.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Писна ми от задръстеняци.

От 2001 само на боклуци, задръстеняци, комплексари и дървени философи попадам. Господи, аз ли криво се молих или ти криво ме разбра. Защо са ми приятели-боклуци. А изобщо те приятели ли са ми. И колко са, не стига, че са отрепки, ами са и малко. Всъщност нямам истински приятели. В мен ли е вината. Как така, до 2001 година срещах истински и готини хора?

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Писна ми от задръстеняци.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От 2001 само на боклуци, задръстеняци, комплексари и дървени философи попадам. Господи, аз ли криво се молих или ти криво ме разбра. Защо са ми приятели-боклуци. А изобщо те приятели ли са ми. И колко са, не стига, че са отрепки, ами са и малко. Всъщност нямам истински приятели. В мен ли е вината. Как така, до 2001 година срещах истински и готини хора?
    Потърси отново такива.

Guest
    Ами не намирам. И на курсове се записах, само на боклуци попадам. Няма ли нормални хора, които да са на повече от 12 години или след 12 години хората стават уроди?!?

Guest
    Явно мозъкът на хората се уврежда като станат на 13/в тинейджърска възраст и стават абсолютни лайна. Да им еба майката на всичките. Само те използват:
    ~Плийз, ще ми носис ли чантата?
    ~Дай ми гумичка.
    ~Завържи ми обувките.

Не стига, че са от сдуханата групичка.
    Просто повече наистина "няма да говоря с всеки", а само с хора, които са готини и популярни.

Guest
    -> ->

Град
    blaa
    wow mi hora ot vas zavisi vapros na otnosheniq e razbirase che ako horata ne te haresat she se durjat tupo s tebe .. tova e fakt i lesno mojesh da go probvash ..

primerno 1 den si kaji dneska she se durja tupo i pravish nekfi neshta kakvito predi vreme ne bi napravil vazmojnostite sa 2 i dvete sa udovletvorqvashti

1-vata vazmojnost e da razberesh che kogato ti se darjish razlichno , horata se durjat razlichno s teb

2-rata vazmojnost e po nqkakfa sluchainost da pokajesh hubavata si strana novi hora da te haresat i da si stanat priqteli s teb koeto e mn dobre spored mene makar che shte bude falshivo priqtelstvo..

probvai interesna afera e
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

mi hora ot vas zavisi vapros na otnosheniq e razbirase che ako horata ne te haresat she se durjat tupo s tebe .. tova e fakt i lesno mojesh da go probvash ..

Насо
    Guest
    Абе не е факт...Чист късмет си е...Евала на пи4а с теорията за 13 годишните.То4но тва ми се слу4 и на мене...Такива лйина станаха fr-тата...Пък и след т'ва в 8ми клас не бе6е по-добре...Ся 9ти е рано да се каже 4е ся 6а го завър6а.

п.с. Автора става ли да ми даде6 Скъпе или не6то. 'Кат 'глеам сме с един проблем.

mi i moite fr-ta sa laina ama ne mi puka za tqh

Guest

ami vij primeri se kakto ti kazvash ako sa bokluci priemi go takiva kakvito sa ako li ne tyrsi novi

Може би не търсиш на правилното място, не са се свършили свестните хора, а даже и в "боклуците" се крие нещо добро, само трябва да го потърсиш .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си