.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

;(;( отчаян съм

ми запознах се с едно момиче преди година сега преди една седмица едва и казах че я обичам и тази седмица не сме си писали. чак вчера ми писа и я попитах (за базик) "как са гаджетата " и тя каза "остави са вече не искам само сълзи " ... и.т.н. аз мислех че иска да тръгнем а пък тя .... отчаян съм кажете съвет плс. много я харесвам и обичам искам да тръгнем . ХЕЛП

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi opitai pak da i go kaje6,opitai da izlezete dvamata...svalaqi q,tragvaneto ne stava otraz!!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    ostai nqma6 nikvi 6ansove ve4e..

Хах,има един лек трик на моменти с тия думи . За да не ти се даде лесно ти пуска мухата(След като ти е пуснала хубавата) че не и пука една ли не .хаха
    Иначе може и да се опитва да ти намекне,че ако нямаш нищо сериозно и т.н. ,няма смисъл и че не иска да страда.
    А може и момичето да е мн объркано и разочаровано,да си апда по теб ,но билката от преди да е прекалено голяма и найстина да не и е до нищо наречено връзка!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

тфа, че ти е писала така, не означаа, че няаш шанс излезте.. зарибяай я и мое да стане :P
    ~!1912!~

Re: ;(;( отчаян съм

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми запознах се с едно момиче преди година сега преди една седмица едва и казах че я обичам и тази седмица не сме си писали. чак вчера ми писа и я попитах (за базик) "как са гаджетата " и тя каза "остави са вече не искам само сълзи " ... и.т.н. аз мислех че иска да тръгнем а пък тя .... отчаян съм кажете съвет плс. много я харесвам и обичам искам да тръгнем . ХЕЛП
    Споко , и аз сам така сега ще ти кажа според мене как може би ще си станете или тя ще те хареса ? Покания на Кино поговорете си кажи какво изпитваш кам нея и и го кажи и аз сам така скапан сам ама тарпа това е живота нали знаеш
    What's your name, what's your number?
    I'd like to get to know you
    Can we have a conversation?
    The night is young, girl give me a chance!

Гледай ся, верно тъпо е малко, обаче ако се напраиш, че те тресе за нея, а теб всъщност те, праиш така, че да понахалстваш малко около нея. Там нещо утешавай я, гушкай я уж за утеха ала бала ... чатиш ли на къде бия?

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Гледай ся, верно тъпо е малко, обаче ако се напраиш, че те тресе за нея, а теб всъщност те, праиш така, че да понахалстваш малко около нея. Там нещо утешавай я, гушкай я уж за утеха ала бала ... чатиш ли на къде бия?
    Добра идея =D>

Град
    на плажа =)
    Настоявай си за своето! Акто не те харесва значи не е момичето за теб. Успех!

Re: ;(;( отчаян съм

Така разбит сам заради едно моми4е как да направя така 4е да трагнем

Сигурно е в труден момент. Сега точно не е най-добре да я притеискаш с предложение да тръгнете. Изчакай малко, за да отмине болката и след това опитай.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

GOLBEZ
    Guest
    Абе може ли да се пишат такива глупости. Имам много критики към всички мнения тук.
    1. Кво си спал една година?
    2. Грешка е че си и казал че я обичаш.
    3. Загубил си една година време с тази девойка. Защо? Тя те е сложила в графа приятели. И нямаш шанс за нещо повече.
    4. Как искаш да я ч*каш ,без да направиш нищо. Като си говорите за хубавото сладко, което баба ти прави няма да я свалиш.
    5. Я остави тея форуми и излез навън да се запознаеш с по готина от нея.
    6. Помни някои неща:
    -Нека те се борят за теб не ти за тях. Ти си един те са много. Ако някоя не те харесва ОКИ. Следващата. Те губят не ти.

Съвета ми е :
    Забрави я и давай следващата. НЕ си губи времето с тази. Не те заслужава.

п.п Никога, ама никога не искай мение за жена от Жена. Само ще те обърка повече. ИСкай от по опитен от тебе мъж.

GOLBEZ

emi...

towa momche GOLBEZ e totalen UBIEC i toi si go znae..che vi gowori istinata e qsno na wsichki nahlebeni!!! BRAWO ICE
    A good begining is half the battle ... but rEallize... it's not going do work everytime .. thiNK aBoUt It!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си