.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: kak da go vpe4atlq

Guest

kak da go vpe4atlq

haresala sam si edno mom4e koeto e po golqmo ot men no mi kazaha 4e ne bi se zanimaval s po-malko momi4e. vsa6tnost razlikata ne e mn golqma, no...iskam nqkaksi da se zapoznaq s nego i da go vpe4atlq. daite nqkakvi idei kak da mu promenq mnenieto

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    как очакваш да го впечатлиш след като не го познаваш!?първо отиди и се запознай с него...а после бъди себе си..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ти: Здрасти, може ли да се запознаеме? *подаваш си ръката* (като си я подадеш и той тряя да си я подаде) (казваш си името)
    Той: (казва си името)
    (ти се усмихваш)и казваш "Приятно ми е"
    Ти: Ми, реших да се запознаеме, защото от доста време съм те забелязала (и казваш там където ходи, че си го забелязала)

и той през това време ще те гледа ->
    и после го питаш "ти иначе как си" и тъй завързвате някакъв разговор.

блаа

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ти: Здрасти, може ли да се запознаеме? *подаваш си ръката* (като си я подадеш и той тряя да си я подаде) (казваш си името)
    Той: (казва си името)
    (ти се усмихваш)и казваш "Приятно ми е"
    Ти: Ми, реших да се запознаеме, защото от доста време съм те забелязала (и казваш там където ходи, че си го забелязала)

и той през това време ще те гледа ->
    и после го питаш "ти иначе как си" и тъй завързвате някакъв разговор.

блаа
    ти ако така завързваш разговор сигурно имаш безкрайни успехи, но важен е принципът

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: kak da go vpe4atlq

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    haresala sam si edno mom4e koeto e po golqmo ot men no mi kazaha 4e ne bi se zanimaval s po-malko momi4e. vsa6tnost razlikata ne e mn golqma, no...iskam nqkaksi da se zapoznaq s nego i da go vpe4atlq. daite nqkakvi idei kak da mu promenq mnenieto
    Съблечи се пред него, но да има и публика. Така дори да не успееш да го впечатлиш, може някой друг да те хареса.

Супер фен
    po dobre ne se zanimavai

Мега фен Аватара на koalka
    Отиди да се запознаеш с него първо.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Запознайте се и разбери какви интереси има и му покажи че и ти имаш подобни за да му направиш впечатление.

Еми първо се запознайте(иначе няма как да го впечатлиш) И после биди себе си ако те хареса - добре, ако не ... той губи Няма смисъл да се правиш на нещо което не си само за да впечатлиш едно момче

Цитирай Първоначално написано от nelkalee
    Няма смисъл да се правиш на нещо което не си само за да впечатлиш едно момче
    Да бе....а мислите ли че ние обичаме рози,плюшени мечета,залези,бели коне и делфини...пф ?
    Ние искаме бира и ебане ама не се оплакваме...така че...не бъди себе си и агонизирай...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Мега фен
    Град
    София
    Метай му погледчета.Но не эалагай на това!Эа да го впечетлиш найстина,първо трябва да се эапоэнаете...
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)

Re: kak da go vpe4atlq

Съблечи се пред него, но да има и публика. Така дори да не успееш да го впечатлиш, може някой друг да те хареса. [/quote]

rulzzz !
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Eми запознай се опознай го иначе как може да го изненадаш!!
    Vladoka rulzzz

От опит знам че тези дето викат че не хлатват по зайки или дори по малки най много се вразват накрая..тва са си лично мои наблюдения..но в твоя случай аз също като теб бях заложила на погледи и нищо не стана по добре намеери начин да се запознаете колкото и невъзможоно да е от гледна точка на срам и т.н.
    Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    1-vo se zapoznai s nego Sled tova se sblijete malko,smisal kato go vidish gledai da go zagovarqsh.Vinagi mu se usmihvai!Pokaji 4e imash nqkakav interes kam nego.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от devoikata
    От опит знам че тези дето викат че не хлатват по зайки или дори по малки най много се вразват накрая..тва са си лично мои наблюдения..но в твоя случай аз също като теб бях заложила на погледи и нищо не стана по добре намеери начин да се запознаете колкото и невъзможоно да е от гледна точка на срам и т.н.
    gadnoto e 4e nqma koi da ni zapoznae imame nqkoi ob6ti poznati, ama poznati ne priqteli s koito az ne sym tolkova blizka i ne mmoga da izlqza s tqh da me zapoznaqt
    zna4i tr dahodq sama da se zapoznavam i ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си