- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- problem s gadjeto
ne znam kak to4no da go opi6aHodim ot okolo mesec i polovina predi tova bqhme dulgo priqteli.Toi mnogo me obi4a , no ne6tata sqka6 ve4e ne sa su6tite .Predi az bqh na purvo mqsto za nego ,iska6e postoqnno da sme zaedno ,a vuv vremeto , v koeto ne bqhme zaedno pi6ehme neprestanno v skype ili si pra6tahme smsi .No naposleduk ne e taka.Sre6tite oredqha , ne govorim tolkova a i dosta 4esto vze da me zarqzva zaradi priqtelite si
![]()
![]()
.Kakvo moga da napravq ? Kak moga da go nakaram otnovo da me obi4a kakto v na4aloto ?pls pomognete
Не трябва да бъдеш толкова властн.Той е човешко същество което има своите приятели и иска да прекара малко време и с тях,но това не означава че не те обича.Аз лично съчетавам и гаджето и приятелите си,никои не може да ме накара да оставя приятелите си.Остави го да диша,да излиза с приятелите си,да се забавлява.Понякога на човек му се иска да прекара малко време с компанията си.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
*_krisito_sladuranata_* е права.И моя приятел излиза с компанията си , но това не означава , че вече чувствата му не са същите.Секи се нуждае от разнообразие и сигурно точно неговите приятели му го осигуряват.Недей да се впрягаш заради ова.Съвсем нормално е.
Първоначално написано от BebeTooOoo
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Praveh neshto kato tvoqta greshka edno vreme.. Priatelq mi kato ne iskashe da izleze s men se syrdeh.. toi otivashe pri priatelite si i az otkachah.. A tova si e syvsem normalno.. Pomnq vednaj moq priatel daje nqmashe telefon.. i pisah sms na edin ot priatelite mu.. che iskam moq do 10 minuti da pristigne u nas.. i toi doide.. 1.Beshe izkluchitelno typo che go nakarah da doide.. makar che toi ne mi go kaza.. 2.Beshe izkluchitelno typo che go nakarah da se chuvstva kofti che e izlqzal s tqh a ne s men... Edni negovi dumi togava nqma da zabravq.. "Ima momenti v koito imash nujda da bydesh zaobikolen samo ot myje.. da nqma taq jenska nejnost.. i milovidnost..".. Ponqkoga imat nujda da si pogovorqt po myjki... Ne znam dali ne napisah mnogo gluposti v taq tema.. ama prosto iskah da pomogna kato razaja edna istoria i da kaja che nqma nishto stranno v tova da izliza s priatelite si.. ot lichen opit kazvam che e typo da revnuvame ot priatelite!
Ако излиза с тях повече, отколкото с теб, вече е притеснително. Лошо е, когато мъжът привидно се промени - това означава, че не иска да е с теб повече. Например да те е търсел преди всеки ден, а вече да не го прави, да сте излизали винаги с приятелите му и да се е чувствал добре, а изведнъж да ходи на купони без теб и т.н. Няма лошо да излиза с приятелите си, човек се отпуска повече без половинката си, а и каквото и да говорим, колкото и да се разбираш с тях, те не са твои приятели...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Всяко мом4е има нужда от приятелите си. Твоето съ666то, за това не му се сърди, 4е излиза с компанията. Относно това, 4е ве4е не666тата не са като в на4алото на връзката ви, моето мнение е, 4е във всяка връзка е така
. Запо4ва се с едно бурно и красиво на4ало, след което не666тата поотихват(това не зна4и, 4е липсва любов). Просто не се сърди. Ако това "на4ало" толкова ти липсва се постарай да си го върне666 като поговори666 с приятеля си, н 4есно казано, не мисиля, 4е 666те успее666
...
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Tova si e normalno, ne ochakvai da prekarash vseki mig s nego. Toi oshte te obicha no trqbva i malko pochivka, predstavi si tova.
Obichash roditelite si no nqkoi put trqbva da si pochinesh ot tqh.
честно казано, началото никога не се връща, а и да се върне това е 1/10 бившия ми мноо ни беше готино в началото, после нещо стана и се скарахме, опитах се да говоря с него, но той така и не пожела, е сега след 5 месеца пак си говорим, почти като така както се запознахме
та наистина всяко момче дори и момичетата, се нуждаят понякога да останат само с приятелите си, защото все пак е кофти като ги зарежеш, а и понякога ти е нужно и с тях да си споделиш нещо
все пак даваш му свобода, но и го държиш по така - нз как ще талкуваш думите, но все пак дано съм помогнала с нещо![]()
OMG![]()
![]()
Kakvi izmisleni problemi!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Остави го да прекарва малко време и с приятелите си, не можеш да го обсебваш.Той има нужда да общува с други хора, не само с тебеДай му малко лична свобода
![]()
Не приемай нещата така.Все пак освен за теб, той трябва да отделя време и за приятелите.Не много добре като е само с теби въобще не се вижда с тях..
Говори с него и му сподели, че мислиш, че нещата не са както преди.Виж какво ще ти каже, а после решете какво ще правите.Но честно казано мисля, че това е плод на фантазията ти и само ти с имислиш така.Но не мога да твърдя нищо със сигурност.
Emi nemoje da e vinagi i samo s teb. Trqbva mu svoboda na mom4eto.Kakto i na teb. I ti izlizai s priqtelki, kogato toi izliza s priqteli. Taka shte ste kvit!
Ako iskash govorete za tova.. neka ti obqsni i shte vidish, 4e 4uvstvata mu ne sa ohladneli. Prosto otdelq vreme i za priqtelite si. Pogovorete.
P.S: Raznoobrazqvaite vruzkata si.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Можеш ли да ми обясниш, чудо на природата, тия шестици за какво си ги насвяткала ? Вярваш в Сатаната ?Първоначално написано от honda^
Или просто е поредното 'готино' нещо, което те 'кефи' ?
Желанието ми да ти смъкна кожата от лицето в този момент се надвишава само от желанието ми да те обърна с хастара навънка.
и аз мисля такаПървоначално написано от MoHuTo
![]()
Bash ti li go kazvash?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
и аз се присъединявам. Не търси под вола теле, споко.Първоначално написано от ..:sUnRiSe:..
![]()
Да ти имам проблемите![]()