.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    Sofia

Няма Любов на този свят има само омраза

Вярно е казваха ми го хиляди пати че няма лубов ... естествено аз им противоречях но закво след като я видях да се натиска на друг ме обзе ярост исках да го убия ... но закакво ? Какво щях да постигна с това Просто казах Край явно любовта е кофти нещо
    To Be lonely that means to be free!

http://www.youtube.com/watch?v=O666kGBEvF0

Unhuman : Tiesto 4 ever :P

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    lubovta ne e kofti ne6to,prosto momi4eto ne te e zaslujavalo..na kolko si godini 4e da misli6 taka?i az si imah toq period,no povqrvai,sledvreme nqma dori da q pomni6,povqrvai pak v lubovta i tq 6te te spoleti,yspeh [-o<
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Sofia
    на 18 съм вярно не е много но мисля че скоро няма да мога да обикна може да има свалката но няма да има лубовта

Abe 4ovek kak moge na 18 da si tolkova dramati4en. Ne e edna gena za celiq ti givot, ima vreme za tva ebasi, nameri si nova, budi shtastliv, nai me drazni kato horata prekarvat nai hubavite godini v givota si stradiki kato mogat da se veselqt.

Всеки има такива моменти...Предателството е кофти нещо, но просто момичето е било такова...Ще си намериш по-добра... Любовта не е кофти когато намериш точния човек!Повярвай ми сега ти е гадно, но след време ще се намери момиче, което ще те накара да повярваш, че любовта е нещо прекрасно!!! Успех

Град
    Sofia
    Явно не си обичал истински та говориш така ....
    не се оплаквам по природа сам много енергичен човек обичам да се забавлявам не ми е там проблема

Цитирай Първоначално написано от TonyCo
    не се оплаквам по природа сам много енергичен човек обичам да се забавлявам не ми е там проблема
    Tam ti e tam ti e, ne dei se pritesnqvai za momi4eta sega. Az obi4ah kovi e kato stanat takiva ne6ta ma vagnoto e 4ovek prosto da ne spira a da vurvi na pred i ne6tata se upravqt.

_f_90
    Guest
    znae6 li-i az sum v tvoito polojenie,obe4e swum momi4e....i mi e mn tejko

Цитирай Първоначално написано от TonyCo
    Хахаха..момиче съм и съм обичала истински, но повярвай ми ще я забравиш...

_f_90
    Guest
    tolkova go obi4am i nz kak 6te produlja da jiveq......bez nego(((oh leleeeee za6to ostavih tq da mi go otkradne p[o dqvolite

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    6te q zabravi6,i o6te kak!!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Sofia
    Проблемът е дръг все още уча а тя е в мойто даскало трябва да и виждам двуличното лице всеки ден

_f_90
    Guest
    ti q vijdaj seki den,ma az gi vijdam dvamata seki 4as.....vinagi ima i po-zle!!!!povqrvai,,,,,toi i tqqqq sa mi ot klasa taka 4e spoko 6e ti mine (mai)

за да ти е изневерила, значи не те е обичала така както ти нея.. такиа момичета най мноо ги мраза.. ама няа значение за нея ся.. стегни се, всичко не свършва до тук, ти си на 18.. живота е пред теб и е пълен със супер мноо готини момичета.. ся ф началото - нормално да ти е кофти, ама постепенно с фремето ше я забраиш.. и аз съм била така и те разбирам напълно ;] а за тфа, че още я виждаш ф даскало.. не и обръщай фнимание и си 6.. знам, че ш ти е трудно, но все пак.. мисля, че не заслужава дори един тфой поглед.. дай го малко по релакс и сичко ше мине както тряа Wink успех !
    ~!1912!~

Супер фен
    Ne se otchaivai.Tq e bila edno momiche.Ne e edinstvena.Kolko oshte shte ima sled neq.Prosto ne si popadnal na podhodqshtata.A i shtom e napravila taka znachi ne te zaslujava.Ostavi q .... shte vidish,che sled vreme shte syjelqva za postypkata si.Ne se predavai tolkova lesno.Ima lubov ... prosto q potyrsi.
    Обичам те <3 !!!

Град
    Sofia
    Прави сте хора няма смисал само да се оплаквам като някфа путка Все пак сам маж на място и трудно си вращам думите назад мерси =D>

Ако нямаше любов нямаше да те има и теб самия.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Просто си попаднал на неподходящо момиче.Един ден ще срещнеш тази която ще те цени и обича истински. -->Пожелавам ти го от сърце!

Мега фен
    Град
    София
    Еее бърэо си се осъэнал,на някои им трябва доста време.
    П.С:Не се иэмъчвай эа нещо ,эа което не си эаслужава!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ima lubov.....a ponqkoga q nqma....zavisi ot horata i 4ustvata.........ponqkoga si4ko se okazva laja....ponqkoga ne. koi kak si go napravi...
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Добър ден мойто дете, крайно време е да се проумее че живота не е само птички и цветенца. Колкото по-рано толкоз по-добре. Па и по-хубаво да го беше набил оня адреналина помага на организма.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Spox i az misleh 4e nqma lubov,no..... A i zaradi nqkva si deto ne te zaslujava nqma smis1l da strada6...A i bravo =D> 4e si se osaznal tolkova barzo

Мега фен Аватара на koalka
    Не си е струвало, тя явно не те е заслужавала.Но все пак не мисля, че няма любов.Рано или късно ще намериш човека за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си