.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

UJAS!Ima li nqkoi su6tiq problemmm :(

A we hora nz prosto dali e normalnoo..az sym momi4e na 14 i nqmam golemi gurdi no kakto i da e...okolo zurnoto predi imah muni4ki muh4eta i sq sa stanali napravo kosmi ujas ...hiper mi e gadno..slu4aino nqkoi dali ima su6tiq problem ...smisal normalno li e....i dali 6e se mahnat sled kato gurdite mi porasnat o6te i t.n ... trqbva li da si gi mahna po nqkuv na4in....uf nz ...

Guest
    Mila, az imam syshtiq problem. Ve4e sym na 22 god, a tezi kosmi ne sa se mahnali, demek ne se i mahat s vremeto, daje moje i pove4ko da stanat. maham gi s pinsetka, probvai i ti, ne boli i nqma da sa ti takym problem. Ne e neshto fatalno, ne se trevoji

az nqmam tozi problem
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Guest
    Po-dobre ne gi mahai s pinseta,a gi izrusi!

и аз имам косъм4ета там и си ги махам с епилатора много внимателно... изобщо не боли!!!

Град
    София
    Ооо и аз съм така даже днеска това гледах ,че са тъмни и нз какво да правя

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Mi az nqmam tozi problem,no mojesh da gi mahnesh s pinseta ili epilator.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Сф
    ami i az imam towa problem4e ne e bolka za umirane,prosto gi mahni s pinsetka ili epilator4e,ne boli izob6to aide derzai :P

И аз имам същия проблем,но не е болка за умиране-махни ми с пинсетка и готово!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Фен
    Град
    по света и у нас
    E az mislq 4e vsqko momi4e ima kosam4eta na tova mqsto no pri nqkoi sa po golemi i po 4erni a pri drugi po nezabelejimi.Az sa6to imam kosam4eta no za moe 6tastie sa malki i nezabelejimi.Ako iska6 moje6 da polzva6 poznatite na4ini za obezkosmqvane.

E normalno e,ne se pritesnqvai.Ako sa naistina po-golemi i 4erni,moje6 da gi mahne6,no ako ne e 4ak tolkova seriozno,po-dobre nedei,6toto kakto pri vsqko obezkosmqvane i tezi 6te produljat da niknat i da se sgustqvat.

i az go imam problema.. ama ddz to nqma koi da me gleda vse o6e tam puk ina4e verno tr si gi izrusq s kislorodna voda.. 6oty akos epilator te 6e po4nat da rastat o6e pove4e i pogolemi nqma smisal..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си