- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo stana s tazi liubov ?:( :(
syjelqvamm 4e vi zanimavam s glypostite si..no prosto iskam da spodelq moq problem i da mi kajete vasheto mnenie i da mi dadete saveti![]()
vryzkata s priqtelq mi naposledak vaobshte ne varvi..zaedno sme ve4e ot godina i po4ti mesec.. no se darji mnogo strano... v skype si ima drygi momi4eta... v irc postoqno pishe s nqkoi i ne mi kazva s koi..vika s averi ot daskalo..imam my doverie no e stanal takuf hladenvinagi se karame zaradi mene..vinagi az neshto pravq..provalqm neshtata..darja se nqkoi put glypavo...po4tii sam se promenila. i ne se darja taka ve4e...no pak ne sam perfektna,..se neshto obyrkvamm se kazvam neshto i pak se karame..
![]()
NE ISKAM DA E TAKA,NE ISKAM DA GO ZAGYBQ PAK !!!
iskam da prikazvam s nego No toi kaza 4e dokato ne se opravq..nqma da se vidim i zasega ot poslednite 2-3 dena samo v skype si pishem..
mnogo pati mi e proshtaval..glypostite koito sam pravila... iskam da se promenq..da ne sam takaava..kajete mi kakvo da napravq za da si go vyrna ???
![]()
samo ne mi kazvaite 4e tova e kraq.. zashtoto sam sigorna 4e ne e taka ;( molq vi daite savet kakvo da pravq, kak da se darja,iskam si4ko da promenq....ne moga da taka da jiveq..v strahh
sigorna sam i 4e si nqma dryga !!!!
![]()
kazva 4e me obicha..no se darji hladno...kogato otivam da go pregryshtam..nqkoi put mi vika ostai ma sq.... ;(
![]()
![]()
kakvo da pravq ???????????????????????? DAITE SAVET PLS..
SAJELQVAM 4E VI ZANIMAVAM S GLUPOSTITE SI ;( POMOGNETE MIII
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()