.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: PRITESNENA ! :(

Град
    varna
    da i az tova se opitah da kaja. m/u drugoto `Death`Whore``, na kolko si godini?

На 21 съм.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    hah imah predvid mnenieto na Death Whore, a ne na taq 13(moje bi vse o6te 12) godi6na gospoji4ka. p1rvo ne mi govori na "mila" 6toto iznervq6!vtoro q ti se zamisli. ako tiineidj1rite sa tolkova porasnali za sex (kakto vsi4ki tr1rdqt) 6tqha li da imat problemi i da pi6at t1pi temi, ako imaha dostata4no visoka sexualna kultura 6tqha li da zadavat bukvalno sme6ni vaprosi? a ti deto si na 13 zamislq6 li se 4e izglejda6 sme6na v o4ite mi(a i ne samo na men)???? i az sam bila na 13 ne zabravqi, toku 6to govorehme s Death Whore za tova!!! slqpa li si da pro4ete6?pak povtarqm - ne se mislete za mn golqma rabota 6toto ne ste! ako bqhte dostata4no dorasli za sex nqma6e foruma da e p1len s absurdni temi.

Град
    varna
    izvinqvai ne presmetnah pravilno moje da si na 14 ama pak si ostava6 malka!!!

Град
    in the middle of nowhere
    хохо лапай си не се притеснявай
    LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!

Град
    София
    hah imah predvid mnenieto na Death Whore, a ne na taq 13(moje bi vse o6te 12) godi6na gospoji4ka. p1rvo ne mi govori na "mila" 6toto iznervq6!vtoro q ti se zamisli. ako tiineidj1rite sa tolkova porasnali za sex (kakto vsi4ki tr1rdqt) 6tqha li da imat problemi i da pi6at t1pi temi, ako imaha dostata4no visoka sexualna kultura 6tqha li da zadavat bukvalno sme6ni vaprosi? a ti deto si na 13 zamislq6 li se 4e izglejda6 sme6na v o4ite mi(a i ne samo na men)???? i az sam bila na 13 ne zabravqi, toku 6to govorehme s Death Whore za tova!!! slqpa li si da pro4ete6?pak povtarqm - ne se mislete za mn golqma rabota 6toto ne ste! ako bqhte dostata4no dorasli za sex nqma6e foruma da e p1len s absurdni temi.
    Офф ти па на голяма ли се правиш са не мога да разбера.Момичето може и на 10 да е ама пак се изказа подготвена не като някои други.Ебаси идиотските разсъждения.Секи с проблемите си бе!И секи си пита за неговото.Никой не се е родил учен.Малка била,не била образована.Еми нали за това пита бе -ЗА ДА СЕ ОБРАЗОВА!Много ми е интересно вие като нямате проблеми и не сте се сблъскали с живота,какво мнение сте седнали да давате???Тука пишат само такива които са минали през това.Пък и съм сигрна че `Death`Whore`` като е била на 13 не е виждала компютър пък теми ще пуска по форуми....Вие дет не пускате теми щот нямате проблеми не трябва да се регистрирате и да давате ТЪПИ съвети.Фокси-то ПИШЕ СЕ НА КИРИЛИЦА и НИКОЙ не го интересува колко смешен изглежда в очите ти.Що се отнася за въпросите кой на колко е години тва се прави на ЛС,а не демонстравивно -"виж ме колко съм голяма".Теб като те е срам да попиташ каквото те интересува не значи ,че всички други трябва да се свиват и да не питат!Ясно?Айде са с тия номера се скрийте.Седнали да нападат цялата тема щото разбираш ли "НИЕ СМЕ УЧЕНИ,а вие сте зле щом питате".....

Я дайте пример за "умна" тема.Да не е някоя от сорта "кога почнахте да духате","на колко годинки ви ебаха отзад","по колко време на ден си биете" и от сорта?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си