добре.. ясно.. хубаво, че и помагаш, обаче хероиновата зависимост е мн силна.. трябва да минат първо кризите и наистина за този период (не знам колко е точно, но мисля, че до седмица най-много) тя трябва да не може да излиза.. после идва борбата с психическата зависимост.. откъсване от хората, с които се е друсала, излизане само с придружител, за да се следи да не си вземе.. мн подкрепа и т.н... също в случая е добре да пуши мн трева, защото без заместител няма да стане.. чух за един познат, който сега го отказват точно от хероин.. само че майка му го гледа.. затворен е в стая докато мине физическата зависимост.. майка му онзи ден взе една кесия, защото трябва да замести с нещо и е най-добре това да е именно трева, защото тревата е билка и помага във всички случай, както за успокояване на кризите, така и за възстановяването на психическото състояние..
..това мога да ти кажа.. не съм употребявала хероин и не знам какво е да си пристрастен към хероина, но знам, че всяка зависимост се преодолява, ако имаш подкрепа от близък човек и мн трева..
..добре е да се опита (след като се пооправи малко) да говори с родителите си, а и ти поговори с твоите.. колкото повече подкрепа, толкова по-добре за нея..
..и ако може да кажеш на каква възраст сте..
..и успех