- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sure check
kajete ne6to za testa za bremennost sure check ? Predpolagam nqma da e problem ako go kupq sled 12 dnevno zakusneniemn sym se pritesnila .. vupreki 4e pih pustionor , no sym se mnogo pritesnila ,a po-princip mi e neredoven
I ne6to za cenata na testa kajete ...nekvi mneniq pls
Два пъти съм го ползвала и струваше м/у два и нещо и 3 и нещо. Ммм правилно показа, не бях бременна![]()
Cenata na testa e okolo 2.80- 3.50 lv. Pravi se na 14 den ot riskoviq polov akt ili sled pyrviq den ot zakysnenieto. Shtom si pila postinor, mislq 4e nqma za kakvo da se trevojish, i 4e zakysneneito ti se dylji na nego. Spored men vmesto Shure Check, po-dobre si vzemi Presto- test za bremennost s dvoino testvane, ako reshish da kupish test de. Uspeh![]()
a ima li nqkyv problem da napravq testa sega - sled 12 dni slad zakusnenie na menstruaciqta i sled 1 mesec sled akta ... v smisyl dali 6te mi pokaje to4no
Купи си, трябва да покаже точно след такова закъснение. Цената е между 2,50 и 3,50 лв.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Shure Check..ужас ..на мн мой приятелки показа че са бременни ..мн лъже тоя тествземи си както каза някой този с двойното тестване
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
a tozi test presto kolko struva?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
около 3 лева е и другия тест
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
dva pati si pravih i rezultata be6e verren ne naduh korema.imam priqtelki koito sa6to izpolzvat tozi test ii ne gi e lagal dosega.no gledai da spazi6 upatvaneto
Ок е тестът, по принцип по добри са тестовете "на касетка" и той мисля, че е такъв. Но всичките са много надеждни. Точно ще ти покаже теста след 12 дни закъснение и 1 месец след акта, но действително щом си пила постинор, закъснението вероятно се дължи на него. Направи тест все пак задължително. Защо пи постинор - кондом ли се скъса?
Zna4i cenata na testa Presto s dvoino testvane e okolo 4.50 lv, kasetka e testa. Za shure chek i az ne sym 4uvala dobri raboti, izbqgvam da go kupuvam... no ti si znaeshkysmet oshte vednyj
![]()
брутално Нахранен от мацката =D>Първоначално написано от malka_sladuranka
To Be lonely that means to be free!
http://www.youtube.com/watch?v=O666kGBEvF0
Unhuman : Tiesto 4 ever :P
am,ne sam polzvala testove,no ako iska6 da si nai-sigurna idi na pregled
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не съм съгласна, особено за откриване на ранна бременност лекарят също използва тест на урината (който е общо взето същия като този в аптеката) и на кръвта (който е една идея по-точен, но за първоначалното установяване на наличието на бременност не се налага да се ползва). Така че направи си домашния тест и ако е положителен или имаш други притеснения, отиди на лекар.Първоначално написано от VerryBerry