.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    ДЕМОНА
    Guest
    Всъщност на купоните не ме реже така да каже
    Абе кво праиш разкараи се
    ами примерно преди купон ме пита с кой съм си намислил да се забия
    после на самия купон тя идва до мен говори ме си , гушкам я ако и е тъпо , ама никога не съм тръгвал да я целувам щото ме е страх да не проваля сичко ,ако тя не ме харесва , а просто така ми се е сторило
    А тая седмица и казах че искам между нас да има някаква дистанция
    и тя ме попита защо и дали ме е интересувало мнението на хората

Просто не мога да разбера какво се върти в главата на това момиче
    Вчера се бяхме скарали и днес и се извиних и тя ми прости от раз и даже ми заяви , че и тя не се е държала правилно с мен и след това като казах че много даржа на нея по чата и тя ме пресече и ми каза Обичам те

Ся това как да го приема
    като обичам те за приятел или за нещо повече????

ДЕМОНА
    Guest
    та за купоните не се доизказах
    примерно на един купон тя беше легнала на крака ми и аз нещо си играех с косата й (това е от преди 2 месеца)
    И тя ми вика :абе ДЕМОНЕ нали сме само приятели ? това което праиш ми изглежда повече от приятелско

estestveno male kfo 4aka6??
    PS-6to ti vika demone
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

ДЕМОНА
    Guest
    Еми тя ми вика по име
    ама тъй като тук съм демона и реших демоне

ама иначе това което ме притеснява е че на мен ми говори и за някво друго момче което го харесвала и той не и обращал внимание
    и нз вече
    страх ме е да не си проваля отношенията щото найстина я харесвам пък и се разбираме перфектно,понякога само с поглед знам кво иска да ми каже

Супер фен
    pogovori s neq.vyzmojno e da ima chuvstva,no da q e strah da gi razkrie.i az sym bila v syshtata situaciq.obichah(m) edin chovek,no me beshe strah da mu go kaja,za d ane razvalim otnosheniqta si iii posle beshe kysno .... taka,che bqgai pogovori s neq.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от ДЕМОНА
    Еми тя ми вика по име

ама иначе това което ме притеснява е че на мен ми говори и за някво друго момче което го харесвала и той не и обращал внимание
    и нз вече
    страх ме е да не си проваля отношенията щото найстина я харесвам пък и се разбираме перфектно,понякога само с поглед знам кво иска да ми каже
    mi da ti kaja moje da go prai samo za da revnuva6 i q e strah oba4e kfo 4uvstva kym tebe predlagam ti da q gu6ne6 i da trygne6 da q celune6 ako i tq ti otvyrne s celufka ok si4ko e nared ako li ne...po -dobre e da se prai6 na piqn 4e na dr den za da ne ti se syrdi da kaje6 4e alkohola e vinoven..naprimer na nqkoi kupon
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Цитирай Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
    Еми тя ми вика по име

и нз вече
    mi da ti kaja moje da go prai samo za da revnuva6 i q e strah oba4e kfo 4uvstva kym tebe predlagam ti da q gu6ne6 i da trygne6 da q celune6 ako i tq ti otvyrne s celufka ok si4ko e nared ako li ne...po -dobre e da se prai6 na piqn 4e na dr den za da ne ti se syrdi da kaje6 4e alkohola e vinoven..naprimer na nqkoi kupon
    да тфа ме накефи.. =D>
    ~!1912!~

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
    Еми тя ми вика по име

и нз вече
    Офф тва е много тъпо да се прави, че нищо не е станало и, че алкохола е виновен. На мен ми се случи така да отрежа момче и то на св. Валентин и после той се правеше на чукнат.... Оттогава винаги го отбягвам. Неприятно ми е да го виждам макар, че той е супер готин по характер.Гадно ми стана, когато каза "аа не. аз не я харесвам... просто така и така алкохола... " Пък преди тва много му личеше, че е хлътнал.

Ако тя има чувства- ок добре дошло, но ако няма .. кво може да се направи ? Смятам, че е много детинско да се оправдаваш по този начин. И все пак Успех на момчето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си