Цитирай Първоначално написано от vesito_gb
Здравейте знам че има мн теми за това,но в случая целта ми е малко по различна и ще се радвам да ми помогнете и да отг сериозноПравя едно психологическо проучване за това как пада границата на съзряването и се опитвам да разбера мисленето и представите както на 18 годи6ните така и на 12 годишните Та направо към същността на темата:Какво според теб е любовта?Има ли я наистина?Кога се влюби за първи път?Кое е по важно-любовта или секса?Кога беше първата ти целувка и кога прави секс за първи път(по любов или от любопитство го направи) ами това е с нетърпение ще чакам да ми отг
spored men lubov ima,no pove4eto q barkat s privli4aneto i haresvaneto.mnogo mrazq nqkoq pikla kato mi napi6e 4e go obi4a a imat vrazka ot mesec.lubov e silna duma,ne se kazva toku taka 4e obi4a6 nqkogo.vlubvaneto e drugo ne6to,kogato haresva6 nqkogo e mnogo po uda4no da kaje6 vlubena sum v teb,otkolkoto da pribarzva6 s obi4am te.kolkoto do sledva6tiq ti vupros koe e po vajno lubovta ili sexa.tova e za vseki individualno,na tozi etap ot jivota mi zalagam na sexa.parvata mi celuvka be6e na 13,a go napravih za prav pat na 16(i sega sum na16).