- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo stana s tazi liubov ?:( :(
syjelqvamm 4e vi zanimavam s glypostite si..no prosto iskam da spodelq moq problem i da mi kajete vasheto mnenie i da mi dadete saveti![]()
vryzkata s priqtelq mi naposledak vaobshte ne varvi..zaedno sme ve4e ot godina i po4ti mesec.. no se darji mnogo strano... v skype si ima drygi momi4eta... v irc postoqno pishe s nqkoi i ne mi kazva s koi..vika s averi ot daskalo..imam my doverie no e stanal takuf hladenvinagi se karame zaradi mene..vinagi az neshto pravq..provalqm neshtata..darja se nqkoi put glypavo...po4tii sam se promenila. i ne se darja taka ve4e...no pak ne sam perfektna,..se neshto obyrkvamm se kazvam neshto i pak se karame..
![]()
NE ISKAM DA E TAKA,NE ISKAM DA GO ZAGYBQ PAK !!!
iskam da prikazvam s nego No toi kaza 4e dokato ne se opravq..nqma da se vidim i zasega ot poslednite 2-3 dena samo v skype si pishem..
mnogo pati mi e proshtaval..glypostite koito sam pravila... iskam da se promenq..da ne sam takaava..kajete mi kakvo da napravq za da si go vyrna ???
![]()
samo ne mi kazvaite 4e tova e kraq.. zashtoto sam sigorna 4e ne e taka ;( molq vi daite savet kakvo da pravq, kak da se darja,iskam si4ko da promenq....ne moga da taka da jiveq..v strahh
sigorna sam i 4e si nqma dryga !!!!
![]()
kazva 4e me obicha..no se darji hladno...kogato otivam da go pregryshtam..nqkoi put mi vika ostai ma sq.... ;(
![]()
![]()
kakvo da pravq ???????????????????????? DAITE SAVET PLS..
SAJELQVAM 4E VI ZANIMAVAM S GLUPOSTITE SI ;( POMOGNETE MIII
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hm..ti dosta chesto puskash takiva temi.Qvno neshtata naistina otivat na zle.Vij sega...nqma nujda se promenqsh.V kraina smetka toi sled kato e s teb te haresva takava kakvato si.A shtom neshtata naposledyk ne varvqt trqbva da namerish na4in da govorish s nego o4i v o4i i da se izqsnite vednyj zavinagi.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ми първо нормално е да си пише и с други хора включително и момичета. Все пак всеки си има приятели и неможе да ги остави. Може би трябва да му имаш повече доверие, защото сигурно ти не си пишеш само с него...
А относно това, че е охладнял вече може и да има нещо... Трябва сериозно да си поговорите. Кажи му, че си забелязала промяна и дали има нещо. Кажи му, че каквото и да е станало може да ти каже. Просто няма друг начин.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
tova 4e se d1rji hladno s teb e znak 4e ne6to ne e nared,nai dobre govori s nego i go pomoli da ti kaje za6to se d1rji taka. d1rjanieto mu edva li e samo za6toto go drazni6 s tova 4e go razpitva6. pogovorete si ..uspex![]()
Ми това нещо има само един отговор- охладняли сте един към друг.Съжалявам , че ти го казвам...просто при мен преди 1 год. нещата се развика по същия начин.Ходих с момче 1 год и 1 месец.Нещата с него станаха еднообразни , писна ми от него ..бях отекчена.Нямаше просто какво да видя повече от него.Познавах го по - добре от себе си.Вече нямаше любов , нито страст.Миличка просто ви е нужно да си отпочинете един към друг.В моя случай вече една година мина от раздялата ни , но той още ме обича.Просто той е еднообразен , а аз постоянно се променям както и възгледите си.Обичам всеки път да ми е интерестно и всеки ден.Направи като мен и се опитай да върнеш тръпката и всеки ден да ви е интересен.Но щом на теб ти липсва нещо може би тази връзка вече не ти е достатъчна?Разбираш ли?Може би това , което той ти дава не ти е достатъчно?Не в никакъв случай това не е края м/у вас , защото имате 1год. зад гърба си.Дайте си малко време както той е предложил и виж как ще се развият нещата..Не мога да те съветвам , защото знам колко е трудно.
И мен гаджето ми ме забава, за да си пише с бившите си в irc, ама с много караници изяснихме нещата. Поговори с него - да ти каже какво иска от тебе и да кажеш дали ще се промениш или не. Но все пак не се унижавай прекалено много. Дано се сдобрите.
Първо - в една връзка хората са двама, така че не може все ти да си виновна. Второ - не си се променила само ти , а и той, щом се държи така хладно. Недей да се самообвиняваш че в теб е проблема,само защото той ти казва , че е така. А и явно за да справиш "глупости" и той има вина, може би с държанието си те подтиква... определено трябва да си поговорите, не може да ти казва че не иска да говорите в момента , в който има най-голяма нужда от разговори. Обсъдете проблемите, нещатат които са се променили и ако държите един на друг се постарайте да намерите решение, но определено не може само ти да си виновна и само ти да мислиш как да се променяш заради това, че той се държи студено. Няма да се даваш. Късмет![]()
...Heaven holds a scense of wonder
and I wanted to believe,
that I'll get caught up
when the rage in me subsides...
moje li da mi kaje6 kakvo tolkova pravi6 za da go drazni6?
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
Защо мислиш, че проблема е само в теб?Грешката е и него.Вместо да говори с теб, той се прави на г*з с извинение.Ей така те изоставя сама да се справяш с проблемите.Вместо да си пише с ония, да дойде да говори с теб.Така му е най-лесно, да не прави нищо...
Не знам какво да ти кажа, говори с него и му го кажи, кажи, че ти трябва неговаа помощ и подкрепа.
Всяко действие има свойто противодействие. Досети се какво имам в предвид.
Hm..ti dosta chesto puskash takiva temi.Qvno neshtata naistina otivat na zle.Vij sega...nqma nujda se promenqsh.V kraina smetka toi sled kato e s teb te haresva takava kakvato si.A shtom neshtata naposledyk ne varvqt trqbva da namerish na4in da govorish s nego o4i v o4i i da se izqsnite vednyj zavinagi.
zabeleji na4aloto ..... dosta 4estotva e kofti zna4i imash dosta 4esti sporove ili s 1 partnior ili s pove4e ( gadjeta
) qvno ima hora koito ne im varvi v lubovta
PS : Welocome to the club
Защо мислиш , че само в тебе е грешката?И той има вина за това.Вместо да решите заедно проблемите и да се справите с неприятностите - той оставя тази задача само на теб.Немисля , че това е правилно.По - добре поговори с него и му кажи , че неможеш сама да се справиш , че трябва да ти помогне.За да сте заедно...това е решението според мен.Айде успех![]()