- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- POMOSHT ! nemskiii :(
eii,hora,mn 6e sum vi blagodarna,ako mi pomognete.za sledva6tata sedmica trqq da napi6a po nemski opisanie na staqta mi...a ni6to ne moga da napi6a,6toto nai-mnogo 5 dumi4ki da znam na nemskia ot tva mi zavisi godi6nata ocenka.pls ako nqkoi znae nemski nabarzo da mi napi6e ne6ti4ko
ми що само се оплаквате тука или потърси в тее учител или кажи на някой приятел/ка от класа да ти помогне бе хора толко ли нямате уста и не може да говорите...........![]()
![]()
Аз мисля че мога да ти помогна но ми пиши и кажи как изглежда стаята ти да ти кажа на немски как да го направиш.![]()
4ове4е, я не се излагай.......да опишеш стаята си на немски е елементарно!!!!това да ти е проблема.
Nimm 11 Rosen und stell dich vor einen Spiegel,dann siehst du die 12 sch
az da kaja li POMOSHTT FRENSKI?![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
za frenskiq.....ne razbiram
pff mrazq nemskiq na6ta daskalka samo me tormozi s nekvi zada4i za ultra ain6tainiqvno si e misli 4e tva me vle4e pfyy
ina4e i az sam pravila sa4inenie za moita staq typnq ama eto ti nqkakva ideq -ne e nujno da q opisva6 takava kvato e izmisli si q,za da ti otgovorq na nabora ot dumi az taka pravq
ili prosto hvani re4nika/prevoda4 i vsi4ko stava kato detska igra =)
Love ryan Ross and Pete Wentz (h) 4ever{!}{!}{!}
Panic! At The Disco + Fall Out Boy=lovee <3
-Jivot1t te precakva,jivot1t te ma4ka - Nqma li drug jivot ?!?-Emi nqma(moi biser
)
mda,oba4e doeisq sam se ma4ila s re4nika,ama nqkak si ne moga da gi podredq tiq izre4eniq...a puk i to ne e kazano 4e trqbva da e kato moita staq.nqkoi ako moje da mi izmisli nabarzo opisanie na nqkva si staq,nqma zna4enie ... trqnba da izpolzvame eitiq predlozi-sre6tu,vlqvo,vdqsno...ama az ne sum karala mn mn nemski taq godina i ni6to ne razbiram
Hri$,poneje ti samo mi obarna vnimanie...pls ti ako moje6 napi6i mi nqkvo tam...nqma zna4enie za kva staq![]()
![]()
Кажи кой клас си да видя кво мога да ти напиша?
oh sega ne mi se zanimava mnogo mnogo ama 6te ti nahvurlqm ne6to..Мein Zimmer ist nicht so gro
Cuz I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I'm not gonna cry
About some stupid guy
A guy who thinks he's all that
ami 10ti klas sum.taq godina oba4e za pruv put u4im nemski
....ist nicht so gross...(тва трябваше да е "ес-тсет")Първоначално написано от 182+44_4adel