.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

rijo
    Guest

Семеен проблем :(

Ами как да почна ? Ето така ;Ходя с едно момиче вече почти 2 месеца сичко си върви добре .Добре се разбираме,даже вече ме запозна с техните.Учим в едно училище,тя е 11-ти клас аз съм 9-ти.Знам по принцип е нормално да е обратното Последните няколко дена не ми обръща внимание,държи се някак по различен начин с мен или на мен ми е в криза или тя просто се отдръпва от мен.Искам да ме посъветвате какво да правя
    Предварително благодаря!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    А има ли някаква причина за това и държание? Нещо да си я наранил или обидил? Замисли се в какво се крие промяната в нея.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    in ur dreams
    govori s neya. popitay ya za6to se d1rji po tozi na4in, p1k moje da si ima nqkakvi problemi momi4eto i da i e krivo za ne6to ..aide s1s zdrave i uspax

Ами според мен най добре ще е да поговорите..всичко се постига с разговор може да е нещо моментно но може да е и както каза ти да се отдръпва.По-добре поговорете на 4 очи и най добре ще си проясниш всичко
    Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!

Въпроса е че ние се виждаме всеки ден говорих с нея .Тя ми каза че за нищо не ми се сърди и че и нямало нищо.Аз за тези 2 месеца я познавам прекалено добре и и го казах но тя нищо не ми каза ..
    Явно проблема не е в отношенията ни с нея понеже аз не говоря накриво не се заяждам и не удрям момичета Просто незнам

Родителите И са И забранили, ти сам го подсказа в заглавието на темата.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

А защо си писал , че проблема е семеен?Може би има някое старо гадже или друго момче?Или пък някой й е казал нещо.Не мога да гадая , трябва да си поговорите просто.

Ами тогава нещата стават по-сложни защото явно или наистина се отдрапва но не иска да ти каже или незнам..тогава и кажи че не можеш да продължаваш така като не си сигурен в нейните чуства..или я попитай за конкретна причина която да отговаря на държанието и и и намекни че не е ъшата и си е променила отношението към теб..попитай я за причина..защото явно има такава поне според мен
    Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Какво да те посъветвам да правиш - ами, вмеми поговори с нея.Това е единствения начин да разбереш какво й е.Предварителни изводи не си прави.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Родителите И са И забранили, ти сам го подсказа в заглавието на темата.
    Toва е невъзможно.Маика и мн ме харесва като неин приятел.И гледа при всяка възможност да ме покани на вечеря в тях и така ..
    Просто не вярвам че това е проблема ..

А какво може да е? Когато гаджето ти не те поглежда, значи просто не му пука за теб. А нали уж се разбирате прекрасно.

По-добре недей да гадаеш ами направо я попитай директно каква е причината да се държи така и да не е същата..щом не са родителите и тр да има нещо друго но по добре не гадай а говорете

10x Ще видим утре какво ще стане.И ще ви разкажа обещавам

Цитирай Първоначално написано от devoikata
    Ами според мен най добре ще е да поговорите..всичко се постига с разговор може да е нещо моментно но може да е и както каза ти да се отдръпва.По-добре поговорете на 4 очи и най добре ще си проясниш всичко
    Mhm ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Eто явно аз съм мислил прибързано....Просто родителите и заминавах на меден месец в унгария.И затова и е било кофти въобще да говори....
    В момента мисля дали да ми е гадно или да ми е хубаво понеже 2 седмици ще живея в тях

Еми дам..радвай се естествено така ще изгладите нещата :P и..за друг път не прибързвай с предположенията първо трябва да се поговори и сичко си идва на мястото дали ша го бъде или не :P

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от r1jk0
    Eто явно аз съм мислил прибързано....Просто родителите и заминавах на меден месец в унгария.И затова и е било кофти въобще да говори....
    В момента мисля дали да ми е гадно или да ми е хубаво понеже 2 седмици ще живея в тях

e bravo tva e mn iako blaze ti

Кажи И, че това, че има проблеми, е нещо нормално, хората винаги имат проблеми и да те игнорира е гадно.

Хехех дам щастливец си де да бях на твое място Много щях да се кефя ама...дори ме е срам да се запознаем... тай де туй др въпрос само успех мога да ти пожелая!!!!!

Град
    Никъделенд
    Nie nemojem da ti pomognem..

Edinstveniq na4in, koito shte ti pomogne e - govori s neq!
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    А има ли някаква причина за това и държание? Нещо да си я наранил или обидил? Замисли се в какво се крие промяната в нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си