.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    ot4aqnka
    Guest

kakvo da pravq sega

Малко тъпа тема, но....Та значи влюбена съм в едно момче.И съм сигурна, че той не е безразличен или поне преди не беше.Но има един проблем той е много търсен, много е сладък и има много обожателки.Та този индивид има приятел който се мисли за много голям и постоянно говори, че по малките от него са тъпачки.Разликата ни е само 2 години аз на 15 той на 17. Но този негов пр само му пълни главата с глупости и би му се присмял ако излиза с мен защото съм по малка от него.И незная какво мога да направя.Искам да го спечела и знам, че бих успяла ако го няма неговия пр.Познавам го откакто бяхме деца и той никога не е бил такъв, стана така когато се срещна с него.Адски много го обичам, но какво да направя за да не ме мислят за малка пикла?
    Някой има ли идеи или съвети?
    Благодаря предварително.

Guest
    trugni s priatelq mu

Мега фен Аватара на sasha_90
    Искаш да не те мислят за пикла?
    Бъди себе си!И ако е писано и ако този който харесваш ще те хареса.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Хъх...първо, аз никога не бих се влюбила, а дори и харесала, момче като "твоето" Не за друго...а щото такъв тип, който се ръководи от чуждото мнение няма как да ме впечатли (",) Нали всеки си е индивидуалност, къ'в е смисъла (е, вярно, че другия му е фрд, ама все пак нали и той си има глава на раменете ) А и не виждам защо, ако те харесва, да не тръгне с теб Опитай, въпреки всичко Може и да му дойде акъла (неговия ) и да прогледне [-o< Успех

Не бива да се променяш, за да бъдеш с него.Бъди каквато си и ако той наистина има чувства към теб, ще пренебрегне така наречения си ''приятел''

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с него и го питай какви чувства има.Ако наистина чувства нещо към теб, няма да слуша приятеля си.

Може да пробваш да излезете без приятеля му да знае...после вече мнението на приятеля ням ада е от значение...ако ще става нещо )
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Говори с него и го питай какви чувства има.Ако наистина чувства нещо към теб, няма да слуша приятеля си.
    да, когато е сам без "приятеля" си би трябвало да ти каже истината. Питай го !
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Миличка много сажелявам ама щи го кажа директно или си тап или си сляпа.Ако те е харесвал да е трагнал теб ние момчетата сме така не изпускаме нито ч вазможност ... прави си изводи

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    просто не се дръж като дете
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си