- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблемче с килограмкитее!
po4nah ot dnes dietata no se s abudih mnogo kasno i propusnah parvoto iadene a sled tova se naloji i tova v 4 4asa tova problem li e ??????/I dtugo iskam da popitam Kakav 4ai piete
Има ли нужда да ви обяснявам, защо тази диета е супер тъпа и защо после ще си върнете килограмите?
Много ми харесва това с плодовете - да си изстреляте инсулина в небето и после да се чудите, защо сваляте всичко друго, освен мазнини.
EvalaПървоначално написано от Ниго
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
moq priqtelka go vzema6e i moga da ti kaja 4e si go kupuva6e ot edin poznat za 18 lv no i stiga za 1 mesec i naistina mn oslabna(tq go vzema6e 2 meseca,i svali 12 kg kato prez tova vreme ti4a6e i prave6e presi)no nz dali e mn vredno!Първоначално написано от Sunny :)
Аз съм на 13 почти 14, висока съм 168 и тежа 47кг. Много съм дебела за това моля кажете какво да правя защото майка ми не ми дава да бъда на диета и ме кара да ям.
Ам..зелевата супа помага ли???Защото не ми изглежда особено вкуснаПървоначално написано от little-wild-lady
А и ако няма ефект въобще да не се тровя
![]()
![]()
![]()
What you give is what you get!
Има, защото 6 месеца по-късно не съм си ги върнала, а се храня балансирано и без да гладувам.Първоначално написано от Ниго
Мила, само упражненията ще ти помогнат, но ест ти трябва силна воля. За мен диетите- това е Ада..
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!