.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: sure check

Guest

sure check

kajete ne6to za testa za bremennost sure check ? Predpolagam nqma da e problem ako go kupq sled 12 dnevno zakusnenie mn sym se pritesnila .. vupreki 4e pih pustionor , no sym se mnogo pritesnila ,a po-princip mi e neredoven I ne6to za cenata na testa kajete ...nekvi mneniq pls

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Два пъти съм го ползвала и струваше м/у два и нещо и 3 и нещо. Ммм правилно показа, не бях бременна

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: sure check

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kajete ne6to za testa za bremennost sure check ? Predpolagam nqma da e problem ako go kupq sled 12 dnevno zakusnenie mn sym se pritesnila .. vupreki 4e pih pustionor , no sym se mnogo pritesnila ,a po-princip mi e neredoven I ne6to za cenata na testa kajete ...nekvi mneniq pls
    Ми ако имаш 2 чертички е положителен, ако е с 1 е отрицателен. Най-добре като си го купуваш запитай в аптиката, ако те е срам си има и упътване, там пише точно кое какво значи, как се прилага и т.н.

Guest
    Cenata na testa e okolo 2.80- 3.50 lv. Pravi se na 14 den ot riskoviq polov akt ili sled pyrviq den ot zakysnenieto. Shtom si pila postinor, mislq 4e nqma za kakvo da se trevojish, i 4e zakysneneito ti se dylji na nego. Spored men vmesto Shure Check, po-dobre si vzemi Presto- test za bremennost s dvoino testvane, ako reshish da kupish test de. Uspeh

Guest
    a ima li nqkyv problem da napravq testa sega - sled 12 dni slad zakusnenie na menstruaciqta i sled 1 mesec sled akta ... v smisyl dali 6te mi pokaje to4no

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Kulio Gangstera как ги разбираш...

Купи си, трябва да покаже точно след такова закъснение. Цената е между 2,50 и 3,50 лв.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Shure Check..ужас ..на мн мой приятелки показа че са бременни ..мн лъже тоя тест вземи си както каза някой този с двойното тестване
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Cenata na testa e okolo 2.80- 3.50 lv. Pravi se na 14 den ot riskoviq polov akt ili sled pyrviq den ot zakysnenieto. Shtom si pila postinor, mislq 4e nqma za kakvo da se trevojish, i 4e zakysneneito ti se dylji na nego. Spored men vmesto Shure Check, po-dobre si vzemi Presto- test za bremennost s dvoino testvane, ako reshish da kupish test de. Uspeh
    a tozi test presto kolko struva?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    около 3 лева е и другия тест
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

dva pati si pravih i rezultata be6e verren ne naduh korema.imam priqtelki koito sa6to izpolzvat tozi test ii ne gi e lagal dosega.no gledai da spazi6 upatvaneto

Guest
    Ок е тестът, по принцип по добри са тестовете "на касетка" и той мисля, че е такъв. Но всичките са много надеждни. Точно ще ти покаже теста след 12 дни закъснение и 1 месец след акта, но действително щом си пила постинор, закъснението вероятно се дължи на него. Направи тест все пак задължително. Защо пи постинор - кондом ли се скъса?

Guest
    Zna4i cenata na testa Presto s dvoino testvane e okolo 4.50 lv, kasetka e testa. Za shure chek i az ne sym 4uvala dobri raboti, izbqgvam da go kupuvam... no ti si znaesh kysmet oshte vednyj

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Kulio Gangstera как ги разбираш...
    брутално Нахранен от мацката =D>
    To Be lonely that means to be free!

http://www.youtube.com/watch?v=O666kGBEvF0

Unhuman : Tiesto 4 ever :P

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    am,ne sam polzvala testove,no ako iska6 da si nai-sigurna idi na pregled
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    varna
    kato pi postinor ne ti li doide togava? ne znae6 li 4e toi obarkva totalno cikala i organizma??? na kolko si godini?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    am,ne sam polzvala testove,no ako iska6 da si nai-sigurna idi na pregled
    Не съм съгласна, особено за откриване на ранна бременност лекарят също използва тест на урината (който е общо взето същия като този в аптеката) и на кръвта (който е една идея по-точен, но за първоначалното установяване на наличието на бременност не се налага да се ползва). Така че направи си домашния тест и ако е положителен или имаш други притеснения, отиди на лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си