- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дали е редно да лижа приятелката си отдолу?
тя ми направи вече свирка и иска сега аз да я излижа отдолу и отзад, но малко гадно ми се види. Дали да го направя?
e napravi go...tq kak ti e duhala...kvo tolkova a i jenite sa po-chistoplytni ot myjete v povecheto sluchai... \/
abe i men ne6to ne ma blazni ideqta,ma 6tom tq ti e duhala bi trqalo i ti.ama otzad nedei,tfa ve4e e gnusno.nqma mom4eta,nqma momi4eta,diviq e nai mrasnoto mqsto,taka 4e praete si samo standartnite svirki i tfa e
Egasi prostotiqta. Majete obojavat,kogato momi4eto e mokro...i q izliji,daПървоначално написано от mArTito`
Отдолу- ДА(с удоволствие даже), отзад- за нищо на света!Първоначално написано от майкъл
че какво му е лошото ако си направи една клизма? по филмите мъжете лижет с голям кеф мацките!Първоначално написано от Анонимко
napravig go,ina4e ne e 4estno........
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
ами по честно е сега и ти да я излижеш от долу но за от зад незнам
Темата ми се вижда ебавка.
Все пак аз нямам проблеми с лизането , както и приятелката ми няма проблеми с това , че свършвам където си пожелая.
Ако искате да имате пълна наслада от секса , се абстрахирай от това чувство на гадост и ще видиш , че и на двамата ще ви е по-приятно!
Иначе не е нещо заради което ще те затворят в затвора ако не го направиш![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
mda napravi go![]()
В секса няма редно и нередно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Абе то и всички по пътя сме равни, ама виж колко катастрофи правят неграмотните?Първоначално написано от `Death`Whore``
То си е и до култура. Ако те е гнус да правиш френска любов , значи не насилваш гаджето да ти прави на теб!
Просто е![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Напоследък не схващам последователността на мислите ти...няма значение. Не става върпос за това кой кого насилва, доколкото разбрах от темата, никой никого не насилва.
Възможно ли е да бъде по-красиво?