.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    lili03
    Guest
    po4nah ot dnes dietata no se s abudih mnogo kasno i propusnah parvoto iadene a sled tova se naloji i tova v 4 4asa tova problem li e ??????/I dtugo iskam da popitam Kakav 4ai piete

Ниго
    Guest
    Има ли нужда да ви обяснявам, защо тази диета е супер тъпа и защо после ще си върнете килограмите?

Много ми харесва това с плодовете - да си изстреляте инсулина в небето и после да се чудите, защо сваляте всичко друго, освен мазнини.

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Има ли нужда да ви обяснявам, защо тази диета е супер тъпа и защо после ще си върнете килограмите?

Много ми харесва това с плодовете - да си изстреляте инсулина в небето и после да се чудите, защо сваляте всичко друго, освен мазнини.
    Evala
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Цитирай Първоначално написано от Sunny :)
    И имам още един въпрос..Чувала съм,че Л-Карнитина помага..Вярно ли е и ако да на каква цена е?
    moq priqtelka go vzema6e i moga da ti kaja 4e si go kupuva6e ot edin poznat za 18 lv no i stiga za 1 mesec i naistina mn oslabna(tq go vzema6e 2 meseca,i svali 12 kg kato prez tova vreme ti4a6e i prave6e presi)no nz dali e mn vredno!

Дебеланата
    Guest
    Аз съм на 13 почти 14, висока съм 168 и тежа 47кг. Много съм дебела за това моля кажете какво да правя защото майка ми не ми дава да бъда на диета и ме кара да ям.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от little-wild-lady
    Spored men zareji dietite,za6toto samo 6te se razstroi6 i fizi4eski i psihi4eski.
    Az li4no svalih s razdelno hranene.Purvo napravih dieta za edna sedmica-zeleva supa,za da si dam malko tlasuk i da se pro4istq.I posle sprqh hlqb,testeni,sladko i gazirano,sprqh i mesoto s kartofite,koeto e ujasna kalori4na bomba.S razdelno hranene nqma na4in da ne otslabne6-qj kakvoto ti se qde,bez gore izbroenite sus salata.Ako umira6 za sladko edno blok4e e dostatu4no,dori i da e vseki den.Pii po 2l. voda na den,naistina pomaga i qj do 7 4asa nai-kusno.
    Kogato ne si 4ak tolkova gladna zameni nqkoe hranene s plodove,posle prosto gi izpikava6.
    E,uspeh,nadqvam se da sum pomognala.
    Az se hranq taka i sum s 15kg. po-slaba.
    Ам..зелевата супа помага ли???Защото не ми изглежда особено вкусна А и ако няма ефект въобще да не се тровя
    What you give is what you get!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Има, защото 6 месеца по-късно не съм си ги върнала, а се храня балансирано и без да гладувам.

Мила, само упражненията ще ти помогнат, но ест ти трябва силна воля. За мен диетите- това е Ада..
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си