- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo da pravq
kakvo da pravq kogato toi iska sex a az ne
kara me da pravq ne6ta koito ne obi4am no ne moga da mu otkaja pomognete mi molq vi !
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
mi mahash go i idvash pri mene![]()
Виш сега , ако той те обича ще те разбере , че не сикаш , чно ако настоява зарежиГО помисли си добре
oh thanx vi prosto tolkova sam ot4aqna
mnogo go obi4am no ne mojete da si predstavite kakvi ne6ta me kara da pravq
Момиче ЗАРЕЖИ ГО нищо , че го обичаш !!!!!Иначе може да стане по-зле.
mersi za podkrepata naistina ocenqvam pomo6tta vi
za6toto zaradi nego mislq za samoubiistvo
ne moga da go ostavq toi e edinstveniq za men
хаха поредния номер на китайкатаспоко мила ти да не си некъф парцал та да му огаждаш! Не се съгласявай щом не ти харесва
toi e tu nejen tu grub
kazva 4e me obi4a a posle me udrq
sarceto mi ne izdarja ve4e na tozi tormoz
много си тъпа горката, зарежи го.
Няма смисъл, зарязвай го.Той не те обича, а само те използва, а и освен това те насилва...какво правиш още с него, я се съвземи малко![]()
![]()
Първоначално написано от cute girl
Тогава какво правиш още с него?Зарежи го,това не е любов,никои няма да те удари от любов.Колкото и да го обичаш според мен трябва да го остовиш докато е време,защото после може да е късно.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
off zareji go...kak she mu pozvolqvash da te udrq ti luda li si![]()
![]()
men momeche ne mi e posqgalo vse oshte,a pa ako gadjeto mi mi posegne zabravq za mene...vish kolkoto i da go obichash trq da go zarejesh kak she pozvolqvash na momche da te udrq??
![]()
![]()
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.