- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pylno bezumie
Zdr forumci. Imam strashen problem. Iskah da napravq nomer na gadjeto si i kakvo stana - sama padnah v kapana si. I sega mi ostava edinstveno da placha i da se sysipvam zashtoto go obicham ujasno. A sega shte razkaja. S nego hodehme no postoqnno stavaha nqkakvi nedorazumeniq s drugi momcheta i toi se drazneshe i smqtashe che go razigravam. Dokato vednaj ne mi se zakani : "Samo da mi se otdade vyzmojnost i shte ti pokaja kolko sa priqtni nomerata deto mi pravish!". I ot togava zapochva da me glojdi lubopitstvoto che toi moje da mi izneverqva i reshih da mu napravq nomer. Nakarah edna moq priqtelka da mu pishi sms che iska da go vidi, che misli za nego i t.n. Toi i otgovori che e syglasen da se vidqt. I taka 3-4 dni q dyrjeshe na mushka ama otlagashe izlizaneto im. Az ne izdyrjah i mu vdignah skandal zashtoto ne mi kazvashe nishto za neq. Kazah mu che vsichkoto tova e izmisleno ot men, che sym iskala da go probvam. I toi se qdosa oshte poveche i nqma da zabravq kakvo mi kaza togava "Cqlata taq glupost e inscenirana ot teb. Sega ako trygna s neq, dovolna li she si?". Loshoto e che nie s nego skysahme nqkolko dni sled tia karanici. A toi oshte i se svalqAko nqkoi moje da mi kaje kakvo da pravq shte mu byda mnogo blagodarna. Toi ne iska veche da e s men. Toi iska neq
![]()
ami ako iska da e s neq ve4e,nqma kakvo da mu misli6.tva e fakt i tolkova,trqbva da se primiri6.dali si si vinovna ti ili tova e 6tqlo da se slu4i rano ili kysno e drug vypros.abe toi ako iska da e s teb 6te byde,ako ne iska nqma,tova e.kofti situaciq.
За съжаление,сама си си виновна.Трябваше преди да направиш нещо да помислиш. Намери си друг и толкова,хич да не ти дреме, и хич не се паткай![]()
Когато започнете да си правите номера, значи идва краят. Аз бих го убила, ако накара някой свой приятел да ме сваля.
Еми виж сега,ти сама си си виновна не е трябвало да му правиш такъв номер,за мен това е абсолютно детска постъпка той за това и те е оставил.Друго не знам какво да ти кажа.
Един човек ми липсва и всичко е безлично , един човек а всъщност всичко!
Постъпката ти е тъпа и със твоите камъни,по твоята глава...
Не е трябвало да правиш това,
защото все едно не му вярваш..То е ясно ,че той е загубил
доверието си в теб след случките със други момета,но
ти си поддала на изпитание и твоето доверие към него.
Ето виждаш сама резултата,а момичето ако наистина ти е
приятелка няма да му се "връзва"
Ми сама си си виновна. Как си могла да му кажеш бе? Ми кажи, че си разбрала от еди къде си... да видиш после мъмкания и оправдания... ся к'вато супа си си надробила, ще си я сърбаш. Започнали сте игра, която се казва "Играчка-плачка" и накрая се е видяло, кой си е играл и кой е плакал.
Направила си голяма грешка спрямо него.Все пак опитай да оправиш нещата като му се извиниш, обясниш постъпката си и т.н
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Такам, ти само си спомогнала да се случи нещо, което рано или късно е щяло да стане - той да се увлече по приятелката ти.Ако не беше ти, щеше да е нещо друго.
И да съжаляваш, и да не съжаляваш - все тая, станалото е фактсега едва ли би могла да върнеш времето назад..
