- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля эа малко съветче
Эдр!Ами ето и проблема ми.
Това момче ме харесваше преди години.Наскоро се виждаме отверме на време эа по малко ,эащото имаме общи поэнати.Не си говорим много,но пък и той и аэ имаме доста голямо чувство эа хумор и много се смеемУтре сме на купон и двамата канени и много ми се иска нещо да се получи эащото май го харесвам.Обаче не съм много по тея неща и ..абе искам малко съветче как да му покажа ...а пък и дали е въэможно след като ме е харесвал ,все пак нещо пак да стане
Сори че темата е тъпичка
мерси
mi namekni mu s pogled,gledai da si po blizo do nego-da se nadqvame 4e 6te shvane i 6te se polu4i mejdu vas.aide uspeh
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
танцувай с него , базикай се гледай все да си около него и сам ще се усети и ще трепне нещо в него поне така мисля аз . Пробвай мацко и дано да се получи и от мен успех \/
\
/ :P \
/
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
Zak4ai se s nego,usmihvai se,smigai mu.Ako ti otvyrne na zaka4kite,zna4i neshtata mogat da stanat.A i e napylno vyzmojno vse oshte da ima interes kym teb,shtom veche te e haresval.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Можеш да му показваш, че се интересуваш от него, да му намекваш, че имаш чувства.
Така е. От бъзик на бъзик нещата може и сериозни да станет. Много често от базик се почва. Пък по-нататък ти сама ще разбереш, ако ти отвръща на погледите на базиците... сама ще си правиш изводите.Първоначално написано от MiMiLoTaAaA
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Танцувай с него съвсем случайно го гушни или нещо такова и ще се усети ии може да станат нещата. По купони обикновено така става. Успех.
И аз мисля че трябва да опиташ това с погледаГлеай го по продължително и замислено и той няма как да не схване няма да е сляп я.. :P и Успех все пак
![]()
Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!
saglasna s1m, bazikayte se, smeyde se , gu6ni go slu4ayno(deystva bezotkazno ako ima tr1pkaПървоначално написано от devoikata
)
Много ви благодаря на всички!МногоПървоначално написано от sladursko_tigar4e
А пък относно последнот омнение...да,энам ,но точно там е проблема-неэнам дали има...
Мисля че това с погледите и случайната преградка ще ти проясни нещта достатъчнои ще разбереш дали има смисалУСПЕХ
Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!
...говори с него.Айде късмет и после да разказвашПървоначално написано от gazarka
![]()