.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    potrebitel_____________
    Guest

Priteli .. no ve4e mai ne :(

Napravo me e sram da kaja kakvo mislq! S edin ot nai-dobrite mi priqteli s koito ot malki sme po4ti nerazdelni sega nqkak si ne go 4uvstvam priqtel dosega i dvamata nqmahme priqtelki ama toi si nameri i nqkak si ve4e mi e edin kak da kaja nqkak si dale4en. az malko sym zle s tiq ne6ta za sujalenie i ne vijdam koga 6te se opravq . a toi se opravq sega za razlika ot predi i prosto ve4e edno takova mu zavijdam da si kaja s ruka na surceto
    Mislete me za kyvto iskate ama ve4e prosto moite problemi ne sa i negovi kakto predi i dosta s po-razli4no oko mu gledam makar i da ne iskam taka

Супер фен
    Град
    Мбабане
    нормално
    човешко е

Guest
    е dobre kak moje takova ne6to - godini priqtelstvo i nakraq za edna tupotiq vsi4ko da otide na vqtura ?!?!?!?!?!?

Завистта не е хубаво нещо!!!!!!!!!!!!!!
    The really great person is the person who makes everybody feel great!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    tova 4e priqtelqt ti ve4e si ima gage,ne zna4i 4e se e otdale4il ot teb,a zavistta-opitai se da q potisne6,ne e hubavo ne6to,a ako ti se odade vazmojnost i ti si nameri priqtelka i 6te ste kvit
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

и ти си намери приятелка така ше моете да излизате четиримата... като толкоа искаш да си си при него но не ми се вярва да си развалите приятелстфото заради гаджето му.. колкото и да е.. се пак ;]
    ~!1912!~

Guest
    kolko lesno zvu4i samo "nameri si priqtelka".
    Ako be6e i v deistvitelnost tolkova elementarno 6te6e da e dobre

еми тфа ся си зависи само от теб.. как ше си намериш приятелка.. ако потърсиш ше намериш ти си знаеш
    ~!1912!~

Град
    bojurishte
    хванал си е ок покажи му и че ти си важна част неможе просто така да те остави нали

Голям фен
    Град
    Варна
    Жените са виновни за всичко!Ако не си я беше фанал, пак щяхте да сте приятели...

Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Жените са виновни за всичко!Ако не си я беше фанал, пак щяхте да сте приятели...
    Хаха е тфа е истината. Вдигам 2та крака, 2те ръце, 2та ъъ... там такиа ии .. абе сичко дигам , евала , тфа е истината!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Your Moon Fairy

Супер фен
    hodq s edno momche ot kompaniqta,a ostanalite momcheta haresvat drugite momicheta(pak ot kompaniqta).I mnogo chesto sa sduhani,kogato toi me gushne ili celune.Poneje s edin ot tqh sym 9 godini v edin klas i mi e kato brat,spodelqme si absolutno vsichko i predi nqkolko dena mi prizna,che zavijda na gadjeto mi,che e s men,a toi e sam i ne moje da e s momicheto,koeto iska.Az go posyvetvah(syvetvam i teb da pravish tova) da spre da ni zavijda i da sredotochi vyrhu momicheto,keoto haresva.Ako ti ne haresvash nikoq v momenta - prosto se ogledai.Shte otkriesh momicheto za teb i se bori za neq.
    Обичам те <3 !!!

Град
    на плажа =)
    Спокойно и на мен ми се е случвало това макар, че съм момиче.Но ще видиш, че един ден ще срещнеш любовта и тогава ще гледаш на всичко това с усмивка. Не се притеснявай. Нито си първия, който завижда, нито ще си последния.

Ти пък кво си се сдухал?!Обясни на приятеля си че иска6 да се виждате от време на време както преди!Той предполагам ще се съобрази!В никакъв слу4ай не си хващай гадже само защото и приятеля ти си е хванал (освен ако нямаш нужда де)И в крайна сметка голяма работа от тук нататък с мн хора ще ти се разделят пътищата свиквай...
    Being an angel is what I was meant to be.. but being a bitch comes naturally...

Хм....еми нормална е до известна степен ситуацията. Ти си човек. Нормално е когато видиш, че той има приятелка, а ти - не, да се почувстваш зле. А защо точно се разваля приятелството ви? Нещо сте се скарали или... какво?
    На който му се убива време...

Град
    burgas/nesebar
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Цитирай Първоначално написано от Your Moon Fairy

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не мога да ти помогна,но тая твоя завист дето изпитваш не е хубава!

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи му го това, което написа.Бъди искрен с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си