1. бих се поинтересувал какво е това "рак" аджеба и защо, как и кога на някоя клетка от тялото и "хрумва", 4е е по-важна от другите и може да се дели до безкрай... демек как е запо4нало вси4ко това
2.
Бих се поинтересувал защо ,как и кога този процес може да се забави , да спре или да тръгне на обратно. Демек как може да свърши вси4ко това без да свършва съ-ще-ствуването ми.
3. Бих си повярвал, 4е МОГА да го направя, стига само БОГ(или Великия Дух, или Силата, или Джа или Природата или в каквото си Вярвам) да ми даде този последен шанс да поправя Живота си към по-Добро
4.Бих спрял да ям месо(ако ве4е не бях спрял по ети4ни съображения)
5 бих по4нал да се храня по-умерено и с по- бедна на калории диета
(ракът може да се появи и да расте само в условията на преяждане... за съжаление постенето/гладуването не винаги могат да го излекуват)
6. бих се поинтересувал от вси4ки експирементални/непризнати средства за борба с рака (вкл. терапевти4ното приложение на ТНС)
7. бих спрял да мразя, да завиждам, да мърморя, да се оплаквам, и най-важното- бих спрял да искам да имам.
8(и най-важно) бих казал на вси4ки скъпи за сърцето ми хора как, колко и защо ги оби4ам, бих им благодарил за това, 4е ги познавам и бих си обещал, 4е каквото и да стане с Живота ми в близко или в дале4но бъдеще, ЩЕ ЖИВЕЯ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН< ВСЕ ЕДНО МИ Е ПОСЛЕДЕН