- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Няма приятели, има само познати
Как мислите, дали е вярно? Аз мисля, че да, поне в наше време, защото всеки си гледа интересите и всеки е много егоистичен.
Както си заслужишм, така ще се държат с теб!!!
Не е вярно има и приятели и познати![]()
Добре де, най-добрата ми приятелка я слушах по цели дни да ми говори загаджето и, когато я заряза и тя се скъса да реве - аз ги събирах. А сега, когато аз имам приятел и започна да говоря за него - тя веднага променя темата. Разказала е на всичките ни приятели колко сме гнусни и т.н. След контролно ако тя има по-висока оценка започват някакви подигравки, но ако резултатът е в моя полза - не дава и дума да кажа. Например на една олимпиада аз мислех, че съм се издънила, а тя - че се е представила блестящо, както винаги. Аз мислех, че имам 80т, а тя - 90т. Обаче се оказа обратното. И тогава, всички ме поздравиха, а тя ходи да се разправя дали не са ни разменили работите. Е кажете, това приятел ли е?![]()
Е, явно тя не ти е приятелка. Не можеш да очакваш, че всички ще се добронамерение.
Дам, и аз това го осъзнах. Не е нормално да живее 3 дена на пансион вкъщи и да не каже едно благодаряАбе приятели има, ама не много и трябва много внимателен подбор...
of takiva hora navsqk1de..ko da gi prai6...ot nai dob1r priqtel stava nai dob1r predatel...za jalost..na nqkolko godini vedn1j moje da si nameri6 istinski rpiqtel i toi da zmaine za nqkoi dr grad....6antav jivot![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Това е най-тъпия израз ever !
Един приятел след като ми ги говореше тея един месец, след известно време му дойде ума в главата и вече 2 години ми се извинява...както и да е - не не е вярно. Но просто сам трябва да намериш хората които наистина да държат на теб и да стоят зад теб каквото и да става![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
taq e ujasna be kak q trae6! q si digai 4ukalata i si tursi PRIQTEL(KA)!!!![]()
И аз попадам все на такива.
За нарцис и егоист като мене няма приятели и не ми трябват особено. Мога да си избухвам и с познатите и с колегите и пак ми е яко. С непознати пак е същатата ситуация. Адски съм доволен когато хората ен ме понасят. А от приятели това не мога да очаквам.
Какво искаш да кажеш?Първоначално написано от w0sh
Иксам да кажа че всеки път си прекарвам като за последно и е прекалено яко за да го определя с друга дума.
Има и приятели. Трябва просто да ги откриеш.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
мога на 100% да каже, че за съжаление познатите са многооо повече от приятелите.
Няма приятели, има само използвачи(чки) !
Приятели има..има и познати, но в повечето случаи "приятелите" се изпаряват, когато имаш нужда от помощ...радвам се поне, че моите не са такивамда..приятели има трудно се намират
![]()
Доста глупаво!Естествено,че има приятели,има и поэнати.Просто эависи кой как раэбира думата приятел,кой живее като в сапунен сериал и т.н!Ако раэбирате на къде бия.Та както и да е ,накратко-да,има приятели.
[size=7][b][u]fosse cos
Не съм съгласна. Мисля, че има просто добронамерени хорица, които при бързането в целия хаос, царящ около нас, не откриваме за жалост. Има толкова много камъчета по света, просто трябва да откриеш диамантчето(това цялото е образно казано)![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Съгласна съм, няма приятели. Или поне аз не съм намерила такъв досега. Всеки ме е разочаровал по един или друг начин. С мъже не се получава, защото или аз ще се влюбя в него накрая, или той в мене. А от там нататък става сложно. С жени също не става, защото могат да бъдат големи клюкарки и интригантки, а аз искам като кажа нещо на някой да не бъде веднага изпято на някой друг. Не ми е никак приятно хората да знаят за моите лични неща. Мисля, че всеки човек има право на личен живот, който да не е достояние на другите, не е ли така?? И все пак, най-добре си е гаджето ти да ти бъде и най-добрия приятел/ка.
I KnOw yOuR HeArT WiLL FLy AwAy SoMeDaY So FaR FrOm Me... tHeN I WiLL DiE... BuT AnYwAy. tHe iMpOrTaNt`s yOu`LL Be FrEe!
Зависи какви качества търсиш в приятелите си. Естествено, че перфектни няма, щото няма идеални хора (аз съм повод на друга дискусияПървоначално написано от Nymph
).
Мисълта ми беше, че различните хора имат различни качества и недостатъци - едни те изслушват други не, някои са лицемери, а др -неи всеки човек има нещо, което можеш да вземеш от него и си заслужава да ти стане приятел.. така си мисля
С двамата ми най-добри приятели не съм се виждал от 2001 г. Светлин и Цветан бяха много яки хора. Съжалявам, че напуснах. Но, ако бях останал щяхме да бъдем само още една година заедно, зараси кандидатстването след седми клас. Аз напуснах в шести клас и още ми липсват. Не намерих по-добри приятели.
Отношението поражда отношение...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Интересното обаче е,че като станеш известен.. изведнъж всички са ти приятели!Интересно ли..по-скоро ЖАЛКО!Живота е пълен с такива използвачи,долни манипулатори!НЯМА ПРИЯТЕЛИ В ТОЗИ ЖИВОТ,ИМА САМО ПОЗНАТИ!И тия дето още не са го разбрали..почакайте и вашия ред да бъдете НА*БАНИ ще дойде!
)) Само едно ще ви кажа.. Наивните най ги боли.
Dear people, I don't mean to sound slutty but please use me all the time. Sincerely, correct grammar.
Доообре.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.