- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бяло течение
Здравейте!Искам да споделя с вас какво ме тормози....Та значи от скоро имам бяло течениеи началото на другия месец мисля да отида на лекар,за да ми каже какви хапчета да пия или нещо да се мажа.Незнам и аз ... много се притеснявам и ме е срам.Девствена съм и се чудя в такъв случай дали ще ме преглежда?
![]()
Най-вероятно ще те гледа само на видеозон.
Ето още: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=224757
Много полезна тема
И наистина трябва да идеш да те прегледат![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
приятелката ми има такова течение и не ходи на лекар. не се занимавай с глупости никой не е унрял от тва![]()
Хубаво е че си решила да отидеш на лекар,защото повечето мислят бялото течение за нещо нормално,а то не е!
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ми браво на приятелката ти!Тя явно толкова се и интерисува от здравето си.За разлика от нея аз обаче се интерисувам.Може да не се умира от него,ама е гадно.И ако си свикнал да поддържаш нормална хигиена - няма да е никак приятно,ако се появи течението.А ако води и полов живот ... може да зарази партньора си.Първоначално написано от fashion4etyy
Както казаха другите не е нормално и да скоро ще ходяСтискайте палци да мини всичко добре,че много ме е страх и срам
![]()
Това че е гнусно е едно на ръка, но тя може да получи и усложнения...Първоначално написано от fashion4etyy
Какъв е резултатът от прегледа...би ли споделила? (Ако си се прегледала де.. ако не когато го направиш)
на машина се преглеждат девствените момичета
Аз пих хапчета 1 седмицане е толкова зле, но се взимат пред 8 часа и трябваше да ставам рано и да лягам късно ;/
Първо да се извиня,че чак сега пиша какво е станало,но днес имах възможност да отида.Таа ... прегледа ме и другия вторник ще отида за резултатите.Прати за изследвания и другата седмица може би ще ми изпише какво да пия или да се мажа ... нз и аз ... ако някой се интерисува да каже и ще пиша какво е станало и тогава.
schoolgirl а аз не го намирам изобщо за нормално.И когато отидох на лекар той ми каза,че е не е нормално да го има това течение.Ако не водиш полов живот(както в моя случай) е по-лесно за лекуване и много по-малко неща може да са го предизвикали и да се разберат какви точно са те.Докато,ако водиш полов живот е по-сложно,ама там мен не ме интерисува все още![]()
бялото течение хич не е нормално.единственото течение което е здравословно и нормално е вагиналното.то е прозрачно на цвят.всеки секрет които е жълтеникав или по-тъмет,причинява сърбеж или парене може да е признак за инфекция.но това се лекува много лесно но трябва да се посети лекар задължително!
А между другото от оня ден чух нещо , което не знам дали е вярно . Значи ако момиче има бяло течение и спи с момче , после момчето имало някакви проблеми и не можело да ходи до тоалетна и някакви такива . Така ли е ? Просто тук съм чела , че някои жени смятат бялото течение за нормално , а ако това наистина се случваше на мъжете , някак си щеше да се обърне внимание . Дано някой схвана за какво точно говоря .
A be da pitam samo: kat hodi na ma6ina li te gledaha ili .... gledaha mejdu krakata ... ?az ako sam ... golqm sram...
![]()
MaG
I az da pitam: kak ta gledaha: na videozon ili ti braknaha...![]()
![]()
tui e mn gadnyyy... az zatui ni iskam da hodq, 6tot e mn kofti da si otvarq6 krakata tam... osobeno ako lekarq e maj...
![]()
![]()
![]()
AzZ
Взимат ти секрет, за да го изследват. Следователно те преглеждат отдолу. Няма от какво да ви е срам, това им е работата на лекарите.
Ако искате да си влачите проблемите вие ще имате усложнения по-нататък.