.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    umira6ta
    Guest

Moderated: Имам рак на лимфните възли и трябва да ходя на...

predi dve sedmici izleznah ot bolnicata s qsnata predstava 4e imam rak na linfnite vazli trqbva da hodq na hemodializa i kakvi li ne gadorii da iztarpq i pak 6ansa mi da uceleq e minimalen kak bihte reagirali ako znaehte 4e umirate za6toto na men mi e bezkraino tejko i bolno sqka6 vsi4ko otiva po dqvolite prosto iskam da si izkaja makata za6toto mi e hipeeer tejko temata mi ne e ebavka

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 и 7 точка от правилника!

ami mn hora v moq jivot sa ymreli-za moi blizki govorq.i tva sus hemodializata sum go gledala pulen otvrat e.ako iska6 pro4eti nadoly da ima6 predstava za kakvo stava vupros.6te po4ne da ti se vie svqt,da povru6ta6,6te otslabne6 i preblednee6.kosata ti 6te okape,postoqnno 6te ti se spi i o6te takiva lo6i ne6ta.spored men sega dokato se 4yvstva6 dobre izlizai s priqteli i se opitvai da si izjivee6 hubavite migove-zabavlqvai se.a kogato stane jivota ti netuspim togava pi6i pak za nqkoi suvet.nadqvam se da ima i dr hora nsre6ta osven men,koito iskat da ti pomognat. :P
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Не се предавай, щом все още има шанс! Вярвай, че ще се оправиш!
    Опитай се да не мислиш постоянно за това, живей си живота до колкото е възможно нормално, забавлявай се...незнам какво да ти кажа често казано.

Ако имаш силна воля, може и да се пребориш с болеста. Имам близки, които бяха болни от рак, обаче с много воля се оправиха и живеят още! Не се предавай, всички ще умрем рано или късно. Никой не е вечен!

deem again
    Guest
    Ако искаш ми пиши на ICQ, може да си поговорим на тази тема.

deem again
    Guest
    297863762

Бори се докрай,а ако не можеш-изживей останалото ти време с приятели!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

umira6ta
    Guest
    blagodarq vi mnogo za savetite i za vnimanieto koeto ste obarnali na problema mi mersi otnovo

Guest
    Ei mila,ne se predavai!Ne gubi volq..I az sam bolna no ne guba volq i mislq 4e 6tese opravq(pri men sushto e minimalen procenta da se opravq)No ne gubq nadejdata!Molq se za teb!Pregryshtam te! [-o<

Честно казано не знам какво да кажа. Не е лесно да разерем какво чувстваш. Каквото и да става обаче трябва да бъдеш силна и да не се предаваш. Важното е да не губиш воля. Бори се, знай че винаги има шанс да се оправиш. Просто си наложи да мислиш, как ще се оправиш, а не за най-лошото. Пожелавам ти успех и стискам палци да се оправиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Zdrasti, sajaliavam za diagnozata ti! Iskam samo da vmetna niakolko izrechenia. V dneshno vreme, savremennata medicina lekuva i oblek4ava stradaniata na po4ti vsi4ki pacienti. Rannata diagnostika obiknovenno e osnovnia faktor za pulnoto izlekuvane ot niakoi kovarni bolesti i udaljavaneto jivota na bolnite. V tvoia sluchai iskam da ti kaja che diagnozata sama po sebe si e seriozna, no ot druga strana zaboliavaneto e lechimo. Vaprosa e TI za si gotova da se izlekuvash i stiga TI da POVIARVASH I DA POMOGNESH na ORGANIZMA si da pobedi bolestta. Ako jelaesh moje da pogovorim!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си