.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Морковчета???

Чувала сам че ако се ядът много моркови ще пираснеш с няколко см. Това да ли е вярно някой знае ли?А също ако се консумират много често моркови може ли да се получи пигментиране на кожата?Които знае на пише

Не съм чувала подобни неща,но е възможно
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Ooooooooo,koi te e zabludil,4e ot morkovi 6te polu4i6 pigmentaciq Zna4i,morkovite sa izklu4itelno polezni za kojata,za6toto sudurjat vitamin E.taka 4e ako ima6 suha i neraztegliva koja e preporu4itelno da si gi pohapva6 4esti4ko.Otnosno tva dali 6te porasne6 ot tqh...zavisi na kolko godini si.Ako sega raste6,moje bi 6te uskorqt procesa(tva ne vaji samo za morkovite ,a i za vsi4ki zelen4uci),6toto sa polezni.No ako si na 18-19 i si 1.50...ne o4akvai 4udesa

Гледали сте една реклама /най-вероятно/ за сока от моркови. В нея се казва, че той помага за естествен тен. И това е доста логично, като се замисли човек. преди ги ядях много и миналото лято бях почерняла доста...сега почти не ям и съм беличка. А пак има жеги и слънце. Може би подпомагат процеса на почерняване.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Гледали сте една реклама /най-вероятно/ за сока от моркови. В нея се казва, че той помага за естествен тен. И това е доста логично, като се замисли човек. преди ги ядях много и миналото лято бях почерняла доста...сега почти не ям и съм беличка. А пак има жеги и слънце. Може би подпомагат процеса на почерняване.
    каква прекрасна идея ми даде сега..нямаш си на представа..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си