.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Ki4uri

Fliu
    Guest

Ki4uri

Хай на всички.Искам да си направя кичури ,но първо реших да се допитам и да проучя малко нещата.
    Такам,значи косата ми е кестенява и не съм се боядисвала искам да си направя червени кичури ,но не такива които са отгоре на косата ,а такива като вградени долу в основата според вас добре ли ще стоят и трябва ли преди това да си боядиша косата например...
    благодаря предварително за мненията и съветите

Супер фен Аватара на Exothermic
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

ами това лято вси4ки дизайнери и фризьори казаха, 4е е по-модерно да сме с 4исти коси - т.е. без ки4ури и допълнителни цветове. но все пак ти си решаваш...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    хъммм...че ако се харесва на кичури нека се направи...кво ще се вълнува от мнението на другите

Fliu
    Guest
    Ами по-скоро като вторите снимки.
    Пп -знам,че няма да е на мода за това лято ,но така съм решила просто исках да се допитам,а и ме интересуваше преди това трябва ли да се боядише самата коса преди да си направя кичурите

Град
    София
    В момента само едни елитни мадами по магистралите са на червени кичури така ,че по-добре цялата я направи червена или ги направи руси

Повече от фен
    Град
    south_park
    кичурите са селско изпълнение,но ти си решаваш
    you should kill yourself >=D

4erveni ki4uri nqma da ti vurvqt s kistenqva kosa, ako iska6 probvai prosto nqkolko niva po svetul cvqt, po 6te ti otiva.

Guest
    4erveni?!boje nedei stoi ujasno.az sym s kestenqva kosa i re6ih da se napravq rusa-stana 4erveno/nqma zna4enie/ta sega 4ast ot kosata mi e 4ervena i e ujasno!samo 6e sgre6i6

Супер фен
    Добре ще стоят.Аз съм си правила всякакви.Само,че червеното много бързо се отмива.Аз такива отдолу като вградени имах руси и изглеждаше мн сладко.Иначе съм била и със червени краища....ама след няколко дни се боядисах черна :P Тъй че много не разбрах кво става с краищата
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    da si vgrajda6 ki4uri?! ti ok li si?Izvinqvaj oba4e ot tva 6te po4ne da te syrbi glavata i da ti pada kosata.Po dobre se boqdisaj po-dobre e

Ами аз съм с кестенява коса и си нсправих медено кафевички кичури,много са сладки,наподобяват леко червено,но не съвсем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си