- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гаджето ми се дрогира
Първоначално написано от IlLuSi0nS`
A kolkoto do teb, qvno nqma da mojesh da mu pomognesh da spasi priqtelkata si pone nedei da kazvash nishto. Zashtoto kakto qsno se razbira ako tqhnite razberat kakvo stava, Taka nqma da ima nikakyv shans da i pomogne, qwno mazeto e edinstveniqt nachin te da ne razberat za neq.A kakto se razbira v mazeto mu ima dostatychno dobri uslowiq za jiwot.
Naistina zamisli se nad tova koeto kazvash![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от swords1010
А МОЖЕ БИ СИ СЛЯП/А?!!?? НЕ ВИДИЖДАШ ЛИ, ЧЕ СЛЕД КАТО ЧОВЕКА ОБЯСНИ ЗА КФО СТАА ВЪПРОС СЪМ ПИСАЛА ДРУГО МНЕНИЕ..
..ЕБАТИ ! ГЛЕДАЙ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ, СМОТАНЯК/ЧКА
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Опитай се да разбереш дали тя иска да спре да се друса.Ако иска намерете клиника, комуна, психиатрия каквото и ще да е - лечебно заведение, където ще и помогнат, първо с кризите и след това с физическото възстановяване.След като излезе, ако разбира се иска да спре, ще трябва много много да и помагаш, да не се закачи отново.Най - добре е да заминете извън страната, за да е възможно най - далече от обстановката в която е била!Първоначално написано от Анонимко
Приятеля ми се лекува в момента(той е закачен за хероин).Всъщност в клиника(то си е башка лудница) е от около месец и нещо, след няколко неуспешни опита и от негова и от моя страна, за самолечение и след сума хвърлени пари за разни боклуци, които уж щяли да му помогнат за кризите.Преи два дни получих такова писмо от него, каквото не съм си и представяла, че той може да напише.Просто напредва!!!И там му помагат!Няма контакти с външният свят и даже предполагам, че преди да ми пуснат писмото(той го е писал, но друг го е пуснал по пощата)са го прочели![]()
Най - важното обаче е тя да иска да спре.Ако не иска ... боли, но откажи сеАко иска - въоражи се с великански дози търпение и сила и започвайте да действате!
Желая успех и на теб и на нея!
Не си сам![]()
Ти луд ли си бе човече?Каква хероинова зависимост каква трева???Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Чуваш ли се въобще какви ги дрънкаш?Как ще помогне тревата за откъсване от психич1еска зависимост???
Че то след хероин от тревата само се цикли и даже ти е супер гадно като я пушиш!Въобще нямаш тия усещания които имат тези дето са си само на тревица или на тревица и по - леки дрогички.Просто зацикляш и почва да ти става супер гадно!
Алкохола общо взето става за оправяне на психическата зависимост, защото поне ти размътва мозъка, ама при алкохола пък също има риск от наркоман да станеш пък пияница!
Ама тва - не се излагай - как на зависим към хероина, който спира ще се дава трева.Майката на твоя познат явно въобще няма представа.кажи и на горката жена, че му е по - зле от тревата на момчето, ако той не и го е казал вече.
А за кризите - зависи от колко време друса.Могат да продължат между 10 дни и месец и половина(като разбира се отслабват с времето)