- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go vpe4atlq
haresala sam si edno mom4e koeto e po golqmo ot men no mi kazaha 4e ne bi se zanimaval s po-malko momi4e. vsa6tnost razlikata ne e mn golqma, no...iskam nqkaksi da se zapoznaq s nego i da go vpe4atlq. daite nqkakvi idei kak da mu promenq mnenieto
как очакваш да го впечатлиш след като не го познаваш!?първо отиди и се запознай с него...а после бъди себе си..
Ти: Здрасти,може ли да се запознаеме? *подаваш си ръката* (като си я подадеш и той тряя да си я подаде) (казваш си името)
Той: (казва си името)
(ти се усмихваш)и казваш "Приятно ми е"
Ти: Ми, реших да се запознаеме, защото от доста време съм те забелязала (и казваш там където ходи, че си го забелязала)
и той през това време ще те гледа ->![]()
и после го питаш "ти иначе как си" и тъй завързвате някакъв разговор.
блаа![]()
ти ако така завързваш разговор сигурно имаш безкрайни успехи, но важен е принципътПървоначално написано от cherinka
Съблечи се пред него, но да има и публика. Така дори да не успееш да го впечатлиш, може някой друг да те хареса.Първоначално написано от Анонимко
![]()
po dobre ne se zanimavai
Запознайте се и разбери какви интереси има и му покажи че и ти имаш подобни за да му направиш впечатление.
Еми първо се запознайте(иначе няма как да го впечатлиш) И после биди себе си ако те хареса - добре, ако не ... той губи Няма смисъл да се правиш на нещо което не си само за да впечатлиш едно момче![]()
Да бе....а мислите ли че ние обичаме рози,плюшени мечета,залези,бели коне и делфини...пф ?Първоначално написано от nelkalee
Ние искаме бира и ебане ама не се оплакваме...така че...не бъди себе си и агонизирай...![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Метай му погледчета.Но не эалагай на това!Эа да го впечетлиш найстина,първо трябва да се эапоэнаете...
[size=7][b][u]fosse cos
Съблечи се пред него, но да има и публика. Така дори да не успееш да го впечатлиш, може някой друг да те хареса.[/quote]
rulzzz !![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Eми запознай се опознай го иначе как може да го изненадаш!!
Vladoka rulzzz
От опит знам че тези дето викат че не хлатват по зайки или дори по малки най много се вразват накрая..тва са си лично мои наблюдения..но в твоя случай аз също като теб бях заложила на погледи и нищо не стана по добре намеери начин да се запознаете колкото и невъзможоно да е от гледна точка на срам и т.н.![]()
Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!
1-vo se zapoznai s negoSled tova se sblijete malko,smisal kato go vidish gledai da go zagovarqsh.Vinagi mu se usmihvai!Pokaji 4e imash nqkakav interes kam nego.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
gadnoto e 4e nqma koi da ni zapoznae imame nqkoi ob6ti poznati, ama poznati ne priqteli s koito az ne sym tolkova blizka i ne mmoga da izlqza s tqh da me zapoznaqtПървоначално написано от devoikata
zna4i tr dahodq sama da se zapoznavam i ....