Има вероятност нарочно да се преструва, че иска да е с нея, за да те накара да се почувстваш прецакана и да те накаже за номера, който си му спогодила, но при положение, че се е съгласил да излезнат.. едва ли..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от Vanchetooo
Мила,ти сигурна ли си,че тази твоя "приятелка" ти е такава?Помисли сиТя как се държи?Ако найстина иска да ти помогне няма да се сваля с него,ако му обръща внимание де
Като чета ти пишеш,че ставали все някакви недоразумения
А и по начина на писането ти за него и цитатите ми се вижда доста нервна и конфликтна личност
Явно е доста избухлив. След като те е обичал толкова не ти ли е имал доверие
Ядосал ти се е явно,но най-добре му кажи истината вместо да седиш и да се кумиш
Това са пълни глупости според мен,но ако поне му е пукало за теб ще ти изслуша
Ако не ...бии му дуспата,моля следваштия!Пълно е с цветя за мирисане
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от ledenakrasota
Да допълня...извини се,пък ако не стане...както казах...Моля следваштияНо все пак това са само мнения
Слушай сърцето си
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Е да кофти се е получило ама аз си мисля че той прави всичко нарочно сега.Ти с това си поведение сама си го направи да се държи така ама той все пак неможе ли да разбере,че ти правиш тези неща и заради него той е главната причина.И аз правя подобни номера на приятеля си .. е да той много ми се ядосва ама си знае,че правя глупости от факта,че съм много ревнива .. ама той си ме знае,че за най малкото се ядосвам и за това е много послушен
Жалко, че така е станало, но сама си си виновна, ясно е.Естествено, мче ще се ядоса като му правиш номера, ти какво искаш?
Според мен само се прави, че я иска, за да те подразни
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от koalka
![]()
I guess,I need you,baby...
Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
xmm naistina e stanalo dosta kofty mila,nooo ne se kosi ne e kraqt na sveta. a i v kraina smetka naistina sedni da pogovori6 s nego da si izqsnite,koi kakvo 4yvstva i,ako naistina `obi4a` drugata da ne ti puka ne te zaslujava,a ako frendkata ti s16to mu nalita tegli i mainata i na neq (s izvinenie) zna4i ne ti e nikakva fr ami typa izpolzva4ka,koqto sig. m ue hvyrlila oko dosta otpredi,za da se s1glasi da go napravi (tova s sms-a)vdigni si gordo glavata i im pokaji,4e nikoi ne moje da te ma4ka !puk ledenakrasota e prava ima o6te tolkova riba v moreto
ne si zaslujava da strada6 za nqkoi,koito ne te zaslujava,dokato nqk1de moje da te 4aka edna naistina istinska liubov
![]()
Love ryan Ross and Pete Wentz (h) 4ever{!}{!}{!}
Panic! At The Disco + Fall Out Boy=lovee <3
-Jivot1t te precakva,jivot1t te ma4ka - Nqma li drug jivot ?!?-Emi nqma(moi biser
)
Всички са прави че постъпката т е била детска,но в такъв момент не се исли много много кое е редно и кое не..относно твоята приятелка ако наистина ти е такава никога не би му се вързала..или говори с него ако наистина го обичаш толкова или го оставяй и гледай напредУспех мила
![]()
Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!
ti si si vinovna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
Даммм ти си си виновна мила, но той що е отговорил попита ли се? Щом е отговорил на нея значи е отговарял и на други. Замисли се и продължи нататък, той не е единственото момче![]()
Mai i dvamata mn se zadulbo4avate v sobstvenata si glupost. Ostavi taka neshtata za izvestno vreme. 1-2 dni se druj drujelubno s nego ama bez da mu pravish nqkakvi nomera i tem podobni raboti. Kaji mu, 4e trqbva da pogovorite i da opravite neshtata. Kaji mu tova, koeto 4uvstvash kum nego, kak se 4uvstvash po princip sled tezi nedorazumeniq i kakvo mislish za cqlata tazi rabota. Kaji mu, 4e neiskash da obrushtate poveche vnimanie na tova i da zapo4nete ot na4alo bez karanici i qdove. Kaji mu kak iska6 da sa neshtata m/u vas i kakvo iskash da se slu4i! Ubedena sum, 4e 6te e suglasen i shtom e taka ne si pravete takiva nomera, zashtoto znam 4e ne e mn priqteno. Aide obi4aite se i se vzimaite
Dano sum pomognata.
Tova ot men.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Еми много ясно, че ще се ядоса като му правиш номера? Ти какво очакваш, ти да си правиш каквото си искаш и да му въртиш номера, а той да те търпи ли?! Извинявай ама човека не е длъжен.Сама си си виновна, сега си понасяй последствията...и дано се поучиш от грешката си![]()