- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- izpiti po angliski sled 8mi klas >_>
Q nqkoi da dade oshte info, 4e e v drugiden :/
Predishni godini turden li e bil izpita?
Vie kolko izkarahte? e.t.c.
Здравей.Аз също съм 8-ми клас и съм доста притиснена за този изпит.Преди няколко дни говорих се едно момиче от модераторския екип и тя ми каза,че не бива да се тревожа и че дори сме правили по-сложни упражнения в у-ще,отколктото насамия изпит.Колкото си по-спокоен,толкова по-добре за теб.Аз ще си преговоря-миналото,сегашното и бъдещето време,раличните видове и употреба,а също така ще се върна пак към условните изречения,непряка реч и предлозите.Това в общи линни са най-важните неща.Ще стискам палци,дано всичко мине добре.Късмет и на теб.И само да помоля някой,ако има линк към изпитните тестове от минали години,нека го даде.Благодаря.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
хЪх вие се тревожите за изпит по английски ами аз какво да кажа като в кетък имам изпит по ЯПОНСКИ ? вчера правихме в даскало контролно подобно на това което ще бъде на изпита но не 6 листа ( както на изпита ) ами 3 .. беше супер лесно питах госпожата ми на изпита толкова лесно ли ще бъде и тя каза дори малко по лесно .. ще бъде // така 1е няма от какво да се притесняваш в такъв смисъл че .. ще бъде много лесно... те не са го направили трудно сигурно щото мн хора щяха да повтарятспокойно
ще е лесно аз поне не се притеснявам въпреки че не съм много добре по японси
![]()
Zdravei.Az dyrjah tozi izpit minalata godina.Lelee golqmo pritesnenie beshe,posle osaznah 4e e nqmalo smisal ot tova.Ta za izpita:ne beshe koi znae kolko truden,stiga da si 4el kakvoto trqbva prez u4ebnata godina.Izkarah 5 i mnogo se radvam
Aide kasmet i da ne se pritesnqvash!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
oh i az se pritesnqvam... i ima zashto.. klasnata ni e ujas utre shte prepodava novo vreme![]()
![]()
a izpita e v petuk
![]()
![]()
![]()
taq naprao nz de mi ide da q navra.. u4a ezika za purva godina oshte sum kat stresnata ot fakta 4e trqq se zanimavam s nego seriozno i .. sig 3 shte vurja...
to i pokrai nashta daskalka.. dava ni super lesni uprajneniq v klas a na klasnoto (poslednoto ) ni dade izpita ot min god i 6e imam 3 i 40 ...
![]()
![]()
![]()
Аэ имам всичките иэпити от 2002 година насам.Не са много сложни,но 2003 е бил доста сложничък.Обхващат цялата граматика.Има reading,но докато ти го четат нямаш право да эаграждаш отговорите....тоесто-трябва да эапомняш и после като го прочетат да почнеш да отговаряш...много шебано!Аммм сэщо така тая година няма да има диктовка эа щастие.
[size=7][b][u]fosse cos
Aaaa, Presley 'n' Sum, нещо набърка reading и listening. Никой не ти чете reading-а, четат ти listening/доколкото помня - 2 пъти беше, така че не е толкова ужасен/
Който се готви за такъв изпит и го е хванал бъз - най-добре да по-прегледа синята граматика на Мърфи, много е полезна :P
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
И аз имам в петък и сега се каня да ходя да уча....аз съм направила от последните две години диагностиките.2004 е била супер лесна,имах 5,30 ,а 2005 доста ме пойзпоти..имам 3,625 ^^много ме е страх за тоя лисънинг,защото ще ми е гръмнала главата,и нищо няма да направя...за граматиката горе-долу добре съм,но тия модал паст са ми много трудни..не мога да схвана кога трябва да използвам should,should have been ,might и другите....
Моля те, ако ги имаш в електронен вариант, пусни ги тук да ги видимПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Вярно еПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Не беше никак труден изпита от 2005
Изкарах 5,61
Ама цяла година си скъсвах задника от учене
Дори ако сравня безбройните упражнения, които всеки ден правехме в час...бих казала, че някои от тях бяха много по-сложни, така че..спокойно
Както се казва "Много шум за нищо!"
