.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: PRITESNENA ! :(

Guest

PRITESNENA ! :(

OOhh hora stra6no mnogo vi molq ako pritesneniqta mi sa glupavi i bezsmisleni kajete mi ...

4etoh temata za svirkite /na kakva godi6na vyzrast po4nahte da duhate/ i stra6no mnogo se pritesnih ... tolkova mnogo se vmania4ih v teq svirki iii ot 2 sedmici vyob6te ne iskam nito gadjeto da vijdam nito ni6to ... mislq samo za tva ... (dali i az sym kato tezi kurvi...)

Situaciqta e slednata :
    v momenta sym na 16g i imam priqtel ot 8 meseca.
    Duhah mu za PYRVI PYT kogato bqh 16 GOD a nie ve4e bqhme hodili kym 4 meseca.
    Ne sym duhala na nikoi drug i ne sym pravila sex...

Molq vi kajete mi tova normalno li e ??
    16-godi6na vyzrast normalna li e za purvata svirka ??

P.P kolkoto do mom4eto mislq 4e ako nqkoi zaslujava tova,tova e to4no toi ... mn go obi4am i se nadqvam i toi men (kakto kazva

predvaritelno vi blagodarq ... :/

Guest
    spored mene e napylno normalno shtom e na priqtelq ti.Na fona na 12-13 godishnite si napravo super

цъкич
    Guest

Re: PRITESNENA ! :(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    OOhh hora stra6no mnogo vi molq ako pritesneniqta mi sa glupavi i bezsmisleni kajete mi ...

4etoh temata za svirkite /na kakva godi6na vyzrast po4nahte da duhate/ i stra6no mnogo se pritesnih ... tolkova mnogo se vmania4ih v teq svirki iii ot 2 sedmici vyob6te ne iskam nito gadjeto da vijdam nito ni6to ... mislq samo za tva ... (dali i az sym kato tezi kurvi...)

Situaciqta e slednata :
    v momenta sym na 16g i imam priqtel ot 8 meseca.
    Duhah mu za PYRVI PYT kogato bqh 16 GOD a nie ve4e bqhme hodili kym 4 meseca.
    Ne sym duhala na nikoi drug i ne sym pravila sex...

Molq vi kajete mi tova normalno li e ??
    16-godi6na vyzrast normalna li e za purvata svirka ??

P.P kolkoto do mom4eto mislq 4e ako nqkoi zaslujava tova,tova e to4no toi ... mn go obi4am i se nadqvam i toi men (kakto kazva
    predvaritelno vi blagodarq ... :/
    ИСКАМ ДА ТИ ИЗВАДЯ ЧЕРВЕИТЕ ОТ ГЪЗА!
    Moderated by krem4et0 т.2 от Правилата на форума

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Споко бе девойка.. наред си Щом се и обичате, проблеми нямаш

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    Венера
    Дразня се на хора като тебе, дето искат чуждото мнение, по личните си въпроси.
    Дали е нормално или не... тва се е случило вече и си е лично твой проблем.
    Дразни ме и това, че си прекалено плоска, като характер.
    Дразнят ме хора като теб, които се интересуват до такава степен от чуждото мнение.
    И ми е истински любопитно - И какво, ако хората тук ти бяха казали, че си курва?
    Просто щеше да си останеш курва, но щеше да си известна в един форум, повече ....

офф веднага се включва някой умник за да критикува...Кво лошо има в това момичето пита нали да тва е създаден тоя форум...

Ти сама си определяш дали е нормално или не

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    spored mene e napylno normalno shtom e na priqtelq ti.Na fona na 12-13 godishnite si napravo super
    и аз мисля такам
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Не се притеснявай за глупости. Щом се обичате в това няма нищо лошо.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    лапай смело

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    тва е като митовете кога трябва да си загубиш девствеността. секи е на различно мнение. моето е - сичко трябва да стане когато си узряла поне малко, знаеш какво и с кого правиш и най-вече можеш да му се довериш напълно. така,че не се притеснявай мацка.
    няма любов

moje bi s1m edinstvenata koqto 6te kaje"protiv svirkite!"tova si e nap1lno moe mnenie,no za da pravi6 takova ne6to na nqkoe si mom4ence si e naistina unizitelno pone spored mene.az naprimer nikoga ne bih duhala na koito i da e.dori da go obi4am mn.

