Какви продукти използвате на DOVE и доволни ли сте ?
abe ne stiga 4e si nqkva drisliva selska gostenka ami i si pusnala 100 temi namaji si gaza s dav moji da poumnei6 basi ovcata
Само душ-гел на Dove съм ползвала (и в момент ползвам) - много е хубав. Удовлетворява ме перфектно за такъв продукт.
Saatana vittu perkele hate crew!
DOVE са супер продукти! вси4ко, което съм ползвала (много неща) ми харесва! струва си да дадеш малко пове4ко пари4ки :P![]()
![]()
Сестра ми ме запали по Dove,когато на рожденния ми ден ми подари чантичка,вътре с душ гел,лосион,дезодорант и оттогава почти не мога да използвам друга маркаОсобено ако става дума за душ гел.Найстина си заслужават парите!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ami to4no dnes si vzeh dezodorant4e Dove.To uj e kato rolkovo ama ne e,hihihi edno takova kato gubaMnogo sme6no.Ama dano mi se otrazi dobre,za6toto naposleduk kojata mi pod mi6nicite e malko zagrubqla ot epilacii.
M-u drugoto koi aromat na Dove vi haresva nai-mnogo?Az se zapalih po tozi sus krastavi4kata \/ Drugite mi idvat malko tejki.
ми душ-гел и дезодорант .... с краставичката наистина е супер
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
mi krem za lice samo na dav i sapun
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
zashto ne spesh da govorish gluposti aaaa ? mnenieto ti prqbva da bude iztrito ot moderatora PO TEMATA az mn haresvam dezdorantite protiv izpotqvane napravo sym luda po tqh deistvat, s priqten aromat sa i golqmo raznoobrazieПървоначално написано от melito_94
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Преди съм използвала сапуна. Сега обаче не ползвам нищо на тази марка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!