Успех на всички
![]()
-ДУШИЦЕ,ЗЛАТНА МОЛЯ ТЕ ДАЙ ГИ ТИЯ ТЕСТЧЕТА,ЧЕ ЩЕ ЛУДНА ДОКАТО ДОЙДЕ ТОЗИ ПРОСЛОВУТ ПЕТЪКПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
И аз го държах миналата година не съм чела хич през годината признавам си![]()
ама пак имах 5 и съм много горда щото почти всички отличници в класа имаха толкова тъй ,че не се притеснявай не е кой знае какво и не ти влияе по-никакъв начин
![]()
Zdraveite!!!!!Abe moje li vie deto ste kolkoto men v 8 klas,da mi kajete kakvo to4no se o4akva da ima na izpita.Az vaob6te ne sam v 4as,ne sam po4vala i da u4a za nego,no raz4itam na hubavata podgotovka,koqto polu4ih tazi godina.Moje li da mi kajete kakvo to4no sa vi kazali da u4ite i da nablegnete.Mersi!!!!!!
Аз от лично разочарование и почти единствена грешка и трудност ще ти кажа да си научиш хубаво ВРЕМЕНАТА.Там е успеха иначе другото е лесно слушаш текст и после отоговаряш на тъпички въпроси по него,ограждаш грешки и т.н. другото не помня мн ама се издъних на времената![]()
Успокой се =]Първоначално написано от Xykon
Миналата година не мисля, че беше труден.Имах 5.72![]()
хъхъ..
-преговори си непряката реч,времената,предлозите.... и още куп неща поне аз на тези ще наблегна.На изпита ще има-текст,след който ще бъдат зададени няколко твърдения и базирайки се на информацията от него да отговориш дали са верни или грешни.После щебъдат поставени две колонки с думички,които са синоними 2 по 2 и ти ще трябва да ги свържеш например PROTECT-GUARD.След което следва упражнение в което глагол ти е поставен в скоби и ти трябва да го направи в подходящото време.После ще има такова в което да попълниш празното място само с 1 дума.Също така и упражнение в което да трансформираш дадено изречение,използвайки различни думи но запазвайки смисъла му.Също така ще има есе или някаква историйка за написване.Това е за друго н сещам.Общо взето това са ай-важните нещ,които се очаква да са увладяни от осмокласниците.Първоначално написано от rusi4ka11
Успех и на теб.Нещо яка параноя ни е обзела всички.Догодина ще успокояваме осмокласниците,когато всичко за нас е отминало.
![]()
Горния ми пост е на база теста от 2003 година,ако не греша.![]()
i -10 da imam ne mi e problem (pri polojenie 4e imam kym 25 shetici v u4ilishte). Problema e 4e v nashe selo se davat pari na tezi izkarali 5.50+ (i 5.51 da e, stavaПървоначално написано от Shadow_Walker
) , a ideqta mi e da gi vzema tezi pari, zatova se pritesnqvam
![]()
А няма ли едно упражнение (поне 2006 го е имало) дето трябва да поставиш правилната дума в изр. като имаш избор между a, b, c и d?
Ама не е за граматика. Аз на него правя супер много грешки, защото имам много непознати думи. А иначе граматиката я разбирам идеално.
aba da... naprao.. taz nashta neshto neska re6i da ni predava novo vreme ... re6i da ni kaje tam 4e nqma wear oni tam nqkvi glagoli + predlozi ni dade det nikoga ne sme gi 4uvali
vse oste ne ni e prepodala tva za the i the....
![]()
oshte ko ni predade neska.. est` v posledniq moment
i nakraq s cqlata si naglost kaza "vie moete i da ne u4ite kat se priberete dostatu4no podgotveni ste"
![]()
![]()
![]()
Оф направо ша се метна от някъде...
Искам да мине,за да се отърва,но в същото време не искам,защото ме е страх дали ше го минаа.....![]()
Sega kato 4eta postovete vijdam 4e se pritesnqvate.Spox!!!Nqma ot kakvo.Izpita ne e tolkova truden.Ima nqkoi uprajneniq,koito sa lesni...minalata godina imashe 4etene s razbirane i listening.I dvete bqha lesni.Gramatikata beshe po-trudna,no prosto trqbva da se sysredotochite.
Kysmet na vsichki.Shte stiskam palci.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
emi ni6to osobeno nebe6e izpita az izbrah vtorata tema poveche me zatrudni sentence transformation i nqkolko nepoznati dumi v cloze text vsicko drugo beshe 6to go de lesno