.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Град
    Асеновград, България

TcTcTc

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    ами и моят приятел да се отнасяше така с мен и аз сигурно щях да си удрям помпата.. ти си бахти балъка.. дано момичето се осъзнае и ти бие шута.. не я заслужаваш.. ще я държи в мазето аааааааа да те еба в мухлюто.. шибаняк!!!!!!!!!!!!!!!!!! умри!

П.П. кфа е тая цензура ве хахахахаха звездички ще ми слагат.. Е Б А

A kolkoto do teb, qvno nqma da mojesh da mu pomognesh da spasi priqtelkata si pone nedei da kazvash nishto. Zashtoto kakto qsno se razbira ako tqhnite razberat kakvo stava, Taka nqma da ima nikakyv shans da i pomogne, qwno mazeto e edinstveniqt nachin te da ne razberat za neq. A kakto se razbira v mazeto mu ima dostatychno dobri uslowiq za jiwot.
    Naistina zamisli se nad tova koeto kazvash
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен

Re: TcTcTc

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    ами и моят приятел да се отнасяше така с мен и аз сигурно щях да си удрям помпата.. ти си бахти балъка.. дано момичето се осъзнае и ти бие шута.. не я заслужаваш.. ще я държи в мазето аааааааа да те еба в мухлюто.. шибаняк!!!!!!!!!!!!!!!!!! умри!

П.П. кфа е тая цензура ве хахахахаха звездички ще ми слагат.. Е Б А

A kolkoto do teb, qvno nqma da mojesh da mu pomognesh da spasi priqtelkata si pone nedei da kazvash nishto. Zashtoto kakto qsno se razbira ako tqhnite razberat kakvo stava, Taka nqma da ima nikakyv shans da i pomogne, qwno mazeto e edinstveniqt nachin te da ne razberat za neq. A kakto se razbira v mazeto mu ima dostatychno dobri uslowiq za jiwot.
    Naistina zamisli se nad tova koeto kazvash

А МОЖЕ БИ СИ СЛЯП/А?!!?? НЕ ВИДИЖДАШ ЛИ, ЧЕ СЛЕД КАТО ЧОВЕКА ОБЯСНИ ЗА КФО СТАА ВЪПРОС СЪМ ПИСАЛА ДРУГО МНЕНИЕ..
    ..ЕБАТИ ! ГЛЕДАЙ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ, СМОТАНЯК/ЧКА

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    Асеновград, България
    az hem go vidqh tva mnenie ama ok ok sorry togava
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Re: Гаджето ми се дрогира

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да попитам как да и помогна. Родителите и на два пъти я водиха в болници и то частни, а наще ми казаха, че ако се занимавам с наркомани ще ме изгонят от нас. В момента техните са се отказали от нея, спи в мазето ми, от време на време се опитвам да оставам при нея, но не могда винаги. Много ми се иска да спре наркотиците и да спре да изглежда толкова зле. Опитах се да накарам дилърът да спре да и ги продава, но той отказа. Имам въпрос сега. За мене има две неща, които мога да направя:
    1. Да го спукам от бой...
    2. Да ми дадете съвет.
    Само да не е от рода викни куките, щото си им плаща добре...
    Казвайте, че съм в голямо затруднение.
    Опитай се да разбереш дали тя иска да спре да се друса.Ако иска намерете клиника, комуна, психиатрия каквото и ще да е - лечебно заведение, където ще и помогнат, първо с кризите и след това с физическото възстановяване.След като излезе, ако разбира се иска да спре, ще трябва много много да и помагаш, да не се закачи отново.Най - добре е да заминете извън страната, за да е възможно най - далече от обстановката в която е била!
    Приятеля ми се лекува в момента(той е закачен за хероин).Всъщност в клиника(то си е башка лудница) е от около месец и нещо, след няколко неуспешни опита и от негова и от моя страна, за самолечение и след сума хвърлени пари за разни боклуци, които уж щяли да му помогнат за кризите.Преи два дни получих такова писмо от него, каквото не съм си и представяла, че той може да напише.Просто напредва!!!И там му помагат!Няма контакти с външният свят и даже предполагам, че преди да ми пуснат писмото(той го е писал, но друг го е пуснал по пощата)са го прочели
    Най - важното обаче е тя да иска да спре.Ако не иска ... боли, но откажи се Ако иска - въоражи се с великански дози търпение и сила и започвайте да действате!
    Желая успех и на теб и на нея!
    Не си сам

добре.. ясно.. хубаво, че и помагаш, обаче хероиновата зависимост е мн силна.. трябва да минат първо кризите и наистина за този период (не знам колко е точно, но мисля, че до седмица най-много) тя трябва да не може да излиза.. после идва борбата с психическата зависимост.. откъсване от хората, с които се е друсала, излизане само с придружител, за да се следи да не си вземе.. мн подкрепа и т.н... също в случая е добре да пуши мн трева, защото без заместител няма да стане.. чух за един познат, който сега го отказват точно от хероин.. само че майка му го гледа.. затворен е в стая докато мине физическата зависимост.. майка му онзи ден взе една кесия, защото трябва да замести с нещо и е най-добре това да е именно трева, защото тревата е билка и помага във всички случай, както за успокояване на кризите, така и за възстановяването на психическото състояние..
    Ти луд ли си бе човече?Каква хероинова зависимост каква трева???
    Чуваш ли се въобще какви ги дрънкаш?Как ще помогне тревата за откъсване от психич1еска зависимост???
    Че то след хероин от тревата само се цикли и даже ти е супер гадно като я пушиш!Въобще нямаш тия усещания които имат тези дето са си само на тревица или на тревица и по - леки дрогички.Просто зацикляш и почва да ти става супер гадно!
    Алкохола общо взето става за оправяне на психическата зависимост, защото поне ти размътва мозъка, ама при алкохола пък също има риск от наркоман да станеш пък пияница!
    Ама тва - не се излагай - как на зависим към хероина, който спира ще се дава трева.Майката на твоя познат явно въобще няма представа.кажи и на горката жена, че му е по - зле от тревата на момчето, ако той не и го е казал вече.
    А за кризите - зависи от колко време друса.Могат да продължат между 10 дни и месец и половина(като разбира се отслабват с времето)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си