.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Почистване на лице

Хора как почиствате лицето си ? Каква е процедурата и какви нещица ползвате ?

Най-добрия начин за почистване на лицето е да се мие сутрин,обед и вечер с топла вода и сапун.По принцип аз правя това и има огромен ефект.Не се мажа с никакви кремове,защото те запушват порите и кожата неможе да диша.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мия си лицето с гел на Джонсънс и после с тоник някакъв.
    кремове много рядко.

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    AZ znam 4e sapunite izsuhavat kofata i moq kozmetik ne mi preporu4va da si 4istq liceto s sapun . a mi preporu4a toaletno mlqko za svalqne na grima tonik za po4istvaneto na liceto i nakraiq krem4e !
    Iskam da ti kaza ne6to vajno !!

Zna4i...
    I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
    Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
    Mamaka mu !O'K !
    Da kaja prosto :
    OBI4AM TE !

Guest
    az ne sum suglasna su6to za sapuna,za6toto naru6ava estesvenoto ph na kojata i q izsu6ava!poprincip za po4istvane na lice polzvam nqkakuv tonik sled tova slagam krem!za mahaneto na grima polzvam toaletno mlqko ili izmiva6t krem za lice!v momenta polzvam toaletno mlqko s tonik 2 v 1!

аз първо се мия с те4ен сапун (нежен), после тоник и понякога малко крем!...а когато имам от тампоноте на AVON се мажа с тях, вместо с тоник.

Супер фен Аватара на Exothermic
    При къпане си изчиствам личето с царевично брашно(кожата става много мека)После с бебшко мляко и такива неща.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Повече от фен
    mi 2-3 puti prez sedmicata si miq liceto s kestenovi trici a prez ostanalotto vreme s izmivash krem na AVON
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Guest
    Първо с малко вода, после с един гел на Eucerin и накрая Skinoren ( )

Guest
    сапуна dove изсушава ли кожата?

Purvo vagno e da spazvash dobra higiena, kupi se kolkoto se moge po chesto.

Vsqka sutrin i vecher az polzvam specialen sapun za lice, miq vednu, izplakvam i miq pak. Sled tova s specialnikurpichki napoeni v spirt si po4istvam liceto. Ako imam cherni tochki okolo nosa polzvam specialna lepenka da gi mahna. Ne si chopli pupki ako imash che inache po lo6o 6e stane.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си