.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Вяра____
    Guest

моля эа малко съветче

Эдр!Ами ето и проблема ми.
    Това момче ме харесваше преди години.Наскоро се виждаме отверме на време эа по малко ,эащото имаме общи поэнати.Не си говорим много,но пък и той и аэ имаме доста голямо чувство эа хумор и много се смеем Утре сме на купон и двамата канени и много ми се иска нещо да се получи эащото май го харесвам.Обаче не съм много по тея неща и ..абе искам малко съветче как да му покажа ...а пък и дали е въэможно след като ме е харесвал ,все пак нещо пак да стане
    Сори че темата е тъпичка
    мерси

Супер фен
    Град
    sofiq
    mi namekni mu s pogled,gledai da si po blizo do nego-da se nadqvame 4e 6te shvane i 6te se polu4i mejdu vas.aide uspeh

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    Dobrich
    танцувай с него , базикай се гледай все да си около него и сам ще се усети и ще трепне нещо в него поне така мисля аз . Пробвай мацко и дано да се получи и от мен успех \/ \/ :P \/
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Zak4ai se s nego,usmihvai se,smigai mu.Ako ti otvyrne na zaka4kite,zna4i neshtata mogat da stanat.A i e napylno vyzmojno vse oshte da ima interes kym teb,shtom veche te e haresval.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Можеш да му показваш, че се интересуваш от него, да му намекваш, че имаш чувства.

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от MiMiLoTaAaA
    танцувай с него , базикай се гледай все да си около него и сам ще се усети и ще трепне нещо в него поне така мисля аз . Пробвай мацко и дано да се получи и от мен успех \/ \/ :P \/
    Така е. От бъзик на бъзик нещата може и сериозни да станет. Много често от базик се почва. Пък по-нататък ти сама ще разбереш, ако ти отвръща на погледите на базиците... сама ще си правиш изводите.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Танцувай с него съвсем случайно го гушни или нещо такова и ще се усети ии може да станат нещата. По купони обикновено така става. Успех.

И аз мисля че трябва да опиташ това с погледа Глеай го по продължително и замислено и той няма как да не схване няма да е сляп я.. :P и Успех все пак
    Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от devoikata
    И аз мисля че трябва да опиташ това с погледа Глеай го по продължително и замислено и той няма как да не схване няма да е сляп я.. :P и Успех все пак
    saglasna s1m, bazikayte se, smeyde se , gu6ni go slu4ayno(deystva bezotkazno ako ima tr1pka )

Вяра__
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    Цитирай Първоначално написано от devoikata
    saglasna s1m, bazikayte se, smeyde se , gu6ni go slu4ayno(deystva bezotkazno ako ima tr1pka )
    Много ви благодаря на всички!Много
    А пък относно последнот омнение...да,энам ,но точно там е проблема-неэнам дали има...

Мисля че това с погледите и случайната преградка ще ти проясни нещта достатъчнои ще разбереш дали има смисал УСПЕХ
    Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    mi namekni mu s pogled,gledai da si po blizo do nego-da se nadqvame 4e 6te shvane i 6te se polu4i mejdu vas.aide uspeh
    ...говори с него.Айде късмет и после да разказваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си