- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Желание
Представете си сега следната ситуация и наистина добре се замислете преди да отговорите. >> Днес е последният ти ден на Земята. След днес няма да има утре. Защото утре ще е краят на света. Какво би било последното ти желание? Може би това,което винаги си искал/а да направиш, но си знаел/а че никога няма да имаш смелостта да сториш или...?!?
аз лично обичам адски много едно момче, което не съм виждала от около година и няма да видя скоро.. за това бих пропиляла последния си ден за да бъда с него![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
А той дали ще си пропилее последния ден с теб?Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
незнам..историята е много дълга..
все пак имам малка надеждичка..
![]()
Ако е наистина последният ден мисля,че ще го прекара с теб, освен ако няма по-голямо несбъднато желание...
мерси за окуражаването![]()
Първо да спомена,че темата много ми харесва. Всъщност не се бях замислаля върху това, на както ти казваш добре е да се замислим.Според мен всеки има такова желание било то неизпълнимо,скромно или съвсем обикновено. По темата: Бих искала този ден да прекарам с John Cena. А ако трябва да си говорим за нещо по реалистично - искам един як секс с момчето което ужасно много харесвам.
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
Iskam da celuna za posleden pyt myja koito obicham... Prosto da go celuna... Dori ne iskam da prekaram denq s nego.. a samo edin mig... Posle da zatvorq ochi zavinagi.......
Ами предполагам през последния ден от жовота си, най-накрая ще преодолея срамежливостта си и ще Го целуна, пък каквото ще да става...![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Ами бих искала един ден да прекарам с него - моето момчепосле кото ще да става
![]()
Az iskam da se vidq s mom4eto,koeto nikoga ne uspqh da vidq, sadbata da me sreshte s nego, zashtoto az edva li nqkoga ste go sreshtna sama..![]()
♥ ♥ ♥
jelaniq mnogo i 6te si ostanat nesbadnati....ne znam,parvoto ne6to koeto mi idva na um e da poiskam da si ida parva.....tiho i spokoino,v sladak san,kadeto vsi4ko koeto sAm me4tala se sbadva....vsi4ko nakup i taka v sanq si...da si otida,bez strah,ujas stradanie,prosto v sladka drqmka
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Е как ... ш' прайм дивотии дет винаги съм искал .. без задръжки, без нищо и тфа е. Идва , аз си отивам и вие по мене![]()
искам да видя момчето което цяло лято и цяла есен не видях...много го обичам.....но май чувствата ни са несподелени...не съм го питала но истината е че аз го обичам повече от всичко........![]()
![]()
![]()
Аз също, друг път не съм имал такава възможност...Първоначално написано от TheNightRider
Ще седна на някой хълм с добър изглед, ще запаля цигара и ще чакам края, спокойно!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами така не мога да кажа но ще направа всичко каквто ми скимне и после ще седна някаде сам на спокойствие и ще изчакам всичко да свърши. Няма в никакъв да случай да се занимавам с любов квото и да стане. По добре не. Ама тва да свъшва света и секи да прави квото си иска ще настане небивала поразия и просто полужението ще е много критично. Пък и едва ли б станало така. Тва може да стане само на филм.
Може да взучи изтъркано, но искам да съм с човека, който обичам.
Аз бих го изживял като всеки обикновен ден.
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Искам да бъда с хората, които обичам и просто да ги прегърна и да им кажа, че за мен е щастие, че са били част от живота ми. Това са: мама, тати, кака, баба, дядо, леля, гаджето ми и 3 много близки приятелки.
6te preg1rna lubimite za men hora za posledno, i 6te do4akam kraya s 4oveka koito nay mnogo obi4am...
Bih iskala da se vidq s moq priqtel,celiq den da iskaram s nego v gu6kane i celuvki!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ти си ена тъпа малка курваПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Действай като искаш.Първоначално написано от malkoto_sladur4e