- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва тайно
Дали ме харесва тайно едно момиче?
Питал съм я какво изпитва към мен и тя ми вика приятелска обич
пък във всъщия момент, аз съм и на wallpaper на gsm-a,постоянно си говорим,тя все иска да ме прегръща,търси моето внимание...
където и каже да отидем тя ме следва и все подобни неща
веднъж примерно беше с някъкав парфюм и аз и казах че другия който има повече ми харесва
и на следващия ден беше с този който на мен ми харесваше
А като трагна да свалям на някъв купон,тя ме пита кво правя и ми обяснява че не иска да си разваляме отношенията с някъква забивка
slep li si ?
Има един начин да разбереш - като говориш с нея![]()
Еми говоря,ама тя нз явно кво иска
Приятелите ми почнаха да се ебават с мен заради постоянните свалки и изкри между мен и нея ама аз кво да напрая
Все като тръгна да говоря с нея и тя извърта темата
или почва да ми говори за некви други момчета който я кефели
аз днеска се издразних много и казах че вече въобще не ме интересува и да не ме занимава с нейната объркана особа
*искри
Vyzmojno e da te haresva,no moje i da e zabluda.Trqbva da govorish s neq seriozno po tozi vypros i taka shte razberesh.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Преди имах една приятелка с подобен случай..мисля че може наистина да те харесва и да иска да има нещо между вас но да не иска да си разваляте отношенията след това..иначе нз друга причина не виждам![]()
Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!
А ти харесваш ли я?
Ами не мога да преценя....
Но помисли си ти дали я харесваш?Ако я харесваш и кажи...така най-лесно ще раэбереш.
[size=7][b][u]fosse cos
ми.. според мен те харесва само като фр.. ако беше нешто пове4е да ти е намекнала.
;]
Хех, по едно време и аз държах на wallpaper-а си едни приятели, в момента там е моята тръпка, тъй че разшифроването на чувства по wallpaper отпада)
Офф...някои хора са по-обичливи от други.Нали сте приятели?Близки приятели?Познавате се от много време?
В какво се изразява приятелството - общуване, обич...хах внимание всеки търси)Относно парфюма - а защо да не се довери на твоята преценка, все пак си момче...Оу, това момиче започва да ми харесва...долу забивките по купони
))
Според мен има 2 ситуации:
-Тя много те обича, държи на теб, не иска да те изгуби...вземи сам й отдавай вниманието си и ще видиш колко ще е щастлива.Скъпа ли ти е?(по)Казвай й го по-често.
-Тя е влюбена в теб.Което е още по-хубаво, при положение само, че и ти я харесваш...
При всяко положение трябва да й кажеш, че е неизменна част от живота ти(само, ако е вярно)...
сигурно и тайно мастурбира на снимката ти![]()
Мисля, че и двамата изпитвате привличане един към друг. Нея обаче я е страх да не си развалите приятелските отношения.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
A zamislql li si se 4e moje da e ot momi4etata, koito prosto iskat da te nakarat da gi haresva6, da gi iska6, da jelae6 po-blizki otno6eniq ot priqtelstvo... Ima momi4eta,koito prosto si postavqt celi, za da vidqt kolko sa dobri..Moje i da gre6a..No 6tom poprincip ti obry6ta vnimanie, a na kuponi kogato poiska6 ne6to pove4e te reje zna4i moje i da imam pravo!Uspeh s mackata!!
spored mne ne te haresva. moje bi iska da ste nai-dobri priqteli i ni6to pove4e. i az si slagam na wallpaper snimkata na moq nai-dobur priqtel, 4esto si kazvame 4e se obi4ame i az mu kazvam 4e e mn gotin i mn sladuk i taka natatuk no ne vlagam takiva 4uvstva. prosto sme fr. taka e i s vas. tq ne iska ni6to pove4e ot teb ot mom4e , akoeot da moje da govori
Ако ти сменя темата се направи на сериозен бла бла и кажи че искаш да си поговорите напълно сериозно, да не отклонява темата. Успех![]()
Баце,кат ти подбягва,а си имате изкри земи я награби...разтърси я едно убаво да видиш дали няма ти отвърнеПървоначално написано от ДЕМОНА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ne si slagat horata priqteli na ekrana na GSMa ei taka. 100 na 100 te haresva.
Според мен те харесва ама много много я е страх да ти признае защото сте приятели и е малко неловко Но в крайна сметка трябва да разбереш дали ти харесваш нея и да и признаеш и да се земете, че така във висящо положение неможе![]()
ооо съмнявам се 4е си е мислила за не6то по сериозно сиг наистина те оби4а като един истински фр ама е подобре да поговорите ако и ти й се кефи6 6ото сиг може да излиезе не6то от тази "приятелска оби4" познато ми е фразата "оби4ам те като фр" или подобно за6тиото или ти ссе мзни или един вид иска да каже 'аре да станем гаджета ' ми нз тва и зависи сигурно я познава6 и има6 малка представа какво си мисли по деиствията .за6тото нито я познавам нито имам някаква представа какво е искала да напражи и докаже с тези неини думи и деиствия
Усещъм пламъчитътъ на любуфтъ![]()
Ся по - сериознохаресва те да. То това е ясно, но може би е само като приятел.Трябва първо ти да се изясниш пред себе си какво предпочиташ: приятелството й или любовта й? И запомни, че приятелите не се срещат на всяка крачка като гаджетата...
Може да не е така, но съм сколен да се съглася с това мнение.Щом те е отрязала как по точно да ти каже да спреш да я забиваш?Според мен те има като играчка, с която да има тръпка и интрига...Казвам ти го, щото имам една такава аверка и доста от нещата си съвпадат...Първоначално написано от xhahxa
a mojebi prosto q e sram da ti go kaje napravo?!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...