.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    VyPRoS
    Guest

Всичко за любимия човек..

Казваме, че бихме направили всичко за човек, който обичаме.. интересно ми е какво сте правили вие за хора, с които сте били и какво те за вас? Кажете всички лишения..всички рискове, което сте поемали заради този човек.. Вчера се замислих и въпреки че бих направила всичко досега май не съм правила нищо, не че не съм искала явно не се е налагало :P

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми сега като се замисля, наистина не се е налагало, но ако се наложи да направя нещо за него, бих го направила

Guest
    nai-mnogoto keoto sum pravila e 4e ne paleh dori po edna cigara. sm ne 4e nqkoga sum bila pu6a4ka ama po edno vreme suvsem gi bqh sprqla. ne paleh dori po kuponi i kogato otivahme da pieme. no posle toi napravi edna golqma glupost. hahahahahahah nai-tupoto e 4e mislq 4e mu stava gadno ot fakta 4e pu6a. hahahahahahahah kakva idiotka sum. koi li naranqvam-men ili nego. jalka sum znam

Много неща съм правил...и затова сега съжалявам
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Решил съм-направила съм го! Не бива такива неща да се натякват, защото това въпреки всичко си е било мой избор. Не съм го направила за него или за мене, а за НАС!

Guest
    Kakvo sym pravila za nego li? Vqrvah v nego.. kogato vsichki bqha sreshtu nego i go pliueha.. Bqh do nego.. i mu dadoh lubovta si.. nezavisimo ot vsichko i vsichki... Obichah go...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не ми се е налагало да правя някакви огромни лишения или някакви рискове за някого.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kakvo sym pravila za nego li? Vqrvah v nego.. kogato vsichki bqha sreshtu nego i go pliueha.. Bqh do nego.. i mu dadoh lubovta si.. nezavisimo ot vsichko i vsichki... Obichah go...
    Tova bqh az..

Мега фен
    Град
    София
    Не искам да се впускам в обяснения,эатова ще кажа само едно-думите са думи...нещо праэно...!На мен не ми се е отдавала въможност да докажа теэи думи,приэнавам го.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    az ne mislq che chovek pravi koi znae kakvi jertvi za nqkoi,zashtoto kogato go napravish ne si mislish che tova e neshto koeto neiskash da pravish.po skoro opredelqme neshtata kato takiva sled kato se razdelim s polovinkata si,zashtoto taka mislim po trezvo i malko ili mnogo sme naraneni(primerno).v takav sluchai chesto vrashtame lentata nazad i dori nai malkoto neshto koeto sme pravili ni se vijda glupavo,dori i tova che sme bili s nqkoi.kazvame si poveche nikoga apak sledvashtiq pat neshtata se povtarqt..
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Преди известно време имаше същата тема

Guest
    Много съм правил... но човек се учи от грешките си, нали? Повече никога няма да направя нещо такова за момиче.

Град
    Никъделенд
    Ami imala sum ogromni skandali s bashta mi zaradi nego.., proshtavala sum mu loshoto durjanie, otkazvala sum na dobri priqteli da se vidim (vupreki, 4e ne sme se vijdali s tqh ot meseci...a s priqtelq mi se vijdame prez den kaji rechi..) i ei takiva neshta.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Град
    Dobrich
    Ми за мен не е малко , че заебавах приятелите си заради него , защото те не му бяха приятни . За мен лично това е твърде много .
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не искам да се замислям за това, че ще ми стане тъпо.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    ами много неща.толкова много грешки.но не съжалявам,защото е било само и единствено заради любовта.дадох му всичко.помагах му.....напразно.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Компромиси... и от двете страни. Заради едно бивше гадже, всъщност първата ми любов, бях изоставила "приятелите си", но предполагам е било за добро, защото в последствие разбрах кой е бил истинският!

Guest
    да мре кучката нищо няма да напрая 0

Мега фен Аватара на koalka
    Рискове не може да се каже, че съм поемала, все още не ми се налагало, но мисля, че ако трябва-ще го направя.Компромиси съм правила, но без той да знае, не искам да го обявявам и едва ли не после да искам благодарност.Правила съм го, защото така съм искала и защото на него така му е по-добре.

Не мога да кажа, че свъм направила нещо огромно. Има разбира се много компромисли и от двете страни. Някои от тях са прекалено лични.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си