- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Има ли някаква опасност от забременяване?
heLLo! imam pretisneniq ot blizo 2 sedmici .. sled kato pravihme sex s1s priqtelq mi toi sv1r6i i kato slavi prezarvativa e imalo veroqtnost da me e ocapal .. ima li nqkakva opastnost ot zabremenqvane .. :\
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Пита дали не я е омърсил,като я е оцапала сега сериозно...найстина дай малко повечко инфо...ок?
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
az bqh s gr1b k1m nego i kogato maha6e prezarvativa mislq 4e me ocapa ..na v1prosa k1de- blizo do vlagali6teto ...
Smqtam, 4e pritesneniqta ti sa neosnovatelni. Sled kato si svalq prezervativa, spermata ostava v nego, shtom e bil zdrav. A tova, s koeto eventualno moje da te izcapa, e tazi te4nost, koqto si otdelila pri vyrbudata i e ot teb! Ne se trevoji, kakto go opisvash, prosto nqma ot kakvo! Aide, sys zdrave![]()
oooooooof ftrasna mi ot takiva temi..bremenna li sam ne sam li?nie ot kade mojem da znaeme kvo ti e vlqzlo v putkata i kvo ne...zabramenqva se kogato se izprazni v tebe bez prezarvativ ebaxti malumnite
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
Нищо ти няма, спокойно. Ако се притесняваш толкова, купи си тест, за да се успокоиш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!