- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 60/170......
visoka sum 170 i teja 60 kg
trqbva li da otslabna?????
a na 14 sum i sum momi4e...
Ъм,ами познавам точно такова момиче и мисля,че трябва да свалиш около 3-4.![]()
awe q stiga gluposti!!
taka si si dobre,ne se pravi na kle4ka! Mene li4no nikak ne mi dopadat super slabite momi4eta.60 na 170 si e normalno ( za men)![]()
debela si ako re4em 60/160-togava da![]()
Ами виж сега,аз съм 174 см и килограмите ми варират между 55-57...доволна съм от фигураа си,но трябва само да стегна бедрата...мисля че да свалиш 2-3 килца няма да е лошо,тогава ще си супер гадже,но да ти кажа всичко си опира до самия човек.Може да имаш тежък кокал и дори да си наи слабата пак да тежиш повечко заради това.Ако се чувстваш добре така както си сега,не прави тъпите диети.![]()
az sam 169 i sam 59 kg
И кфо-хвалиш ли се?Първоначално написано от lili4ka
Em e**h mu maikata,kakva e golqmata razlika mejdu 170/60 i 169/59 ???Първоначално написано от lili4ka
------------
Vsichko si zavisi do 4ovek i struktura na tqloto i taka natatyk. Naistina nikoi bez da te poznava ne moje da kaje dali trqbva da otslanesh ili ne...
abe mn si si dobre daje ne gi slu6ai teq ....
spoko \/
Abe vie dobre li ste kak moje da puska6 typi temi tova zavisi mn ot strukturata i teloslojenieto na tqloto ti lele![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
Абе супер си си ако ти е стегнато тялото си перфе.Аз имам 2 приятелки килограмите и размерите йм са почти еднакви,но едната изглежда по-дебела от фругата и мноооого по-надарена.Така ,че за всеки си е индивудално -ДА.Може пък да са ти тежки костите![]()
edva na 14 si....a si 1.70mn bre...Първоначално написано от Анонимко
![]()
няма защо да оптслабваш ако се чувстваш добре,освен това си си напълно в нормите,не си разваляй организма от малка.
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
mn si si dobre moga da ti kaja! samo gledai da ne nadebelqvash poveche![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
tova da ne nadebelqva pove4e kakvo trqbva da zna4i-4e e debela i sega li?!Първоначално написано от LecheR_DeViL
![]()
![]()
![]()
Според мен трябвада свалиш още няколко кг, може би да станеш около 65 кг, все пак не ти знам структурата на тялото, но ти давам съвет като гледам себе си-аз съм 168 и тежа 50 кг и изобщо не съм кльощава, нормална съм си. Прецени и за себе си, но по-добре дай снимка![]()
Аз съм на 13 и пак съм на същото положениеПървоначално написано от krasivata_luvica
![]()
Първоначално написано от krasivata_luvica
e i kvo ot tva ne e mn mi az sum po4ti na 12 septemvri 6te gi pravq i sum 169sm i 55 kg
Нямаш ли си огледало вкъщи бе![]()