- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakwo da naprawq ako mi se dopovru6ta?
Ideqta mi e slednata, 4e ponqkoga slivkite na jenite imat mirizma i vkus, koito ne e kato na violetkai se e slu4valo 2-3 puti edvam da preglu6tam tazi mirizma s risk napravo da povurna.. Kakwo bihte napravili ako izvednuj vi se dopovru6ta dokato ezi4eto vi 6ari tam dolu..?
![]()
носи си ароматизатор или дезедорант за да не ти мирише![]()
![]()
иначе на мен не ми се е случвало и незная какво бих направил![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
kakwo zna4i dulgo wreme.. powe4eto hora se kupqt po4ti vseki denПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
mi kat ti sa draifa draifai e ... da sa nau4i da sa mii kat horata sledva6tiq put
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ох,от къде ги избирате такиа и аз да си зема?
![]()
незнам пич ма на мене всичките сливи ми миришат гадно(да го ева)
Много неща могат да доведат до някаква по-странна миризма. Дори една проста настинка. Но половите органи и при двата пола винаги си имат някаква специфи4на миризма - абсолютно нормално, стига да не е прекалено силна и неприятна...тогава явно има някакьв медицински проблем (или лоша хигиена...)![]()
Em prosto.. edna torbichka.. shtipka.. moe takia shtipki i za praneslagash torbata do tebe .. ako mnogo ti zavuni slagash si shtipkata na nosa dishash prez ustata kato se mychish mn mn da ne preglyshtash
a pyk ako vunqta veche e neupisuema... i ti se dodraifa.. zimash torbata draifash
nvm..
kato si se draifa .. draifash i tva e
che i tq sledvashtiq pyt da se nauchi da se podmii .. ili q preduprejdavai da se kype tam seki den moe pyk da ima losha higiena..
Fuck me I`m famous..
Ми ако се къпе редовно и се поддържа няма да мирише.
podbirai si momi4eta na koito ne im mirishat slivite na umreli lebedi
ми подбирай си по-стриктно сексуалните партньорки![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
mi liji takiva deto se kupqt naprimer [-o< vupreki 4e ima takiva s dobra li4na higiena i s pak si miri6at![]()
no exit
Не е до хигиена всичко. Аз се мия всяка божа вечер, винаги преди да изляза от дома, а лятото и сутрин и пак понякога има по-остра миризма. това е като има някаква инфекцийка. Ако има такова нещо или не правя секс или не ми правят френска любов докато не отмине. Миенето не винаги означава край на лошите миризми. за тава освен редовно миене трябва и да се грижим за здравето си!!!!
MM dai az mislq 4e ne e samo do higiena, za6toto znam, 4e momi4eto si se poddurja.. A i ne e samo do mirizmata, a i do vkusa.. za6toto mirizmata ok, ama vkusa ponqkoga mi idva v pove4e..
Така аз да дам съвет за момичетата да не миришат и да имат хубав вкус и на момчетата да им е приятно.Значи аз така правя ползвам интимен гел,интимни кърпички за почистване,а за мириса има страшни интимни гелове на Ив Рошер на плодове най-ралзични,който ухаят супер и са много сладки \/ Пробвайте,откакто ги ползвам не могат да ми се наситят направо
![]()
![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
...повръщаш ...
Прав си, че не е приятно особено когато се дължи на лоша хигиена. Но имай в предвид, че това си е една "отворена рана" и бактериалната фауна е доста разнообразна. Нормалното състояние е да не мирише. В случаите когато е остра и неприятна миризмата е хубаво момичето да направи консултация с лекар, защото в противен случай може да стане доста сериозен проблем. Освен това бялото течение е често срещано явление (има доста неща изписани по тази тема) и когато има остра и неприятна миризма е сигурен признак за нещо нередно. В никакъв случай, обаче честите промивки на вътрешността на влагалището с вода няма да доведат, или поне не трайно, до отстраняване на миризмата, напротив дори НЕ е полезно да се прави много често. Използва се отвара от билки, по лекарско предписание и режим. Съветвам те да не правиш секс без презерватив, защото има вероятност да си обогатиш уретрата с бактерии и да усещаш парене и сърбеж от който няма да можеш да си намериш място. При мъжете се препоръчва измиването на пениса не със сапун а с воден разтвор на сода за хляб. Обяснено е в много статии и лично съм пробвал. И вместо да повръщаш хвани и обясни на момичето, че ако отиде на лекар и му разкаже за проблема си нищо няма да и стане. Може дори да не се наложи да се съблича.
Много е тежко!
Еми нормално да ти се доповръща, ако не поддържат елементарна хигиена.
Повърни си на к*ра и я накарай да ти направи свирка![]()
Ми в такъв случай щях да опитам да се здържа и бих се опитал напълно без да давам някакви признаци че ми се повръща щях да напусна стаята и да се издрайфам в банята примерно не мисла че е редно да накараш момичето да ти даде да я лижеш или дори тя да те е помолила и след това при такава ситуация да се изповръщаш пред нея...ако бях аз щях да се постарая максимално да не нарана чувствата й ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
We all die ...some day