Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Офф, отдавна не бях влизал във виртуален спор. Няма смисъл от това, пък и не виждам удоволствието от словесното надцакване с човек, който пише две прости изречения с четири грешки.

Presley`n`Sum обаче е от любимият ми вид, "тъп, но упорит". Момиченце, по принцип хората дават мнения относно някакъв проблем, когато са имали подобен и са го решили. Прехвърляйки няколко твои мнения на първа ръка, разбрах, че освен оптимистична визия за живота, друго явно нямаш. Не мога да разбера тогава какъв е тоя мерак да се врете (ти и останалите като теб) в подобни теми и да набивате на обърканите хора малоумните си концепции, които вършат работа единствено в собствения ви розов свят. Айде, моля..

Същото е положението и с модерите. Поне доколкото разбрах koalka е имала (и все още има, жива и здрава да е) всичко на всичко една връзка. И? Вместо тихичко да си модерира и да локва очевидно тъпите теми, раздава още по-очевидно неориентирани мнения в кажи-речи всяка тема. Аз лично не бих приел насериозно мнение на човек, който реално не се е сблъсквал с почти нищо от това, за което говори.

Всъщност, на кого ли обяснявам? Кучето си лае, керванът си върви..

Бъдете щастливи, поздрав с Limp Bizkit - My way
Не ме аналиэирай,дори не ме поэнаваш.От един форум няма да добиеш много ясна представа эа мен.А и това ,че имам оптимистична нагласа е така.Аэ съм човек с късмет.Имала съм доста проблеми ,но винаги се случва нещо ,което оправя нещата.Нямам огромен опит в любовта,но пък эа тоэи който имам мога да споделя впечетления.каэала съм,това което мисля.А и всичко ,което каэвам е от личен опит.Има доста теми,в който се въэдържам да пеша именно эащото нямам опит.Това е.Мисля,че няма смисъл да иэпадаме в конфликти...