.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: BIV6ATA

sladur4eto6666
    Guest

BIV6ATA

problema e sledniq : s priqtelq mi hodim ot godina i malko, no o6te v na4aloto toi skysa s edno momi4e zaradi men, mn sme 6tastlivi vsi4ko e na 6, no kato se setq za biv6ata mu i napravo se pobyrkvam-kato si pomislq kak e q celuval, pregry6tal ... te sa hodili gore dolu 3 meseca i po negovi dumi ne e bilo ni6to seriozno ,ne e 4uvstval ni6to kym neq, no tq be6e luda po nego i v na4alota na vryzkata ni tq ni prave6e mn problemi!
    po4ti vseki den q vijdam i mi e mn gadno i ne moga da zabravq 4e priqteli mi e bil s neq A na vsi4koto otgore tq se spriqteli s uj nai- dobrata mi priqtelka i ve4e sa nerazdelni, a nie ve4e ne se vijdame tolko 4esto!!
    pobyrkvam li se..... nz

Супер фен
    Град
    Мбабане
    а представяш ли си, че може да я лизал

ВИРУЗ
    Guest

Re: BIV6ATA

Цитирай Първоначално написано от sladur4eto6666
    problema e sledniq : s priqtelq mi hodim ot godina i malko, no o6te v na4aloto toi skysa s edno momi4e zaradi men, mn sme 6tastlivi vsi4ko e na 6, no kato se setq za biv6ata mu i napravo se pobyrkvam-kato si pomislq kak e q celuval, pregry6tal ... te sa hodili gore dolu 3 meseca i po negovi dumi ne e bilo ni6to seriozno ,ne e 4uvstval ni6to kym neq, no tq be6e luda po nego i v na4alota na vryzkata ni tq ni prave6e mn problemi!
    po4ti vseki den q vijdam i mi e mn gadno i ne moga da zabravq 4e priqteli mi e bil s neq A na vsi4koto otgore tq se spriqteli s uj nai- dobrata mi priqtelka i ve4e sa nerazdelni, a nie ve4e ne se vijdame tolko 4esto!!
    pobyrkvam li se..... nz
    може би той ти изневерява! Сигурно уж като се прибира по - рано ходи при нея да я лиже, да я целува страстно по устните и с език, да й мачка гърдите, да я лиже отдолу и отзад, да й смуче стрстно клитора, да й се празни в устата или от турска чекия на гърдите! не се залъгвай! Тя е мръсница! Тя е обладала твоя приятел и тайно му духа! Бас лова, че е почнала да лиже и най - добрата ти приятелка - да й прави масаж на клитора с език и устни, да я целува мръснишки, да й говори мръсотии, да прави интриги зад гърба ти! пази се от нея! И винаги имай на предвид, че приятелят ти иневерява! Той не те обича вече! Прецакал те е!

Re: BIV6ATA

Цитирай Първоначално написано от ВИРУЗ
    pobyrkvam li se..... nz
    може би той ти изневерява! Сигурно уж като се прибира по - рано ходи при нея да я лиже, да я целува страстно по устните и с език, да й мачка гърдите, да я лиже отдолу и отзад, да й смуче стрстно клитора, да й се празни в устата или от турска чекия на гърдите! не се залъгвай! Тя е мръсница! Тя е обладала твоя приятел и тайно му духа! Бас лова, че е почнала да лиже и най - добрата ти приятелка - да й прави масаж на клитора с език и устни, да я целува мръснишки, да й говори мръсотии, да прави интриги зад гърба ти! пази се от нея! И винаги имай на предвид, че приятелят ти иневерява! Той не те обича вече! Прецакал те е!
    Nishto batinoto, nishto. To normalno da imash seksualni fantazii.

Aaaa 4e te zna4i mnogo rabotqt, 6tom pravqt po 4000 na mesec i az pravq extra 800.

Ni6to be batinoto, 6e nameri6 nqkoq da te upravi tebe da ne se ligavish tolkova, sled 1-2 godini... ili 10 \/

Mi daa, ti i tvoito semeistvo znaete ot li4en opit

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    е кфо моя като е ходил с предишната му почти 4 години...дреме ми как я е лизал еб.. и целувал ся нали го прави с мен
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на Barbie
    Мен всяка мисъл, свързана с бившата му приятелка, ме изнервя и ме кара да се чувствам зле, следователно се старая да я изолира от съзнанието си (когато имам тази възможност...) Не виждам какво друго би могла да направиш...

Супер фен
    Град
    Венера
    Ти си болна

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Уааааааааааъъъъаааааааа хъъъъъ... Къртиш миффки...Лепиш плочкииии... Ахъахъъъъхъхъхх

mm tka e i az bqx taka ama ve4e ne se draznq..kolkoto za priqtelkata ti ..ne ti e ot nai dobrite i ne ti misli nai huabvi raboti 6tom e postapila taka..ku4kata
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

Щом не ти е дал повод да го ревнуваш за какво се дразниш? Говори ли ти за нея, сравнява ли те с нея, виждат ли, общуват ли? Ако няма нищо такова, просто трябва да забравиш, че тя съществува. В крайна сметка с нищо не можеш да промениш миналото, заправи и продължавайте напред.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ne si palni glavata s glupusti!!toi e s teb,ne s neq,nali?kvo ti puka togava
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    а представяш ли си, че може да я лизал [/code]
    seizure of power, ti si ebati sme6noto suzdanie, za6to kogato nqkoi v tozi forum o4evidno ima nqkakuv problem i iska pomo6t, trqbva takiva neleposti kato tebe da se namesvat i da pruskat fekaliite si navsqkude???? Aide ako ne moje6 da pomogne6 na momi4eto si mul4i be spar

