.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Трябва ми приятелка...

Naposleduk s1m dosta razocharowan ot jivota,zashtoto ne moga da si namerq priqtelka .. nujdaq se ot nqkoe milo sushtesto s koeto vzaimno da spodelqme i da se dowerqwame... ako nqkoq interes1wa skypa e na profila...
    A good begining is half the battle ... but rEallize... it's not going do work everytime .. thiNK aBoUt It!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Трябва ми приятелка...

Цитирай Първоначално написано от G0d's G1F7
    Naposleduk s1m dosta razocharowan ot jivota,zashtoto ne moga da si namerq priqtelka .. nujdaq se ot nqkoe milo sushtesto s koeto vzaimno da spodelqme i da se dowerqwame... ako nqkoq interes1wa skypa e na profila...
    ...а не е ли по-лесно да излезеш и да забиеш некое мило същество с което взаимно да си споделяте и се доверявате!?

Мега фен Аватара на Blab

Re: Трябва ми приятелка...

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    ...а не е ли по-лесно да излезеш и да забиеш некое мило същество с което взаимно да си споделяте и се доверявате!?
    Боже, каква логика, какво нещо...
    Тая част с забиването никога не съм я разбирала(а не ми и трябва)...Какъв смисъл влагаш в думата???Много ми е интересно.Да интимничиш с някого?Почти непознат?ццц...някои неща са толкова повърхностни, че чак ми се повдига...
    На всеки се е случвало да се чувства самотен.За да бъда честна, в последно време и на мен ми е самичко..., но всичко отминава.
    По скайп не стават нещата с доверието...Виж, то и споделянето е малко фалшиво...За жалост Интернета промени начина на общуване м/у хората(и най-вече младите)...Само с реално общуване можеш да срещнеш любовта.Е, разбира се, можеш да си споделяш с всеки, но не това ти е идеята, или греша?

Боже, каква логика, какво нещо... Speak to the hand
    Тая част с забиването никога не съм я разбирала(а не ми и трябва)...Какъв смисъл влагаш в думата???Много ми е интересно.Да интимничиш с някого?Почти непознат?ццц...някои неща са толкова повърхностни, че чак ми се повдига...
    На всеки се е случвало да се чувства самотен.За да бъда честна, в последно време и на мен ми е самичко..., но всичко отминава.
    По скайп не стават нещата с доверието...Виж, то и споделянето е малко фалшиво...За жалост Интернета промени начина на общуване м/у хората(и най-вече младите)...Само с реално общуване можеш да срещнеш любовта.Е, разбира се, можеш да си споделяш с всеки, но не това ти е идеята, или греша?
    Исках да кажа,че искам нещо по задълбочено..не че точно сега искам да споделям с някой... имах на предвит да си имаме доверие....то цялото послание е със скрит под текст и която го разчете това е...моето момиче.
    A good begining is half the battle ... but rEallize... it's not going do work everytime .. thiNK aBoUt It!

Едит: Току що един авер ми писа в скайп,че днеска се е забил с 3 курви в неква дискотека... А не е голем 'убавец. Wink
    ххх ти мислиш,че като пиша тук съм някакъф изрод... спох вече не искам да ходя на диско...там са само "курви" както ги наричаш...предпочитам леки момичета склонни към забивка с цел опознаване на анатомията...

Мега фен Аватара на koalka
    Разбирам те, но все пак така общо е лесно да искаш.Набележи си някое момиче и действай, а не само да искаш и нищо да не се получава.

emz

Разбирам те, но все пак така общо е лесно да искаш.Набележи си някое момиче и действай, а не само да искаш и нищо да не се получава.
    знам ама се пак имам право да се пробвам

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Е по skype или във форумите няма да си намериш гадже. Бъди сигорен.

la4ezara1
    Guest
    дай си скайпа

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от la4ezara1
    дай си скайпа

Е той си го е дал.
    ako nqkoq interes1wa skypa e na profila...
    "G0d's G1F7" Тва търси

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    klikai na --------> el.gato602
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от G0d's G1F7
    Боже, каква логика, какво нещо... Speak to the hand
    Исках да кажа,че искам нещо по задълбочено..не че точно сега искам да споделям с някой... имах на предвит да си имаме доверие....то цялото послание е със скрит под текст и която го разчете това е...моето момиче.
    hahaha az go raz4etoh i go raznbrah
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Супер фен
    of aman ot hormonalni disbalansi vzemete se v ryce

А така вземете си го в ръце па си поиграите и ще ви мине!
    Light The Universe

emi...

la4ezara1 написа:
    дай си скайпа Mr. Green

Е той си го е дал.
    Цитат:
    ako nqkoq interes1wa skypa e na profila...

"G0d's G1F7" Тва търси

10x che obqsnqwash vmesto men man... \/

Град
    на плажа =)
    Питам се ... защо вместо да висите по форумите не излезете навън... да видите малко света, да създадете нови контакти и връзки??? Ами седите само пред комповете и се оплаквате, че си нямате гаджета...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тоз Напрао ме разтреля с 9 милиметровия. Хаха няма право. Човек да ти се изчерпаха случайо чат програмите. Все пак там сигурно си бая гагнгстер. Трудно се постига "на живо" нали?

Първа стъпка за да си намериш мило същество на чист въздух е да си преброиш крайниците. Ако има несъответсвия с нормалните хора (в коеото не се съмнявам) си търси половика че да станат чифт(примерно очи).
    2-ра стъка е да се покажеш гъзе. Ето 1 примерна реплика: "Имам мн як компютър с мощен процесор и 2к рам" След тфа ти е в кърпа вързана.

За финаля заведи у вас поиграйте малко "Контра - Страйк" може да го наречето любовна игра. После и "дефрагментирай харда" и се надявай антивирустната да ен се спука.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Не ми се вярва тук да намериш момиче, поне не по този начин. Много по-добре е да излезеш, да се забавляваш. Ще видиш, че момичето, за което мечтаеш ще се появи, когато най-малко очакваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си