Zdraveite sldaurkovci ! iskam da vi spodelq i ;;moita myka''
Vliubena sym vse oste v bivshiqt si priqtel...chesto si pishem, toi e edinstveniq chovek , koito me kara da se usmihvam i zabravqm problemite si , no toi e i edinstveniq chovek , koito me natyjava i me kara da stradam ste citiram edna fraza ot edin film : ''Liubovta mi kym nego e kato edin bql chershav - chist , bql , no syshto kato nego , kogato se zaviesh, toi ne topli!'' Nz dali vsichki ste razberat tazi fraza , na nqkoi moje da im se stroi glupava...nz
Momcheto koeto ''otnema synq mi'' sega e dalechko ot men i tova me netyjava , nikoga ne uspqhme da izjiveem pylnocenno vryzkata si, karahme se dosta chesto , toi mnogo me narani...sega kazva che se razkaiva , no nz mislq si che me lyje i se podigrava s men...obyrkana sym , no znam che toi e momcheto koeto nai-mnogo iskam v jivota si i me boli , che go nqma ;(;(;(
Sega imam priqtel, no az obicham bivshiq si , iskam samo nego ...makar da me e naranqval , lygal mnogokratno az go obicham , vinagi sym mu proshtavala i pak bih mu prostila , no ti mnogo me lyje i ot tova bolii...boli mnogo...i se zadushavam...nz nz dali vsichki ste me razberete, no prosto iskah da spodelq...v tozi moment iskam toi da e do men , da me pregyrne i da mi kaje '''Vischko ste e nared , az sym tuk-do teb'' samo tova iskam samo edna pregrydka ;( mnogo boli '(