- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм най-ужасният човек!
Здравеите...
Значи не очаквам да пишете нещо добро, но просто исках да споделя...
Aз съм ужасен човек!
Значи ходя си с едно момче от почти година, но то живее в друг град... виждаме се почти всеки месец за около седмица,две....
Трудно е но се понася... аз наистина го обичам (дори с него ми беше 1вият път)
Та последните месеци М. (да го наречем така) не е идвал, защото почна някаква работа дето ще е до края на този месец.
До тук добре, но сега идва гадното...Запознах се с дръго момче Т. (да го наречем) и почнахме да излизаме. но аз не исках нищо.. просто да сме приятели.Докато един ден не ми каза,че бил влюбен в мен. Отначало му казах,че нищо не може да стане,но той продължи да опорства...Един ден дори негови добри приятелки дойдоха да говорят с мен... казаха ми,че с М. нищо не можело да стане ,защото той бил в друг град,че не ме обичал и нз си кво... и аз незнам как но почнах да си харесвам малко Т. и след няколко дена му казах.че го харесвах и уж тръгнахме (докато ходя с М.) отначало си викам, че нищо няма да стане блабла... обаче спрях да споделям с М. какво се случва с мен... и той до някаква степен си загуби доверието ...
А същност Т. не го харесвам.. било е някакво влечение , но не и харесване...нищо не е ставало.. нито целувка,нито нищо (слава богу)
Та вчера М. ми каза, че вече ми няма доверие и нз кво става с мен... същност и аз нз... и ми каза, че като дойде на края на месеца ще говорим.. искал свобода 14 дена, за да помисли...
Проблема е че аз наистина го обичам.. и никога не съм изпитвала чувства към Т. ...Не искам да загубя М. и също не искам да нараня Т., защото той наистина е влюбен в мен... (а тои знаеше,че имам гадже... ноо продължи!)вече незнам какво да правя...![]()
Tiq hora trqbva da razberat 4e ne ozna4ava ne
ne si ujasen 4ovek prosto si razdvoena...
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
Е кво толкова, Т. е просто някво краткотрайно увлечение, по-важното е че обичаш М. и че осъзнаваш че си направила грешка с Т., а нали е така?!![]()
еми като не е ставало нищо с Т. няа кфо да те притесняа.. тряа само да изчакаш М. да се върне и да поговорите за да си върне доверието ф теб.. а само да те питам - М. знае ли за Т. ? - шото ако не знае, не виждам за кфо тряа се притесняаш - казваш на Т., че немоеш да си с него, че мноо си обичаш приятеля.. и че нз кфо е станало с теб, но не си искала да го напраиш... сеш се ;] кааш си кфот ти дойде и тфа е.. се пак като найстина обичаш М., не виждам нещо да ти попречи да отрежеш Т. ... а за тфа, че не искаш да нараниш Т. говори с него колкото се може по скоро ;] съветче от мен.. от личен опит ти каам не се занимаай мноо мноо с Т. дръж си се на ниво - само фр. и тфа еае успех с М. ....
~!1912!~
Абе и на мен ми се случи същото и ся мацката пищи да се връщала. ЕЕее да ма тфа не е мандра. Да си мислила бе, да си мислила. Ся че си ядеш тфа, дет си си надробила, кху ...![]()
Ако поговорите сериозно с М. всичко може да се оправи...трябва да успееш да си върнеш доверието му..да споделяте пак и тн...и всичко ще еок..дай му да разбере че го обичаш!!!!
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Какво друго ти остава освен да поговориш сериозно с М и да се изясните. Да се опитате да започнете нещата от начало.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз съм къде къде по-ужасна от теб.
Споко, ще се съберете..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
според мен си направила тази грешка,щото М. е мн далече от теб,изпитваш някакви физически нужди,които той не може да задоволи от километри,или просто не мислиш постоянно за него като е далеч от теб.
не си само ти виновна според мен, вината може би е и на двама ви. явно той не разпалва огъня в теб от км и не ти напомня,че му липсваш и,че те обича.
няма любов
![]()
Ако ти си ужасен човек как би нарекла 3 -те ми братовчедки, които спаха с единстеното момче, което някаго е заемало място в сърцето ми ???
Но... както и да е. Еми ще се наложи да говориш с Т. Все пак в една връзка единия винаги е по - прецакан от другия.Явно в тази ще е той. Но що се отнася до другата ти връзка с М. много внимавай защото както е тръгнало май ти ще си пострадалата...
Първоначално написано от Aleandra
Съгласна съм!
The really great person is the person who makes everybody feel great!
Не бива да се водиш от мнението на другите и това, което ти каззват.Трябва сама да взимаш решения, а не някой да ти диктува живота...както правят явно.Един въпрос-от какъв зор тръгна с него, някой пистолет в главата ли ти опря?Постъпваш по много детски начин.
Съветвам те да приключиш това бързо, защото няма да е хич добре, ако приятелят ти разбере, а според мен трябва да си честна с него и да му кажеш.
Spox ne si nai-ujasniq 4ovek....AZ s1m po ujasen
Ta po v1prosa- az s1m na s16toto mnenie kato dr 4e kogato se vidite s M. e dobre da govorite i ne6tata nai veroqtno 6e se opravqt![]()