може и в Смолян да отседнете, Стойките, Широка Лъка...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    На мен Рибарица ми е любимото местенце
    Да,наистина
    Също и Елешница

Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Рила, Пирин и особено горещо препоръчвам Родопите.
    Там е вълшебно, изключелно красиво. Курорти-Девин, Пампорово може и в Смолян да отседнете, Стойките, Широка Лъка...

Guest
    Доспат ми е любимото място, страхотно е... на язовира има къмпинг за палатки, а в самия град има много евтини квартири /преди година бяхме там през август и нощувка в частен дом беше към 6 лева на човек, никак не е много, но сега може и да са увеличени цените, нямам представа/
    Триград- това е хипер яко място /само дето е отдалечено от цивилизацията/, подходящо за любителите на пещери и скали, има скално катерене за начинаещи- абсолютно всеки може да се запише срещу 10 лева- няколко часа драпаш по скалите, спускат те в една пещера...абе много е яко... За любителите на конете- има конна база и се предлагат походи от един, три и пет дни ако се не лъжа, но за цените там нямам представа. Там е пещерата "Дяволското гърло", а на близо е Ягодинската пещера...

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ribarica
    Maika mi e ottam, imame vila tam i vsqka godina hodim na po4ivka, mn e krasivo navsqkude, abe vaob6te zaminavai naprao tam

Sorry za kirilicata

БебЕтатаа мииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си