A po temata, nedei da se vmania4ava6 po tazi biv6ata, normalno e da e bil i s drugi momi4eta predi teb, malko sa 6tastlivkite, koito sa purvi v jivota na edin muj. A 6tom ti kazva 4e tq ne e ozna4avala ni6to za nego, ami povqrvai mu, nali doverieto e vajno v edna vruzka. Kolkoto do priqtelkata ti...hm, ne znam tq dali znae za otno6enieto ti kum biv6ata mu, no ako e zapoznata s 4uvstvata ti kum neq, opredeleno ne postupva nikak dobre. Ili si pogovorete, ili po-hubavo da se pootdale4i6 ot neq, pone az taka mislq

Град
    Варна
    Според мен не трябва да си тормозиш мозъка за нея,ако той не ти е дал някакъв повод да мислиш за нея постоянно,а колкото до приятелката ти...тя е кучка...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Мен всяка мисъл, свързана с бившата му приятелка, ме изнервя и ме кара да се чувствам зле, следователно се старая да я изолира от съзнанието си (когато имам тази възможност...) Не виждам какво друго би могла да направиш...
    Колко ми е познато само .. гадно е, но няма какво да се прави .. такива сме ние, момичетата

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а представяш ли си, че може да я лизал [/code]
    seizure of power, ti si ebati sme6noto suzdanie, za6to kogato nqkoi v tozi forum o4evidno ima nqkakuv problem i iska pomo6t, trqbva takiva neleposti kato tebe da se namesvat i da pruskat fekaliite si navsqkude????
    дреме ми на кyра, дреме ми на кyра, дреме ми, брато, за всички

като не ти харесва - не чети или умри

Щом не ти е дал повод да го ревнуваш за какво се дразниш? Говори ли ти за нея, сравнява ли те с нея, виждат ли, общуват ли? Ако няма нищо такова, просто трябва да забравиш, че тя съществува. В крайна сметка с нищо не можеш да промениш миналото, заправи и продължавайте напред.

NA SU6TOTO MNENIE SAM \/
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Супер фен
    Важното е, че сега е с теб, нали Прави си кефа и не мисли за минали работи.

sladur4eto6666
    Guest

biv6ata

blagodarq na vsi4ki koito kazaha kakvoto mislqt!
    biv6ata mu 6te q zabravq rano ili kyno,no nz kakvo da pravq s priqtelkata mi??? da se otdale4a li ot neq.....
    tq mnogo dobre znae kakvi sa ni otno6eniqta ni s biv6ata mu i kakvi problemi imahme, znae sy6to 4e tq me mrazi pyk i az ne q haresvam mn mn, no vypreki tova sa v mnogo blizki otno6eniq, no prodyljava da tvyrdi 4e az sym i nai-dobrata priqtelka

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!

Re: biv6ata

blagodarq na vsi4ki koito kazaha kakvoto mislqt!
    biv6ata mu 6te q zabravq rano ili kyno,no nz kakvo da pravq s priqtelkata mi??? da se otdale4a li ot neq.....
    tq mnogo dobre znae kakvi sa ni otno6eniqta ni s biv6ata mu i kakvi problemi imahme, znae sy6to 4e tq me mrazi pyk i az ne q haresvam mn mn, no vypreki tova sa v mnogo blizki otno6eniq, no prodyljava da tvyrdi 4e az sym i nai-dobrata priqtelka
    Вземете да се изясните.
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Град
    Sofia
    Моето мнение е да се абстрахираш от тези терзания по бившата му, защото колкото повече се задълбочаваш, толкова по-голям е шанса да го загубиш или той самия да се върне при нея(не само вие жените имате 6-то чувство за нещата)...Особено ако му споделяш тези твои тревожни мисли.
    Относно приятелката ти, какво означават думите, когато не са подкрепени с действия , ако ти беше най-добра приятелка не би ти причинила това! Може да ти говори , че ти е най-добра приятелка, но след като се размотава с "бившата" му повече от колкото с теб, явно вече е станала като нея (нали знаеш с какъвто се събираш такъв ставаш)!
    Давай смело напред и ти сигурно си имаш бивши гаджета с които ти е било приятно, но едва ли би ти било приятно сегашния ти приятел да се притеснява, че може да ти е било хубаво с някой друг с който вече нямаш нищо общо!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Ами, честно казано, мисля 4е трябжа да си намериш нова най-добра приятелка. При положение, че "старата" знае отли4но кви са отноишенията ти с бившата, не виждам причина да се изгаври така яко с теб.
    FOREVER BLAZIN'

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Като видях това и се почувствах като кремчето след много силен оргазъм. Една сълза на радост се търкулна по бузата ми. Честно! (е, почти) Още ли се размотаваш из форума, изчадие адово?

По темата - и моята приятелка имаше такива изблици към няколко мои приятелки (ама те наистина са си за ревнуване), но с времето я успокоих. Което още не ми пречи да гледам леко на кръв бившия й като се срещнем. Просто и като човек не го харесвам, та..
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    offff i az imam sa6tiq problem.....moq predi e hodel s edni tapi malki kurvi4ki...................i nie jiveem v malak grad i postoqnno se zasi4ame....kofti e ,6toto nali ima edna pogovorka"starata lubov rajda ne hva6ta".ama te biv6ite mu sa.............ebasite marlite...i az mn go revnuvam ot tqh,vapreki 4e sum si sigorna v nego...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си