колкото по бързо свикнеш с мисълта, че мъж без фелацио не може, толкова по-бързо ще престане да ти пука и няма да имаш проблеми
    а това на колко години си има ли значение щом се чустваш готова и мислиш, че човека до теб е....аз сега съм на 19, а 1вата свирка която ми направиха беше на 15...е верно не беше никак хубава но пак си останах доволен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mi6lenceto9
    moje bi s1m edinstvenata koqto 6te kaje"protiv svirkite!"tova si e nap1lno moe mnenie,no za da pravi6 takova ne6to na nqkoe si mom4ence si e naistina unizitelno pone spored mene.az naprimer nikoga ne bih duhala na koito i da e.dori da go obi4am mn.
    Убеден съм че ти не си на повече от 14 години даже бих казал 12-13!Айде порастни и тогава се изявявай с тъпи постове в тая тема!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Дразнят ме хора като теб, които се интересуват до такава степен от чуждото мнение.
    И ми е истински любопитно - И какво, ако хората тук ти бяха казали, че си курва?
    Просто щеше да си останеш курва, но щеше да си известна в един форум, повече ....
    Абе тоя форум не е ли точно за това????ЗА ДА СЕ ПОСЪВЕТВАШ С ДРУГИТЕ И ДА СПОДЕЛИШ.Ти подявлите какво правиш тука?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    мн точно!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от mi6lenceto9
    Ами ако и той ти духа?
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Абе тоя форум не е ли точно за това????ЗА ДА СЕ ПОСЪВЕТВАШ С ДРУГИТЕ И ДА СПОДЕЛИШ.Ти подявлите какво правиш тука?
    kvo moje da pravi?izkazva mnenie! spored to e mn pravilno!

Град
    Варна
    Няма смисъл да се панираш за глупусти след като се обичате,ко толкова има да му правиш свирки...по този начин му доставяш удовлствие..!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Успокой се. Щом си с един мъж, каквото и да правиш с него, не е курвенско...дори и сериозни извращения. Важното е да е само с него
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    kvo moje da pravi?izkazva mnenie! spored to e mn pravilno!
    ОМГ абе вие как сте я помисли какъв е смисъла на форума ако можеш да си намериш всичко в ГУГЪЛ?Ако някой го интересува кво е свирка търси в гугъл.Друг е въпроса как да постъпиш в точно определена ситуация нали?За това всеки пита за себе си.Ето това драги IS THE POINT.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ОМГ абе вие как сте я помисли какъв е смисъла на форума ако можеш да си намериш всичко в ГУГЪЛ?Ако някой го интересува кво е свирка търси в гугъл.Друг е въпроса как да постъпиш в точно определена ситуация нали?За това всеки пита за себе си.Ето това драги IS THE POINT.
    Agreed. Но не бива да забравяме,че тука властва простотията. Хора, които пускат заучени лафчета по форуми за проблемите на тинейджирите, без дори да осъзнават своите. Опазил Господ
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    varna
    emi za sq nqmam problemi. i ako imam nqma da iskam saveti po forumite, 6toto tuka nikoi ne moje da pomogne. a tova 4e momi4eto se zamislq za tezi ne6ta samo za6toto e pro4ela nqkva si tema pokazva kolko e malka i nedorasla za svirki. "napravih svirka na priqtelq si!! help, stanah kurva!!! " sa6toto kato teq deto praqt sex i posle gi e sram da otidat na ginekolog. nz oba4e tva mi e mnenieto, kato ne e gotova za svirka za kvo q e napravila? posle pita dali bila kurva. detska mu rabota

ЕЕ, имало и мислещи хора във форума. Аз как съм живяла, без да пускам теми по форуми, ей...как съм правила секс, как съм разбирала дали не съм бременна и как съм правила свирки
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Боже,вие наистина сте МНОГО зле...Искам да ви питам нещо много интересно-Ако никой не задава въпроси за личния си живот какво ша стане с форума,а?Мили мои,ако още не сте забелязали сайта се казва teenproblem и английски да не знаехте пак се разбира за к'во става на въпрос...И все пак ако още не сте разбрали-САЙТА Е СЪЗДАДЕН ЗА РАРЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА TEEN-ове АКО ХОРАТА СПРАТ ДА ТЪРСЯТ РЕШЕНИЯ НА
    ПРОБЛЕМИТЕ СИ ТУК НЕ САМО ФОРУМА,А И ЦЕЛИЯ САЙТ,ЩЕ ЗАГУБИ СМИСЪЛ ДА СЪЩЕСТВУВА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си