.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    ДЕМОНА
    Guest

Дали ме харесва тайно

Дали ме харесва тайно едно момиче?
    Питал съм я какво изпитва към мен и тя ми вика приятелска обич
    пък във всъщия момент, аз съм и на wallpaper на gsm-a,постоянно си говорим,тя все иска да ме прегръща,търси моето внимание...
    където и каже да отидем тя ме следва и все подобни неща
    веднъж примерно беше с някъкав парфюм и аз и казах че другия който има повече ми харесва
    и на следващия ден беше с този който на мен ми харесваше
    А като трагна да свалям на някъв купон,тя ме пита кво правя и ми обяснява че не иска да си разваляме отношенията с някъква забивка

Guest
    slep li si ?

Има един начин да разбереш - като говориш с нея

ДЕМОНА
    Guest
    Еми говоря,ама тя нз явно кво иска
    Приятелите ми почнаха да се ебават с мен заради постоянните свалки и изкри между мен и нея ама аз кво да напрая
    Все като тръгна да говоря с нея и тя извърта темата
    или почва да ми говори за некви други момчета който я кефели

аз днеска се издразних много и казах че вече въобще не ме интересува и да не ме занимава с нейната объркана особа

ДЕМОНА
    Guest
    *искри

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Vyzmojno e da te haresva,no moje i da e zabluda.Trqbva da govorish s neq seriozno po tozi vypros i taka shte razberesh.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Преди имах една приятелка с подобен случай..мисля че може наистина да те харесва и да иска да има нещо между вас но да не иска да си разваляте отношенията след това..иначе нз друга причина не виждам
    Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    А ти харесваш ли я?

Мега фен
    Град
    София
    Ами не мога да преценя....
    Но помисли си ти дали я харесваш?Ако я харесваш и кажи...така най-лесно ще раэбереш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ами не мога да преценя....
    Но помисли си ти дали я харесваш?Ако я харесваш и кажи...така най-лесно ще раэбереш.
    Съгласна съм!

ми.. според мен те харесва само като фр.. ако беше нешто пове4е да ти е намекнала.
    ;]

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Попитай я директно и ще ти се изясни

Мега фен Аватара на Blab

Re: Дали ме харесва тайно

Хех, по едно време и аз държах на wallpaper-а си едни приятели, в момента там е моята тръпка, тъй че разшифроването на чувства по wallpaper отпада)
    Офф...някои хора са по-обичливи от други.Нали сте приятели?Близки приятели?Познавате се от много време?
    В какво се изразява приятелството - общуване, обич...хах внимание всеки търси)Относно парфюма - а защо да не се довери на твоята преценка, все пак си момче...Оу, това момиче започва да ми харесва...долу забивките по купони))
    Според мен има 2 ситуации:
    -Тя много те обича, държи на теб, не иска да те изгуби...вземи сам й отдавай вниманието си и ще видиш колко ще е щастлива.Скъпа ли ти е?(по)Казвай й го по-често.
    -Тя е влюбена в теб.Което е още по-хубаво, при положение само, че и ти я харесваш...
    При всяко положение трябва да й кажеш, че е неизменна част от живота ти(само, ако е вярно)...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    сигурно и тайно мастурбира на снимката ти

Мисля, че и двамата изпитвате привличане един към друг. Нея обаче я е страх да не си развалите приятелските отношения.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

xhahxa
    Guest
    A zamislql li si se 4e moje da e ot momi4etata, koito prosto iskat da te nakarat da gi haresva6, da gi iska6, da jelae6 po-blizki otno6eniq ot priqtelstvo... Ima momi4eta,koito prosto si postavqt celi, za da vidqt kolko sa dobri..Moje i da gre6a..No 6tom poprincip ti obry6ta vnimanie, a na kuponi kogato poiska6 ne6to pove4e te reje zna4i moje i da imam pravo!Uspeh s mackata!!

Guest
    spored mne ne te haresva. moje bi iska da ste nai-dobri priqteli i ni6to pove4e. i az si slagam na wallpaper snimkata na moq nai-dobur priqtel, 4esto si kazvame 4e se obi4ame i az mu kazvam 4e e mn gotin i mn sladuk i taka natatuk no ne vlagam takiva 4uvstva. prosto sme fr. taka e i s vas. tq ne iska ni6to pove4e ot teb ot mom4e , akoeot da moje da govori

Guest
    Ако ти сменя темата се направи на сериозен бла бла и кажи че искаш да си поговорите напълно сериозно, да не отклонява темата. Успех

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ДЕМОНА
    Еми говоря,ама тя нз явно кво иска
    Приятелите ми почнаха да се ебават с мен заради постоянните свалки и изкри между мен и нея ама аз кво да напрая
    Все като тръгна да говоря с нея и тя извърта темата
    или почва да ми говори за некви други момчета който я кефели

аз днеска се издразних много и казах че вече въобще не ме интересува и да не ме занимава с нейната объркана особа
    Баце,кат ти подбягва,а си имате изкри земи я награби...разтърси я едно убаво да видиш дали няма ти отвърне
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ne si slagat horata priqteli na ekrana na GSMa ei taka. 100 na 100 te haresva.

Град
    Over the hills and far away
    Според мен те харесва ама много много я е страх да ти признае защото сте приятели и е малко неловко Но в крайна сметка трябва да разбереш дали ти харесваш нея и да и признаеш и да се земете, че така във висящо положение неможе

ideala _na _kvartala
    Guest
    ооо съмнявам се 4е си е мислила за не6то по сериозно сиг наистина те оби4а като един истински фр ама е подобре да поговорите ако и ти й се кефи6 6ото сиг може да излиезе не6то от тази "приятелска оби4" познато ми е фразата "оби4ам те като фр" или подобно за6тиото или ти ссе мзни или един вид иска да каже 'аре да станем гаджета ' ми нз тва и зависи сигурно я познава6 и има6 малка представа какво си мисли по деиствията .за6тото нито я познавам нито имам някаква представа какво е искала да напражи и докаже с тези неини думи и деиствия

Град
    на плажа =)
    Усещъм пламъчитътъ на любуфтъ

Ся по - сериозно харесва те да. То това е ясно, но може би е само като приятел.Трябва първо ти да се изясниш пред себе си какво предпочиташ: приятелството й или любовта й? И запомни, че приятелите не се срещат на всяка крачка като гаджетата...

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xhahxa
    A zamislql li si se 4e moje da e ot momi4etata, koito prosto iskat da te nakarat da gi haresva6, da gi iska6, da jelae6 po-blizki otno6eniq ot priqtelstvo... Ima momi4eta,koito prosto si postavqt celi, za da vidqt kolko sa dobri..Moje i da gre6a..No 6tom poprincip ti obry6ta vnimanie, a na kuponi kogato poiska6 ne6to pove4e te reje zna4i moje i da imam pravo!Uspeh s mackata!!
    Може да не е така, но съм сколен да се съглася с това мнение.Щом те е отрязала как по точно да ти каже да спреш да я забиваш?Според мен те има като играчка, с която да има тръпка и интрига...Казвам ти го, щото имам една такава аверка и доста от нещата си съвпадат...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    a mojebi prosto q e sram da ti go kaje napravo?!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си