- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- izpita 8 klas-usten
izpita 8 klas po angliiski 6te ima li usten za6toto napravihme pismeniq a na nas ne sa ni kazvali za usten a 4uvam 4e dr 6te imat ima li po angliiski usten
На нас нищо не са ни казали за устен.И едвали ще прайме,щом не са ни предопредили
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
I az ne znam da ima usten ... ama i da ima mi e se taq. Q mi kajete teq koit go zemat s 6 verno li 6 im dadat nekfi pari??? ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
На нас и за пари нищо не са ни казали![]()
Еми ние в 31во прайхме 8клас и устен
Аз съм в езикова гимназия и ще имам устен испит![]()
Ше има.При нас е на 20 или на 21-ви.
[size=7][b][u]fosse cos
na nas ne sa ni kazvali nito za usten nito za pari a 6tom ne sa ni kazvali za usten ne bi tr da ima moje bi samo v nqkoi u-6ta ima
Епа то и аз съм в езикова,ама никой нищо не ни е казвал.Защо така се получава - при едни ще има,а при други - не ?!?!Първоначално написано от Анонимко
Не че нещо се оплаквам де ... ама не е честно спрямо тия дето ще правят.
da i az sum v ezikova no za usten nishto ne sum 4ulaПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
До колкото разбрахвсяко у-ще си определя само дали ще има изпит или не. Не знам дали ще е на една и съща дата за всички у-ща както писмения.![]()
Както казаха по-горе всяко училище си определя дали ще има или няма да има устен изпит.Аз ще имам, а на тези който и до сега не са им казвали значи нямат.А за стипендиите нашата директорка каза, че ше има, но аз изглежда няма да съм сред получилите паричките![]()
мхм...от няколко години, 2 или 3 устният вече е вътрешен и си зависи от ръководството дали ще има ...за тези ,които не са уведомени до сега-честито![]()
xaxa истина евярно не сам 8 клас но 1 приятелка и целия и клас на 19 имат : по англииски ! Изпита е само по специалноста на паралелката
Садържа устен изпит с вапроси и времетраене за отговор 2 минуспех ина4е на сички осмокласнички [-o<
стискам палци
![]()
Изпита е задалжителен по новият правилник на Министерството на наукуте и образованието .. не се притеснявайте аз имам матура догодина![]()
![]()
![]()
To Be lonely that means to be free!
http://www.youtube.com/watch?v=O666kGBEvF0
Unhuman : Tiesto 4 ever :P