.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Help...

.!....
    Guest

Help...

Hora pomognete mi molq vi...sled nqkolko dni predstoi da se zapoznaq s choveka koito haresvam adski mnogo.... priqteli shte narpavqt taka 4e da se zase4em i problema e tam che sled tova vsichko zavisi ot men kakvo shte stane... v smisal nqkak si sam sramejliv i se panikiosvam i kato me ostavqt da si govorq s neq prosto nqma da znam kakvo da i kaja i se pritesnqvam oshte ot sega... kajete mi kak da postypq ako imate idei.... mersi predvaritelnooo

Ne se pritesnqvai be 4ovek. Tq shte te haresa ako i pokagesh che se chustvash hubavo okolo neq a ne ako sedite i gledate prez prozoreca. Kagi i shegichki, za da otpusne malko i porasmee, pravi i komplimenti, i vzemi pari s teb i plashtai za vsichko. Tva shte i pokage che si pich, no nai vagno ot vsichko....

NE SE PRITESNQVAI

Guest
    spokoino nqma da se spi4a6 :P bydi sebe si razsmivai ne i pravi komplimenti az li4no mnogo mrazq da se zapoznaq s nqkogo i da po4ne ama mnogo si hubava ama dai da te pitam ne6to na u6e takiva det se pravqt na golemi svalq4i dano da se polu4i stiskam ti palci :P

Град
    на плажа =)
    Ае я се успокой !!! Всичко ще е наред споко. Но запомни !!! Недей да си измисляш точни думи който да кажеш защото ще се паникьосаш и ще ги забравиш (100 % гарантирам). Не си дооточнил къде ще е срещата и къде ще ходите, но все пак можеш да си подготвиш няколко резервни теми за разговор. Знаеш как става не е нужно да те уча

НО НАЙ - ВАЖНОТО Е ДА СИ СПОКОЕН И ЕСТЕСТВЕН !!! Айде успех!

не се депресирай, споко, важно е да не се спечеш и да има кфо да си кажете.. тфа за шегичките и комплиментите според мен е доста тъпа идея, ама се пак тфа си сависи само от тебе и от тфа къф човек си а за парите.. смисал ти си я познааш и т.н. ама.. зависи от нея се пак до некфа степен.. аз лично мраза некое момче да ми плаща за сичко.. ти ше си прецениш на място ае пич, успехи
    ~!1912!~

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми единствения начин е да преудолеш срама си !

бъди естествен

Град
    Sofiq
    Nqma da se panikiosvash otpuskash se i vse edno govorish s priqtel .
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Просто бъди себе си, не се прави на такъв какъвто не си и ще видиш, че така шанса да те хареса и тя е много по-голям.Не се притеснявай толкова, тя все пак не яде хора нали

Re: Help...

Цитирай Първоначално написано от .!....
    Hora pomognete mi molq vi...sled nqkolko dni predstoi da se zapoznaq s choveka koito haresvam adski mnogo.... priqteli shte narpavqt taka 4e da se zase4em i problema e tam che sled tova vsichko zavisi ot men kakvo shte stane... v smisal nqkak si sam sramejliv i se panikiosvam i kato me ostavqt da si govorq s neq prosto nqma da znam kakvo da i kaja i se pritesnqvam oshte ot sega... kajete mi kak da postypq ako imate idei.... mersi predvaritelnooo
    Абе какво всички се притеснявате бе хора не е чак толкова страшно.Излез с нея разходете се там кво ще правите говорете жените обичат да говорят задавай и въпроси и ще видиш как ще се отпусне и вече нататък знаеш как са нещата ама ти се справи с началото
    Vladoka rulzzz

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    говорете за ежедневни неща, за теми които виждаш, че живо я интересуват... а за това, че след тази среща, всичко зависи от теб - да така е просто вметни в разговора някак си изречение с което тя да разбере по тънкия начин, че й искаш телефонния номер или скайпа от там нататък лесно
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Дръж се нормално. Питай я някакви общи неща - каква музика слуша и т.н...

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си